Forumowicz roku 2013, edycja VI

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ

Kto powinien otrzymać tytuł Forumowicza Roku 2013?

Czas głosowania minął 21 grudnia 2013, o 00:10

prezes1
15
21%
Damned
41
59%
Tomker
14
20%

Liczba głosów: 70

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Widzę, że w głosowaniu już wzięło udział więcej osób niż w I etapie :) Jedną z nich jestem ja.
W ankiecie zagłosowałam na Damneda.
Uważam, że z tej trójki to on najbardziej zasługuje na wygraną. Dlaczego? Bo zrobił przez ten rok bardzo wiele. Pomógł nam (mam na myśli redakcję bj.pl) w realizacji projektów na koncert w Gdańsku. Na każdą prośbę o pomoc zawsze reagował z chęcią i nigdy nie odmawiał. Zwyczajnie - bardzo nam pomógł :) Poza tym zaangażował się w akcję We Want Sambora Back i pomógł mi ją rozpocząć. Na forum jest zawsze pomocny, KULTURALNY i MIŁY. Ma sporą wiedzę o Bon Jovi (chociaż to nie jest powód, dla którego ktoś powinien ten konkurs wygrać) i dzięki temu umie odpowiadać nawet na najbardziej szczegółowe pytania.

Dlatego właśnie mój głos poszedł na Filipa ;) I uważam, że jemu się to zwycięstwo należy.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
dariaa
I Believe
I Believe

Post autor: dariaa »

Nie jestem tu długo, ale też oddałam swój głos :)
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Za mnie wybrał los! Przypomniałam sobie starą i sprawiedliwą wyliczankę :cfaniak:
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Agata BJ pisze:Na forum jest zawsze pomocny, KULTURALNY i MIŁY.
Sugerujesz, że Tomkerowi i Prezesowi brakuje tych cech? ;]
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

kikusia28 pisze:
sugerujesz że celowo wyrwałaś ten fragment? ;] :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

kikusia28 pisze:
Nigdy tego nie powiedziałam. Napisałam o wielu innych rzeczach, dzięki którym uważam, że to Damned powinien wygrać ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Spokojnie :)

Ja też nie sądzę, żeby Prezes odmawiał pomocy, czy miał mniejszą wiedzę, albo był mniej kulturalny i miły od Damneda :D Natomiast ja jak najbardziej potrafię być niemiły :D ;)

Jak już wspominałem wcześniej to dla mnie wielki zaszczyt być nominowanym obok takich znakomitości Forum jak Oni. Znam ich obu i obaj są godni tytułu "Forumowicz roku".

Pisałem już wcześniej, że dla mnie wystarczającą nagrodą jest sympatia poznanych tu ludzi. Nie aspiruję do tytułu "Forumowicza Roku 2013", bo najzwyczajniej w świecie konkurowanie z Przyjaciółmi nie leży w mojej naturze. Cenię sobie ludzi dużo bardziej niż tytuł :)

Dlatego proszę o przydzielenie połowy moich punktów na Filipa, a drugiej na Petera
.
Mi w zupełności wystarczą wyrazy sympatii osób na mnie głosujących. DZIĘKI! :)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker, chyba za dużo czasu spędziłeś na tym szkoleniu :D

Przyznam szczerze, że na moje podejście do tej zabawy, nie ma wpływu fakt czy nominowani obok mnie jesteście Wy czy ktokolwiek inny z forum. Od początku traktuję tą zabawę z dużym dystansem i daleki jestem od jakiejkolwiek konkurencji z kimkolwiek.

Głosy na mnie o ile jakieś będą jestem gotowy przydzielić każdemu z Was :)
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Talia »

Damned pisze:o ile jakieś będą
Żartujesz sobie? :D
Czy to wrodzona skromność każe Ci tak myśleć? :P

Odwalasz kawał dobrej roboty na tym forum!
Szczególnie zakładając i aktualizując nowe tematy o odbywających się koncertach, załączając niesamowite zdjęcia ;)
Nie sposób tego nie zauważyć :)

Mój głos oczywiście oddałam na Ciebie ;]
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Talia pisze:Czy to wrodzona skromność każe Ci tak myśleć? :P
Raczej ostrożność w prognozach ;) ale dzięki za miłe słowo :)
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Tomker pisze:Dlatego proszę o przydzielenie połowy moich punktów na Filipa, a drugiej na Petera[/b].
Hehe, a niech tylko ktoś spróbuje tak zrobić to zobaczy jaki jestem miły. ;)
Damned stoczy 'walkę' z Tomkerem(mam nadzieję że w miarę wyrównaną). Ich zasługi na forum są widoczne i dla ślepego, dlatego daruję sobie komentarze. Ja na nic nie liczyłem i na nic nie liczę. Obecność w trójce jest dla mnie ogromnym wyróżnieniem. :)
Cieszę się natomiast niezmiernie że już niektórym ból serca minął, przestali narzekać i biadolić i wiedzą na kogo głosować. Lepiej późno niż wcale. :D
Natomiast co do samego głosowania - wiadomo że I etap nie był anonimowy bo każdy musiał wysłać Agacie swoje typy. Teraz natomiast jest sonda więc jest anonimowo i sprawiedliwie. A więc czy naprawdę potrzebna jest agitacja wyborcza(i to na faworyta)? Średnio mi się to podoba, szczególnie że agitują osoby które wcześniej biadoliły o 'starych gwardiach, czasach' etc. Sztucznie ta miłość teraz wygląda. Ot co... ;)
ps- natomiast to że głosujecie na Damneda(czy Tomkera) bardzo mi się podoba. Chodzi tylko o zasady i przejrzystość. A więc głosujcie a po wyborach laurki będą wystawiane i peany głoszone... :)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

