Jak dla mnie to ona jest podobna do obojga rodziciel, ale do Jona tak jakby bardzieji Tylko na tym zdjeciu ma strasznie dużo tapety.Nie wyglada na nim na swoje 13 lat 8)
Nawet ładna dziewczyna choć bardzo poważnie wyszła na tym zdjęciu. I wcale Jon nie jest aż taki niski sama chciałabym być przynajmniej tego wzrostu co jego żona
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Jak dla mnie to ona jest przeciętnej urody,ale jakby nie patrzec i tak jest ładniejsza od swojej mamy,która według mnie jest brzydka :mrgreen: Odnośnie podobieństwa do rodziców-ma coś z jednego i drugiego
Przyznam sie, ze kiedy pierwszy raz, na innym portalu zobaczylam te zdjecia z Fashion week'a w zyciu bym nie powiedziala, iz to corka Jona. Na tych fotkach wyglada na minimum 30 lat. Gdy sie okazalo, ze to dziewczyna 13- letnia bylam w szoku :shock: Teraz jednak, kiedy na nia patrze, to rzeczywiscie podobna do obojga rodzicow.
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
?ona Jona jest tak brzydka że aż miło popatrzeć :mrgreen: A córeczka, całe szczęście, bardziej podobna do tatusia
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........