http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=3894
ZASADY:
1. Każda chętna do zabawy osoba wysyła mi PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ (inny sposób podawania głosów nie będzie zaliczony!) ze swoimi 3 typami na forumowicza roku. Co przez to rozumiemy?
Osoby typowane muszą cechować się skłonnością do wypowiedzi nienagannych merytorycznie (czyt. nie piszą głupot i postów bez sensu), wykazują się szacunkiem dla innych forumowiczów, są pomocne, kulturalne i ogólnie można powiedzieć, że są forumowiczami wzorowymi
2. Każdy może wysłać mi swoje 3 typy do końca roku (tj. 31 grudnia). Po tym czasie podliczę wysłane głosy i wyłonię 3 osoby, które uzyskały ich najwięcej. Następnie zrobimy ankietę by wyłonić z tej trójki zwycięzcę.
3. Nie można oczywiście głosować na siebie, ale na każdego innego usera/administratora/moderatora, który udziela się na forum(również na tych, którzy już mieli tytuł Forumowicza Roku w poprzednich latach)
Dotychczasowi zwycięzcy:
2007 – jovizna
2009 – Frankie
2010 – Scrooge
2011 – ROCKSTAR
2012 – Agata BJ
2013 – Damned
2014 – Damned
2015 – monjovi
Zachęcam też do dyskusji na temat kandydatów. Być może ktoś chce jawnie wypowiedzieć się na kogo oddaje głos w tym roku? A może po prostu chcecie napisać kogo obstawiacie jako zwycięzcę? Ten temat jest właśnie po to, nie krępujcie się dyskutować
PS. Większość powyższego tekstu żywcem skopiowałem z zeszłorocznego postu Agaty, tak chyba będzie najlepiej
Powodzenia!