To ja odgrzeję temat
Co robię?
Kształcę się w liceum ogólnokształcącym im. H. Sienkiewicza w Warszawie (jak to oficjalnie brzmi) klasa 2, o profilu kulturowo-medialnym A co później? Planuję psychologię, jak źle mi pójdzie angielski to pedagogikę, może polonistyka (po polonistyce wystarczy kurs dziennikarski, bo widzę, że sporo osób o dziennikarstwie wspomina;) jeśli komuś zbyt kolorowo nie widzi się maturka z historii lub WOS-u )
A tak naprawdę, naprawdę to nie wiem co będę robić później
"And I know nothing good comes easy
All good things take some time "
No to ja też coś nie coś napiszę. Chodze do 2 klasy gimnazjum im. Polskich lauretów nagrody Nobla w Obornikach Śląskich koło Wrocławia. Uwielbiam historie szczególe II wojnę światową i starożytność. Chciałabym zostać adwokatem ale wiem że to ciężki zawód, więc czasami myśle o dziennikarstwie. Muzyka no to chyba wiadomo jaka, a książki to zdecydowanie fantasty i historyczne. Kocham tez chodzić do kina (mimo ciągłych narzekań rodziców, ze wyciągam od nich za duzo kasy).
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Wiec ja chodze do 2 klasy Gimnazjum nr.2 im. Mikołaja Kopernika w Turku. Rok temu skończyłam szkołe muzyczną. Chciałabym dostać sie do jakiegoś liceum muzycznego lecz marnie to wiedze. Ponieważ w moim mieście nie ma tak owego. Pewnie pójde do turkowskiego LO a pónziej nie mam pojecia. ?ycie pokarze.
ha w mych planach jest iście na prawo lub na dedektywistyke
Lubie polski,angielski,historie i geografię,dlatego medycyna odpada .
Hm tak naprawde to czytanie kryminałów nakłoniło mnie do takich decyzji a nie innych
noi to jak o planach to też się dorzuce W tym roku koncze gimnazjum wieć mam zamiar dostać się do LO do klasy humanistycznej, zdać mature i dostać się na psychologie policyjną
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
oj to chyba ja najmłodszy jeste, chodzę do 1 klasy gimanzjum nr. 2 w Oławie im....... ups....zapomniałem xD nie ważne. Nie mam planów na przyszłość najchętniej jakiś zespół założyć i sobie śpiewać pewnie pójde do naszego ogólniaka
Tak sobie czytam, czytam i stwierdzam, z trwogą, że ja przy Was wszytkich to babcia albo przynajmniej stara ciotka
Co robie teraz?
Ja troche z innej beczki - pieke sernik- palce lizać, marzenie
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........