WYZNANIE FANA...

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

jovizna pisze:Tak wiec najlepiej znalezc sobie kogos kto tez jest fanem bj :P i nie bedzie takich problemow.
Ehhh, żeby jeszcze było nas tylu w Polsce.... Tymczasem ilość jest zdecydowanie niewystarczająca ;) :D :D .
Dla mnie zaś muzyka-tak jak już wspominałam-to lek po prostu na wszystko.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
ediyo
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: ediyo »

ja tam mlody jestem niedoswiadczony... ale zawsze myslalem, ze muzyka stanowi za wielka czesc mnie zebym mogl sie zwiazac z jakas dziewczyna, ktora slucha Eminema... ale poznalem pewna dziewczyne... sluchala Ema... no i co? zakochalem sie a jak xPPP
zaczelismy ze soba chodzic a ja zaczalem pokojowo walczyc z jej Emem... i co mam teraz? fanke BJ i Stones'ow(chociaz to nie dzieki mnie xP) u swojego boku...:P
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Jednym słowem - dziewczyna z odzysku :lol:
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

jovizna pisze:Tak wiec najlepiej znalezc sobie kogos kto tez jest fanem bj :P i nie bedzie takich problemow.
Twisted Sister pisze:Ehhh, żeby jeszcze było nas tylu w Polsce.... Tymczasem ilość jest zdecydowanie niewystarczająca ;) :D :
Ehh Twisted :P szukajcie a znajdziecie :)
nie wiem skad takie wnioski ze ilosc jest niewystarczajaca!!
just take a look around :D
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jovizna pisze:
Twisted Sister pisze:Ehhh, żeby jeszcze było nas tylu w Polsce.... Tymczasem ilość jest zdecydowanie niewystarczająca ;) :D :
Ehh Twisted :P szukajcie a znajdziecie :)
nie wiem skad takie wnioski ze ilosc jest niewystarczajaca!!
just take a look around :D
Skąd takie wnioski? No więc rezyduję w Bydziuli, a tam za wielu fanów BJ nie ma :-| .... No i osobiście nie znam żadnego fana :P :P :P Tu nie ma problemów tylko z fanami Mandaryny :P :P :P
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

A ja siedzę w szkolnej ławce z fanką :mrgreen:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Twisted Sister pisze:Skąd takie wnioski? No więc rezyduję w Bydziuli, a tam za wielu fanów BJ nie ma :-| .... No i osobiście nie znam żadnego fana :P :P :P
Ja w moim miescie jestem kompletnie sama.... tylko dzieki zlotom (ślaskie zloty fanów BJ) poznałam ludzi takich jak ja :lol: przy okazji... wielkie pozdro dla was.. :D i do zobaczenia niebawem.... :mrgreen:

Sobolku ciebie zapraszamy serdecznie.... :lol: :lol: z nami nikt nie jest w stanie sie smucić.... :mrgreen: My i muzyka BJ to "źródło" nieustającej radości... :D :D :D
Vive la Rock'n'Roll...
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

eh, skąd ja znam te różnice w muzyce... moja najlepsza kumpela uwielbia Mandarynę i Britney Spears. ostatnio nawet nie rozumiała mnie dlaczego <w ramach protestu> na imprezie nie tańczyłam do piosenki tej gwiazdy ale co tam; nawet jeśli nie było to YGLABN tylko Here i go again

Sobolu, bardzo mi przykro z powodu Twojego związku. sama mam pecha w miłości i szczerze mówiąc czasem już w nią nie wierzę. nie będę się wielce rozpisywać ale poznając kogoś nowego zawsze widzę wspólne cechy, zainteresowania i w ogóle mam nadzieję na szczęśliwy związek, a po pewnym czasie wszystkie moje złudzenia szlag trafia :(. i okazuje się to love is in the air, but it's a full of shit ... a sony isn't ? - Espen Lind "American Love

tak w ogóle to oprócz muzyki Bon Jovi pomaga mi również twórczość Espena Lind :) piosenki jego przepełnione również są goryczą nieszczęśliwej miłości - dlatego pomagają.
www.espen-lincia.blog.onet.pl

pozdrawiam i życzę dużo szczęścia :*
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Kasiunia pisze:
Sobolku ciebie zapraszamy serdecznie.... :lol: :lol: z nami nikt nie jest w stanie sie smucić.... :mrgreen: My i muzyka BJ to "źródło" nieustającej radości... :D :D :D
Vive la Rock'n'Roll...
postaram sie wybrac, czekam na jakies dokladne terminy. thx :)

