Nie wiedziałam, że w moim rodzinnym Lublinie mieszka osobistość, która miała tak bliską styczność z TAKIM kolegą
Świat jest mały. Ale ja od zawsze wiedziałem że taka osobistość jak Agata BJ jest z Lublina
Czuję się więc pozytywnie zaskoczona A jednocześnie przepraszam za zaniedbanie z mojej strony. Teraz już na zawsze zapamiętam, że jest ktoś, kto może się pochwalić takimi zdjęciami
Prezes, że ja się tego dnia koło Ciebie nie zakręciłam
Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego
kikusia28 pisze: Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego
Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej.
Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa?
prezes1 pisze: Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa?
Prezes.... jak takie ceny mają inni, to ja wychodzę na tanią kur#ę.... jak to tak??
kikusia28 pisze: Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego
Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej.
Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa?
Ale o kogo może chodzić z tym "A....BJ" Nie znam takiej kobiety. No i czemu Tomker ma płacić? Właściwie co tu się dzieje za moimi plecami, hmm? Prezes, Ty lepiej się pochwal innymi fotkami ze znanymi osobistościami.. Moich zdjęć jest tu już multum, a wy się obijacie ze swoimi!