prezes1 pisze:A więc czy naprawdę potrzebna jest agitacja wyborcza(i to na faworyta)? Średnio mi się to podoba, szczególnie że agitują osoby które wcześniej biadoliły o 'starych gwardiach, czasach' etc. Sztucznie ta miłość teraz wygląda. Ot co... ;)
Cóż, czuję, że to skierowane jest między innymi do mnie, dlatego pozwolę sobie odpowiedzieć.
Jeśli mowa o agitacji to pojawiła się ona już w momencie samego rozpoczęcie konkursu i I etapu :) Ja nie mam nic przeciwko, dlatego, że tak jak pisałam kilkakrotnie - temat jest otwarty na dyskusję. A kto na kogo zagłosuje to już każdy we własnym zakresie chyba wie i raczej każdy ma własny rozum by wybrać zgodnie ze swoimi przemyśleniami.
Wychwaliłam Damneda bo takie jest moje zdanie jeśli chodzi o taką trójkę, która jest w finale. Gdyby była inna, wychwalałabym kogoś innego. Proste i naturalne. Nie czuję potrzeby, żeby się z tym krygować i robić wielką tajemnicę z tego, kto jest moim faworytem.
A I etap był nie-anonimowy tylko dla mnie. Dla reszty forum jest równie anonimowy co etap II. Także nie widzę wielkiej różnicy.
I tak, "biadolę o starych gwardiach" bo to były fajne czasy na forum i lubię je wspominać. W zasadzie nie widzę w tym nic złego. A jeśli coś jest to może ktoś mnie uświadomi - co? :P

Powtórzę po raz setny i piszę to rok w rok - to zabawa i tak to traktujmy.

A i jeszcze jedno - przestańcie z tą skromnością :P Jesteście w tej trójce nie bez powodu! Zasłużenie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Gratuluje wybranej 3ce. Jak widać przyszły młode wilki i rozwaliły zabawę. Czas odejść na emeryturę..

Co do wybranej 3ki, to na pewno nie jest to moja 3ka marzeń, ale na pewno jest to 3ka która robi dużo dla forum i to mnie niezmiernie cieszy.

Na kogo idzie mój głos? W tym roku biorę praktycznie tylko pod uwagę zaangażowanie kandydatów pod projekty około koncertowe (strony, promocja, pomoc itd) naszego Gdańśkiego show. Dlatego mam jednego zdecydowanego faworyta i na niego leci mój głos.

Jeszcze raz gratuluję wybranej trójce chociaż robi się trochę sentymentalnie jak w 3ce nie widzi się ksywek Agaty, Sobola, Rockstara, Scrooga czy Jovizny..

Dla przypomnienia:
2012 1.Agata BJ 2. KondZik 3. Adrian
2011 1.ROCKSTAR 2. EVENo 3. AgataBJ i Smolek
2010 1.Scrooge 2.Agata 3.sobol_77
2009 1.Frankie 2.Agata i Adrian
2007 1.Jovizna

ps. Mój głos był nr 43 hmm. gratuluję dużej frekwencji jeżeli to wynik tylko finału!
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Gdy zobaczyłem ten wcześniejszy temat o kolejnej edycji "Forumowicza Roku", pierwsza moja myśl, po tym była: Damned, prezes i Tomker. :) Zasłużyliście, żeby się tam znaleźć. Powiem, że wybór jednego z Was nie był łatwy, ale po przemyśleniu sprawy, zagłosowałem na Damneda. ;) I jak sobie popatrzyłem listę, którą podał Adrian, i na 2011 rok, uświadomiłem sobie, że w tym roku moja aktywność na prawdę nie była za duża.. Może w 2014 roku będzie inaczej, zobaczymy. Jeszcze raz gratuluję pierwszej trójce, i kto by nie wygrał, to wielki szacun dla Was. ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tak myślałam, że na swoje pytanie odpowiedzi nie uzyskam :D

A tak na temat - 47 głosów? Oszaleliście w tym roku! W I etapie tylko 33 osoby wzięły udział. Gdzie była reszta?! :) Fajnie widzieć, że konkurs nie traci popularności w ciągu lat :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fanforum”