Versus 2
Moderator: Mod's Team
IRA 2:4 Perfect
Kolejna para zespołów, tylko teraz z zagranicy.
Aerosmith VS Def Leppard
Def Leppard
DL jest moim 3 ulubionych wykonawcą , więc wybór był oczywisty.
Płyty Aerosmith tak średnio mi przypadały do gustu. Mam kilka na dysku, ale bardzo rzadko ich słucham, bo podoba mi się tylko kilka kawałków, a żadna płyta nie spodobała mi się jako całość. Def Leppard odwrotnie, praktycznie wszystkie mi się spodobały. Hysteria, Adreanalize, Pyromania miażdżą wszystkie płyty Aerosmith.
Mój głos: Def Leppard
Kolejna para zespołów, tylko teraz z zagranicy.
Aerosmith VS Def Leppard
Def Leppard

Mój głos: Def Leppard
:)
Tak naprawdę u mnie pierwsze było Aerosmith a potem Bon Jovi, dlatego wybieram:
AEROSMITH, oni są niepodrabialni tak samo jak Bon Jovi.
"Def Leppard odwrotnie, praktycznie wszystkie mi się spodobały. Hysteria, Adreanalize, Pyromania miażdżą wszystkie płyty Aerosmith.
" - zaczepka do fanów Aerosmith?
Czy Wy zawsze musicie próbować kogoś zdusić??? Oddałeś głos na Deff Leppard podobają Ci się płyty ok.
... (Z)MIAŻDŻYĆ TO MOŻESZ MUCHE W KIBLU...
poza tym Deff Leppard i Aerosmith to inny rodzaj rocka, więc nikt tu nikogo nie jest w stanie zmiażdżyć...
AEROSMITH, oni są niepodrabialni tak samo jak Bon Jovi.
"Def Leppard odwrotnie, praktycznie wszystkie mi się spodobały. Hysteria, Adreanalize, Pyromania miażdżą wszystkie płyty Aerosmith.
Czy Wy zawsze musicie próbować kogoś zdusić??? Oddałeś głos na Deff Leppard podobają Ci się płyty ok.
poza tym Deff Leppard i Aerosmith to inny rodzaj rocka, więc nikt tu nikogo nie jest w stanie zmiażdżyć...
...and just only rock...
Re: :)
Może użyłem za mocnego słowa, jak kogoś uraziłem, to sory.TheRock pisze: - zaczepka do fanów Aerosmith?
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Panowie- nie ma sie o co spierac
Jeden woli wodke, drugi piwo- a jak wszyscy, doskonale wiemy, efekt koncowy bywa ten sam (tylko sila razenia ciut inna)... Yyyy... Co ja to chcialem...?
Aaa
Aerosmith dla mnie (powtarzam raz jeszcze- DLA MNIE
), to takie piwo z ktorego troche uszly babelki i procenty...
Def Leppard- dobra wodeczka (i nie wazne, czy pita ze szklanki czy jako drink)- smakuje tak samo dobrze... Zreszta ile ja sie tutaj o Def Leppard napisalem...
Chyba juz sobie pojde
Wybieram Def Leppard oczywiscie, zdecydowanie i bez wahania
p.s. Zly post i miejsce ,ale juz czasu nie bede mial wiecej chyba w tym roku, hehe- Szczesliwego, Nowego 2012 dla Was wszystkich
Aaa
Aerosmith dla mnie (powtarzam raz jeszcze- DLA MNIE

Def Leppard- dobra wodeczka (i nie wazne, czy pita ze szklanki czy jako drink)- smakuje tak samo dobrze... Zreszta ile ja sie tutaj o Def Leppard napisalem...
Chyba juz sobie pojde
Wybieram Def Leppard oczywiscie, zdecydowanie i bez wahania

p.s. Zly post i miejsce ,ale juz czasu nie bede mial wiecej chyba w tym roku, hehe- Szczesliwego, Nowego 2012 dla Was wszystkich

Versus 2 jest z zakresu muzyki niezwiązanej ściśle z Bon Jovi. Przyjmę tego posta jako propozycja do "jedynki" i zaraz wstawię.
Tymczasem żeby już nie robić zamieszania szybciutko wstawiam pojedynek:
Pink Floyd - Wish You Were Here VS Dire Straits - Brothers In Arms
Mój głos: minimalnie Wish You Were Here.
Tymczasem żeby już nie robić zamieszania szybciutko wstawiam pojedynek:
Pink Floyd - Wish You Were Here VS Dire Straits - Brothers In Arms
Mój głos: minimalnie Wish You Were Here.