[ Dodano: 2005-11-09, 17:11 ]
espena pisze:
Sobolu, bardzo mi przykro z powodu Twojego związku. sama mam pecha w miłości i szczerze mówiąc czasem już w nią nie wierzę. nie będę się wielce rozpisywać ale poznając kogoś nowego zawsze widzę wspólne cechy, zainteresowania i w ogóle mam nadzieję na szczęśliwy związek, a po pewnym czasie wszystkie moje złudzenia szlag trafia :(.
pozdrawiam i życzę dużo szczęścia :*
minal tydzien, sam juz teraz nie wiem co czuc. moja pani jakby zmienila troche podejscie do sprawy, sam nie wiem, co sie dzieje...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
elek84
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: elek84 »

Kasiunia pisze:.... tylko dzieki zlotom (ślaskie zloty fanów BJ) poznałam ludzi takich jak ja :lol: przy okazji... wielkie pozdro dla was.. :D i do zobaczenia niebawem.... :mrgreen:
wzajemnie :mrgreen:
no właśnie ... kiedy :?: nasz organizator chyba lekko zaspał
these days - the stars seem out of reach
these days - there ain't a ladder on these streets
these days - are fast, love don't last in this graceless age
there ain't anybody left but us these days
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

sobol_77 pisze: minal tydzien, sam juz teraz nie wiem co czuc. moja pani jakby zmienila troche podejscie do sprawy, sam nie wiem, co sie dzieje...
A tutaj mogę dać Ci nieocenioną i wypróbowaną radę :mrgreen:

ID? I ZAPYTAJ :)
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Dzieki za dobra rade :D
Sprawy przybieraja nieco inny obrot, ale wole za wczesnie nie swietowac - zbyt malo czasu minelo.. Jakby nie bylo, dzieki Wam wszystkim za wsparcie i ciepla slowa.
Pozdrawiam
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

a ja uważam ze nie ważne jakiej kto słucha muzyki tylko ważne jest aby szanować upodobania innego co nie?? (ale mi sie mądrze powiedziało ;p)
Moja najlepsza przyjaciółka i facet słuchają totalnie innej muzyki niż ja ale jakoś nam to nie przeszkadza.... jeśli chodzi o muzyke to ja ZAWSZE stwaiam na swoim... no bo oni nie chcą sie przecież ze mną kłocić :D hehe
sobol_77 TRZYMAJ SIE :D... reszta oczywiście też ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Sandra1988 pisze:a ja uważam ze nie ważne jakiej kto słucha muzyki tylko ważne jest aby szanować upodobania innego co nie?? (ale mi sie mądrze powiedziało ;p)
Moja najlepsza przyjaciółka i facet słuchają totalnie innej muzyki niż ja ale jakoś nam to nie przeszkadza.... jeśli chodzi o muzyke to ja ZAWSZE stwaiam na swoim... no bo oni nie chcą sie przecież ze mną kłocić :D hehe
sobol_77 TRZYMAJ SIE :D... reszta oczywiście też ;p
Ohhhohoho, moja najlepsza przyjaciółka słucha np. System Of A Down, Korn'a, Maidenów, Mety, Kata, Huntera i tym podobnych :D :D :D . Aczkolwiek jednocześnie przeciągnęłam ją trochę na stronę BJ... : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oczywiście, że trzeba szanować poglądy innych.... i oczywiście, że rodzaj słuchanej muzyki nie powinien mieć wpływu na przyjaźń czy miłość. :lol: oj, tak, Sandra, mądrze Ci się powiedziało :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

i oczywiście, że rodzaj słuchanej muzyki nie powinien mieć wpływu na przyjaźń czy miłość. oj, tak, Sandra, mądrze Ci się powiedziało .
Twisted sister
Bardzo dziękuje za uznanie HEHE
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fanforum”