Pozwól, że Cię wyręczęM.J. pisze:Świetne zdjęcia! Jak tylko dostanę zdjęcia od agajoov to też postaram się przypomnieć... ewentualnie ujawnić kilka innych osób.
od lewej:
agajoov, Paddy, Sasa, M.J.

no i jeszcze ja z agajoov

Moderator: Mod's Team
Spokojnie, jesteśmy, mamy się dobrze i nigdzie się nie wybieramyrosie1996 pisze:mst, Nieważne. Mówisz, że mało nas w rocznikach 95,96,97 ? Czyja wiem? Prawda, że większość skupia się na GNR, Aerosmith, Metallice itp... ale trochę nas jednak jest, Nasz gatunek tak łatwo nie zanika
W moim podobnie, niby rock'a i podobnych słuchają, ale nikogo, kto byłby fanem nie było... do czasu zlotów i koncertu oczywiście, kiedy poznałam prawdziwych wielbicielimst pisze: Dobrze wiedzieć, że BJ jest popularny w moich rocznikach.... W moim otoczeniu - bardzo rzadka rzadkość.
no a nie mowilam :3 my przezyjemy wszystko i te dziwne One Direction równieżPaddy pisze:Spokojnie, jesteśmy, mamy się dobrze i nigdzie się wybieramyrosie1996 pisze:mst, Nieważne. Mówisz, że mało nas w rocznikach 95,96,97 ? Czyja wiem? Prawda, że większość skupia się na GNR, Aerosmith, Metallice itp... ale trochę nas jednak jest, Nasz gatunek tak łatwo nie zanika('96)
no u mnie podobnie jest. Zawsze coś wspólnego się znalazło, a zaraziłam tak bardzo na bj z 5,6 osob.Paddy pisze:Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł![]()
Żeby nie było offtopu - Obrazek
Bardzo dziękujęrosie1996 pisze:no u mnie podobnie jest. Zawsze coś wspólnego się znalazło, a zaraziłam tak bardzo na bj z 5,6 osob.Paddy pisze:Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł![]()
Żeby nie było offtopu - ObrazekA tak btw piękna sukienka!
Moja Kaśka rocznik 93 miala ze mna do Drezna jechać, ale oczywiscie zyla w jakims odrealnionym swiecie i kapnela sie ze nie ma kasy pare dni przed kupowaniem biletów, a rodzice nie mieli by jej dać. Więc na BJ choć ludzi przerobiłam to wyciągnać na koncert już gorzej. Taka koleżanka jarała się Bed of Roses, Always etc... nawet dużo tych kawałków poznała, nawet ją wtajemniczyłam w private issue Sambory itp, ale jak posłuchała Jona na żywo, to jej Gdańsk się odwidział i wolała żyć w przeszłości jeśli chodzi o wokal Jona.. Się rozgadałamPaddy pisze:Bardzo dziękujęrosie1996 pisze:no u mnie podobnie jest. Zawsze coś wspólnego się znalazło, a zaraziłam tak bardzo na bj z 5,6 osob.Paddy pisze:Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł![]()
Żeby nie było offtopu - ObrazekA tak btw piękna sukienka!
Obecnie w liceum mam w klasie parę osób, które słuchają, nawet jeden mój znajomy bardzo chciał pojechać do Gdańska, ale nie starczyło mu pieniędzy, aż było mi go szkoda
Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnychrosie1996 pisze:Ale db, że wgl są jacyś co słuchają BJ, bądź da się ich zainteresować, nauczyć.
najpiękniejszy moment w życiu gdy moja ukochana przyjaciółka powiedziała, że bez Richiego to BJ by jednak cos straciło( a zawsze miala dystans do BJ, a Ryśka nienawidzila nie wiem z jakiego powodu). Za to mojego brata ciotecznego nic nie przekona... jak kiedyś powiedział o Jonie, że to taki laluś, który sb musi włosy prostować to myślałam, że mu krzywdę zrobię.agajoov pisze:Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnychrosie1996 pisze:Ale db, że wgl są jacyś co słuchają BJ, bądź da się ich zainteresować, nauczyć.ale powoli, powoli
na razie na początku powiedziała, że się nie podoba, potem, że jednak fajne... zobaczymy
sorry za offtop
Zazdroszczęagajoov pisze: Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnychale powoli, powoli
na razie na początku powiedziała, że się nie podoba, potem, że jednak fajne... zobaczymy