Show yourselves :)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sasa
Save a Prayer
Save a Prayer
Ulubiona płyta: SWW i New Jersey
Kontakt:

Post autor: Sasa »

M.J. pisze:Świetne zdjęcia! Jak tylko dostanę zdjęcia od agajoov to też postaram się przypomnieć... ewentualnie ujawnić kilka innych osób. :)
Pozwól, że Cię wyręczę ;)

od lewej:
agajoov, Paddy, Sasa, M.J.
Obrazek

no i jeszcze ja z agajoov :D
Obrazek
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

mst, a dziękuje, przynajmniej wreszcie ktoś neutralny stwierdził czy lepiej mi w lokach czy prostych :D ulżyło mi... prostowanie to ... 1 wielka załamka. Nieważne. Mówisz, że mało nas w rocznikach 95,96,97 ? Czyja wiem? Prawda, że większość skupia się na GNR, Aerosmith, Metallice itp... ale trochę nas jednak jest, Nasz gatunek tak łatwo nie zanika :D
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

rosie1996 pisze:mst, Nieważne. Mówisz, że mało nas w rocznikach 95,96,97 ? Czyja wiem? Prawda, że większość skupia się na GNR, Aerosmith, Metallice itp... ale trochę nas jednak jest, Nasz gatunek tak łatwo nie zanika :D
Spokojnie, jesteśmy, mamy się dobrze i nigdzie się nie wybieramy :cfaniak: ('96)
Ostatnio zmieniony 3 stycznia 2014, o 16:34 przez Paddy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

mst pisze: Dobrze wiedzieć, że BJ jest popularny w moich rocznikach.... W moim otoczeniu - bardzo rzadka rzadkość. :))
W moim podobnie, niby rock'a i podobnych słuchają, ale nikogo, kto byłby fanem nie było... do czasu zlotów i koncertu oczywiście, kiedy poznałam prawdziwych wielbicieli :D

a ja '94 ;)
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Paddy pisze:
rosie1996 pisze:mst, Nieważne. Mówisz, że mało nas w rocznikach 95,96,97 ? Czyja wiem? Prawda, że większość skupia się na GNR, Aerosmith, Metallice itp... ale trochę nas jednak jest, Nasz gatunek tak łatwo nie zanika :D
Spokojnie, jesteśmy, mamy się dobrze i nigdzie się wybieramy :cfaniak: ('96)
no a nie mowilam :3 my przezyjemy wszystko i te dziwne One Direction również :D
Rosie
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł :)
Żeby nie było offtopu - Obrazek
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

zdjęcie kiedy indziej, jak trafi sie dobre :D
ale również pozdrawia 98 ;) :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

W wydaniu bardziej Jovi :)Obrazek
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Paddy pisze:Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł :)
no u mnie podobnie jest. Zawsze coś wspólnego się znalazło, a zaraziłam tak bardzo na bj z 5,6 osob. :) A tak btw piękna sukienka!
Rosie
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

rosie1996 pisze:
Paddy pisze:Ja akurat zawsze trafiałam na ludzi w swoim otoczeniu, którzy albo słuchali, albo łatwo dawało się ich zarazić ;P zawsze się ktoś taki znalazł :)
no u mnie podobnie jest. Zawsze coś wspólnego się znalazło, a zaraziłam tak bardzo na bj z 5,6 osob. :) A tak btw piękna sukienka!
Bardzo dziękuję ;)
Obecnie w liceum mam w klasie parę osób, które słuchają, nawet jeden mój znajomy bardzo chciał pojechać do Gdańska, ale nie starczyło mu pieniędzy, aż było mi go szkoda :(
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Paddy pisze:
rosie1996 pisze:
Bardzo dziękuję ;)
Obecnie w liceum mam w klasie parę osób, które słuchają, nawet jeden mój znajomy bardzo chciał pojechać do Gdańska, ale nie starczyło mu pieniędzy, aż było mi go szkoda :(
Moja Kaśka rocznik 93 miala ze mna do Drezna jechać, ale oczywiscie zyla w jakims odrealnionym swiecie i kapnela sie ze nie ma kasy pare dni przed kupowaniem biletów, a rodzice nie mieli by jej dać. Więc na BJ choć ludzi przerobiłam to wyciągnać na koncert już gorzej. Taka koleżanka jarała się Bed of Roses, Always etc... nawet dużo tych kawałków poznała, nawet ją wtajemniczyłam w private issue Sambory itp, ale jak posłuchała Jona na żywo, to jej Gdańsk się odwidział i wolała żyć w przeszłości jeśli chodzi o wokal Jona.. Się rozgadałam :) Ale db, że wgl są jacyś co słuchają BJ, bądź da się ich zainteresować, nauczyć. :) Widać, że popyt na rock nadal jakiś tam jest ! :)
Rosie
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

rosie1996 pisze:Ale db, że wgl są jacyś co słuchają BJ, bądź da się ich zainteresować, nauczyć. :)
Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnych :D ale powoli, powoli ;) na razie na początku powiedziała, że się nie podoba, potem, że jednak fajne... zobaczymy

sorry za offtop :P
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

agajoov pisze:
rosie1996 pisze:Ale db, że wgl są jacyś co słuchają BJ, bądź da się ich zainteresować, nauczyć. :)
Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnych :D ale powoli, powoli ;) na razie na początku powiedziała, że się nie podoba, potem, że jednak fajne... zobaczymy

sorry za offtop :P
najpiękniejszy moment w życiu gdy moja ukochana przyjaciółka powiedziała, że bez Richiego to BJ by jednak cos straciło( a zawsze miala dystans do BJ, a Ryśka nienawidzila nie wiem z jakiego powodu). Za to mojego brata ciotecznego nic nie przekona... jak kiedyś powiedział o Jonie, że to taki laluś, który sb musi włosy prostować to myślałam, że mu krzywdę zrobię. :D
Rosie
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Hej Drogie Panie za kare, że offtop zrobiłyście teraz każda fotkę wstawia :D

Widzę, że się odbywają mini-zloty, fajnie, ze to uwieczniłyście :D Miło słyszeć, ze tyle młodzieży słucha BJ :) z mojej młodzieży niestety niewielu.

Din nie gadaj tylko dawaj fotkę, ty tu się jako jedyny jeszcze ukrywasz :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
sheena033
I Believe
I Believe

Post autor: sheena033 »

agajoov pisze: Ostatnio przesłałam mojej 10-letniej kuzynce 'It's my life' do telefonu z nadzieją, że kiedyś uzna, że to piękne i posłucha kolejnych :D ale powoli, powoli ;) na razie na początku powiedziała, że się nie podoba, potem, że jednak fajne... zobaczymy
Zazdroszczę ;) Moja 9-letnia kuzynka nie dała się tak łatwo przekonać. Włączyłam jej ostatnio teledysk Livin' On A Prayer i liczyłam, że jeśli nie piosenka to teledysk ją zainteresuje... Wyłączyła w momencie gdy Jon się odwaraca i zaczyna śpiewać.. Ale mam nadzieję, że kiedyś zmieni zdanie. :D

Też jestem rocznik '94. ;)

Sorry za offtop. ;P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”