no nie wiem tyle ile ona mogła się w życiu nasłuchać BJ to jak chyba mało kto, może już jej się znudziły albo masz też innych ulubionych piosenkarzy, co to jakieś prawo że musi słuchać piosenek swojego ojca???
Z tego co pamiętam to to jej idolką jest Gwen Stefani (tylko nie pamiętam czy to córka Jona czy Ryśka). Obiło mi się też o uszy Avril Lavigne, ale nie jestem pewien tego. Kiedyś Jon się wypowiadał co jego córka słucha, ale nie były to legendy rocka bardziej współcześni artyści.
Według mnie Gwen jest też bardzo fajną artystką ale kogo lub jakiego rodzaju muzyki córka Jona mogłaby słuchać no może jeśli jej ojciec jest rockmenem to i ona może jakiegoś rocka słucha(ale nie chodzi mi tu o BJ)
Czytałam kiedyś wywiad z Jonem, w którym mówił, że w domu w ogóle nie słuchają BJ. Jego dzieci znają największe przeboje, ale tylko z TV. Jon nigdy nie puszczał im płyt ani teledysków. Nawet nie opowiada im zbyt dużo o swojej karierze, chyba, że same zapytają.
Ja sadze ze córka Jona słucha Feela ! Bo co innego teraz sie słucha na calym swiecie?!
I w wolnych chwilach podśpiewuje: jak anioooła głooos
A ja czytałam gdzieś kiedyś że Jon nie puszcza dzieciom starych koncertów i teledysków dlatego że boi się reakcji dzieci. Podobno Rysiek kiedyś puścił Avie jakiś stary koncert a ona się zaczęła śmiać z ich wyglądu i włosów i Jon powiedział że chce tego uniknąć.
No wiesz nie dziwę się że sie mała Ava zaczęła śmiać jak ja po raz pierwszy zobaczyła teledysk YGLABN to też się rechotałam ale jakoś później mi przeszło i nawet nawet mi się ten teledysk podoba
Czytałam kiedyś wywiad z Jonem, w którym mówił, że w domu w ogóle nie słuchają BJ. Jego dzieci znają największe przeboje, ale tylko z TV. Jon nigdy nie puszczał im płyt ani teledysków. Nawet nie opowiada im zbyt dużo o swojej karierze, chyba, że same zapytają.
No właśnie nie do końca. W jednym z wywiadów Jon powiedział, że przed zrobieniem setlisty daje posłuchać piosenki dzieciom, bo one powiedzą mu bez skrupułów czy coś im się podoba czy jest do bani. TO bylo przy Bounce albo Crushu.
Tu się zgodzę z Adrianem bo ja też gdzieś co czytałam że dał dzieciom do posłuchania piosenek bo nikt inny jak dzieci nie wyrażą tak dosadnie swojej opinii na temat piosenek, powiedzą o tym co im się nie podoba ale to chyba było przy HAND ale nie jestem pewna
Adrian pisze:No właśnie nie do końca. W jednym z wywiadów Jon powiedział, że przed zrobieniem setlisty daje posłuchać piosenki dzieciom, bo one powiedzą mu bez skrupułów czy coś im się podoba czy jest do bani. TO bylo przy Bounce albo Crushu.
Nie wiedziałam o tym, ale pewnie masz rację. W artykułach czasami można znaleźć mnóstwo sprzeczności
Córka Jona słucha My Chemical Romance, ciekawe po kim ma taki gust .. o_O
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."