Poniżej zamieszczam monstrualnej wielkości wywiad z nami wszystkimi przygotowany przez naszą koleżankę z forum - pozwolę sobie podać imię i nazwisko - Alexandre Mrozowską
Zapraszamy do lektury:
http://www.rocktopia.co.uk/index.php?op ... Itemid=498
Moderator: Mod's Team
Zapraszam rowniez- duzo sie o nas, jako projekcie, mozecie dowiedziec!!medicineman90 pisze:Dzięki za te wszystkie recenzje!
Poniżej zamieszczam monstrualnej wielkości wywiad z nami wszystkimi przygotowany przez naszą koleżankę z forum - pozwolę sobie podać imię i nazwisko - Alexandre Mrozowską Ogrom pracy jaki włożyła w rozmowę z nami i uporządkowanie tego wszystkiego przyprawia o gęsią skórę na karku, dlatego mamy za co dziękować
Zapraszamy do lektury:
http://www.rocktopia.co.u...iews&Itemid=498
Rok 2015 zapowiada się niezwykle obiecująco, jeśli chodzi o naszą dalszą współprace. Andrzej to kopalnia pomysłów, które ciągnie dosłownie z kapelusza. Jest kilka pomysłów, które zmiatają wszystko, co zostało stworzone do tej pory. Największym wrogiem TACE jest jednak w tym momencie czas. 24h to mało, jak na dobęSmolek pisze:Więc niepotrzebnie pisałem na temat kolejnej płyty w dzisiejszym poście w mojej recenzji, bo odpowiedź dostałem kilka godzin później.Ze słów Patryka wynika, że będzie kolejna płyta, i to prawdopodobnie w 2015 roku! Świetna wiadomość, teraz pozostaje nam czekać na kolejny krążek, o którego jakość jestem spokojny po świetnym "Jack Of Hearts". Co do filmiku, fajnie było zobaczyć jak pasja połączyła czwórkę osób, z różnych miejsc. Liczymy na owocne lata Waszej współpracy.
Agato- BARDZO, ale to bardzo dziekuje ci za te slowa jak i cala recenzje!! Serce rosnie, jak sie czyta to wszystko! A motywacja- jeszcze wiekszaAgata BJ pisze:Fisher of Men - ta wejściówka już mocno pachnie tymi od Bon Jovi
EVENo pisze: Już na samym starcie zawiesiliście sobie poprzeczkę bardzo wysoko i teraz nie macie wyjścia: musicie grać jeszcze lepiej!
Smolek pisze:Ze słów Patryka wynika, że będzie kolejna płyta, i to prawdopodobnie w 2015 roku!