Co na płycie The Best of?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Marta
- It's My Life
- Kontakt:
Co na płycie The Best of?
Wiem że to temat jeszcze odległy ale ciekawi mnie jakie piosenki chcielibyście usłyszeć w zapowiedzianej na następny rok płycie BJ The Best Of?
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak to bedzie The best of to pewnie znajda sie tam piosenki od These days do LH . Najwieksze hity z tych czasow . Nie logiczne bylo by dawac na TBO piosnki z lat 80 oraz KTF gdyz byly one na croosroad . Coz pewnie This anit love song , Lie to me , Its my life , everyday , Have a nice day , Who says ... to wg mnie pewniaki.
Moze powstana jakies nowe piosnki , pewnie gora 3 ... nie licze ze beda rownie dobre jak Always
Moze powstana jakies nowe piosnki , pewnie gora 3 ... nie licze ze beda rownie dobre jak Always
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
według mnie na płycie The best of nie dadzą nowych piosenekAxeL pisze:Moze powstana jakies nowe piosnki , pewnie gora 3 ... nie licze ze beda rownie dobre jak Always
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kod: Zaznacz cały
według mnie na płycie The best of nie dadzą nowych piosenek ;) wkoncu to ma być 'najlepsze z bon jovi' czyli coś co już było ;] i z poprzednich płyt, a znając tego typu składanki będą i utwory przed crossroad ;) ...ciekawy jestem jak je wszystkie pomieszczą na tej płycie :D
A co do kolejnosci , co to ma do rzeczy :> I dotego na crossroad
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ale sama nazwa 'the best of' sugeruje żę nie będzie nowych tylko składanka starych hitów
- wszystkich hitów zespołu 
wymienie tylko piosenki z tych nowszych albumów :
- It's my life
- Everyday
- Have a nice day
- two story town
- Say It Isn't So
- unbreakable
dorzucił bym jeszcze "one wild night" i "something for the pain" ewentualnie "these days"
wymienie tylko piosenki z tych nowszych albumów :
- It's my life
- Everyday
- Have a nice day
- two story town
- Say It Isn't So
- unbreakable
dorzucił bym jeszcze "one wild night" i "something for the pain" ewentualnie "these days"
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Best Of - Sama nazwa wsazuje. Najlepsze piuosenki + pewnie 1dna lub 2 promujące.
CO na Best Of ? Tylko to co zostało wydane na singlu i co głównie było hitem.
Albo to Co było po Crossroad albo to co po Crossroad + pisenki któe nie weszły na poprzedni Best Of (Living In Sin i Born To Be My Baby).
1.Have A Nice Day
2.It's My Life
3.Everyday
4.Say It Isn't So
5.Thank You For oving Me
6.One wild Night
7.These Days
8.This Ain't A Love Song
9.Next 100 Years (Ich przebój w wykonaniu J-Friends)
10.All About Lovin' You
11.Misunderstood
12.Hey God
13.Something For The Pain
14.Lie To Me lub Welcome To Wherever You Are
15.Nowa Piosenka
16.2 Nowa Piosenka
17.WSYCGHome
CO na Best Of ? Tylko to co zostało wydane na singlu i co głównie było hitem.
Albo to Co było po Crossroad albo to co po Crossroad + pisenki któe nie weszły na poprzedni Best Of (Living In Sin i Born To Be My Baby).
1.Have A Nice Day
2.It's My Life
3.Everyday
4.Say It Isn't So
5.Thank You For oving Me
6.One wild Night
7.These Days
8.This Ain't A Love Song
9.Next 100 Years (Ich przebój w wykonaniu J-Friends)
10.All About Lovin' You
11.Misunderstood
12.Hey God
13.Something For The Pain
14.Lie To Me lub Welcome To Wherever You Are
15.Nowa Piosenka
16.2 Nowa Piosenka
17.WSYCGHome
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Wybacz ale nie rozumiem troche stwierdzenia "zabija w praktyce". A co do twojej propozycji to ok ale czy Next 100 Years ,Say It Isn't So np oczywiscie nadaje sie na best of? Kolejną rzeczą jest fakt, że utwory z these days wogle nie pasują do reszty
Wiem, że na best of spójnosci żadnej być nie musi , ale jednak to są dwa zupełnie inne style.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli wciepniesz Livin, Always, Wanted, YGLABName na drugie Best Of razemz IMLife, HANDem WSYCGHome to myślisz, ze ludzie który chcą mieć najlepsze (największe przeboje) Bon Jovi kupią Cross Road czy nowe Bes Of.Wybacz ale nie rozumiem troche stwierdzenia "zabija w praktyce".
Jeśli podzieli się Best Of na Dekady to ludzie będą mogli kupić oba Best Of bo się różnią a tak kupią tylko jedno bo piosenki się potarzają. Dla mnie nie ma większego sensu umieszczanie jeszcze raz tego samo na nowej płytce.
Co do samych piosenek to jak najbardziej, ale pewnie masz wątpliwości do tego czy były one jakimiś przebojami.A co do twojej propozycji to ok ale czy Next 100 Years ,Say It Isn't So np oczywiscie nadaje sie na best of?
No to masz:
Next 100 Years - Piosenka wydana przed Crushem na rynek Japoński w wykonaniu J-Friends. Singiel rozszedł się w 900 tys nakładzie dochodząc o szczytu list przebojów w Japonii stając się wielkim hitem. Piosenka pisana na potrzeby korporacji która obchodziła 100 lecie.
Myśle, że jest to dobra promocja na Japońskim rynku.
Say It Isn't So:
#1 Argentyna
#5 Rosja
#8 Świat
#8 Europa
#9 Australia
#9 Nowa Zelandia
#10 UK
Z TDays tylko TAALSong przewyższa pod względem zdobyczy SIISo. Ogólnie piosneka była często puszczana w róznych krajach i na MTV. Na waszej popliście (wtedy Hop-BEc) kilka razy była nr 1.
Co do Best OF zapomniałem o MAke A Memory
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!