fryzurki Jona
Moderator: Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
W zasadzie wszystkie fryzury Jona byly na nienajgorszym poziomie - pomijajac Destination Anywhere. Szczegolnie lata 80-te to bylo cos - ale taka specyfika tego okresu
- szczegolnie zapadly miw pamiec fryzurki z teledyskow do New Jersey - Living in sin i Born to be my baby 
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Dla mnie zupełnie odpadają wszelkie długie tapiry (sorki Twisted Sister
)
Za to głośne TAK mówię erze Crash, Bounce, HAND... czyli krótkie blond czuprynki. Oprócz, rzecz jasna, DE i tych wszystkich za krótkich.
W ogóle facet farbujący włosy to kosmos! Ok, rozumiem, że siwe itp trzeba przykryć, ale jak już to robić to tak, żeby nie dało się zauważyć, że są farbowane! Niech Jonny zapamięta kolor farby i używa tego jednego! Ta platyna czasem mnie przeraża... :-|
A właśnie! Ciekawe co będzie, kiedy zaczną wypadać... Mówił, że peruki nigdy nie zacznie nosić, więc co? Przeszczep?
Za to głośne TAK mówię erze Crash, Bounce, HAND... czyli krótkie blond czuprynki. Oprócz, rzecz jasna, DE i tych wszystkich za krótkich.
W ogóle facet farbujący włosy to kosmos! Ok, rozumiem, że siwe itp trzeba przykryć, ale jak już to robić to tak, żeby nie dało się zauważyć, że są farbowane! Niech Jonny zapamięta kolor farby i używa tego jednego! Ta platyna czasem mnie przeraża... :-|
A właśnie! Ciekawe co będzie, kiedy zaczną wypadać... Mówił, że peruki nigdy nie zacznie nosić, więc co? Przeszczep?

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Nie za ma co XD. Przywykłam już, że na mój widok ludzie stukają się w czołoCharlotte pisze:Dla mnie zupełnie odpadają wszelkie długie tapiry (sorki Twisted Sister)
A poważnie-każdy ma swoje zdanie, moja droga, i trzeba je po prostu uszanować :mrgreen: . Więc-anyway-gradu butelek się ode mnie nie spodziewaj

"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
God, wreszcie nie jestem sama XD.Ankag pisze:no i mnie osobiście rozbraja z czasów SWW jako iż ja lubię długowłose tapiry![]()
a niestety już nikt takich nie nosi
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
To uważajcie na niego w takim razie, bo Beeru należy do gatunku już prawie wymarłego :mrgreen: .Kasiunia pisze:jak to nikt nie nosi??!! Beeru nosi... coś na kształt tego co tapirem zwąAnkag pisze:no i mnie osobiście rozbraja z czasów SWW jako iż ja lubię długowłose tapiry![]()
a niestety już nikt takich nie nosi
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Uważamy, uważamy...Twisted Sister pisze:To uważajcie na niego w takim razie, bo Beeru należy do gatunku już prawie wymarłego :mrgreen: .
Wczoraj na przykład Szczur zaproponował (poniekąd bo to sonda była) strzyżenie Beera
(była też opcja wybicia mu przednich zębów, ale zdecydowaliśmy, że pozbawienie go TAKICH włosów będzie bardziej brutalne
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
hehehehe... niech się chłopak cieszy że sie to nie spełniło (chociaż z tego co się dowiedziałem ostatnio to może lepiej żeby zaczął się modlić
cholera wie... nie wnikam żeby potem nie było że to ja go oskalpowałem)
A co do włosów to grzywki, tapiry itp. duperele są dla mnie takie se... naprawde niewielu muzyków dobrze wyglądało w ptasim gnieździe na łbie 8)
Moim faworytem, i zarazem jedną z 3 osób które wyglądały dobrze w grzywce, jest Joe Perry za młodu
A co do włosów to grzywki, tapiry itp. duperele są dla mnie takie se... naprawde niewielu muzyków dobrze wyglądało w ptasim gnieździe na łbie 8)
Moim faworytem, i zarazem jedną z 3 osób które wyglądały dobrze w grzywce, jest Joe Perry za młodu
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!