Show yourselves :)

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
SamboWoman85
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: SamboWoman85 »

Ooo kurcze ;] Innych kolegow nie spotkales?? :P :D
BJ Paryz - 16.06.2010
BJ Hyde Park - 25.06.2011
Richie Sambora Monachium - 12.10.2012
BJ Monachium - 18.05.2013
BJ Gdansk - 19.06.2013
BJ Bern - 30.06.2013
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie wiedziałam, że w moim rodzinnym Lublinie mieszka osobistość, która miała tak bliską styczność z TAKIM kolegą.. :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Innych kolegow nie spotkales??
Spotkałem jeszcze jednego. Niedługo wrzucę ;)
Nie wiedziałam, że w moim rodzinnym Lublinie mieszka osobistość, która miała tak bliską styczność z TAKIM kolegą
Świat jest mały. Ale ja od zawsze wiedziałem że taka osobistość jak Agata BJ jest z Lublina ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

prezes1 pisze:
Nie wiedziałam, że w moim rodzinnym Lublinie mieszka osobistość, która miała tak bliską styczność z TAKIM kolegą
Świat jest mały. Ale ja od zawsze wiedziałem że taka osobistość jak Agata BJ jest z Lublina ;)
Czuję się więc pozytywnie zaskoczona :D A jednocześnie przepraszam za zaniedbanie z mojej strony. Teraz już na zawsze zapamiętam, że jest ktoś, kto może się pochwalić takimi zdjęciami :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ej ej Lublin też jest mój! :D Muszę częściej się rozglądać jak chodze po mieście, może też takich znajomych zobaczę ;)
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Prezes, że ja się tego dnia koło Ciebie nie zakręciłam :D
Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego ;]
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kikusia28 pisze: Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego ;]
Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej. :D
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze:
kikusia28 pisze: Liczę jednak, że w Gdańsku przedstawisz mi swoich znajomych. Szczególnie tego jednego ... jedynego ;]
Uzgodniliśmy z prezesem, że meet & greet ze mną, będzie kosztowało Cię 3000 zł. Bieber chce 1500, ale wiadomo, ja Polak więc, kosztuje to więcej. :D
Cholera skąd wiedziałeś ???? Chciałam być taka tajemnicza ...

Dla Ciebie wszystko , więc zaczynam zbierać :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:
Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa? :D
bartekbb23

prezes1 pisze: Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa? :D
Prezes.... jak takie ceny mają inni, to ja wychodzę na tanią kur#ę.... jak to tak?? :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Spokojnie podbijemy stawki. To tylko kwoty wyjściowe! ;)
Są osoby które chcą meet&greet za 50zł więc nie jest tak źle... :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

prezes1 pisze:
bartekbb23 pisze:
Zgadza się, tak uzgodniliśmy z Bartkiem. Natomiast jestem też we wstępnej fazie negocjacji z innymi osobami(i taki np. A....n weźmie minimum 5000zł lekką ręką). No ale on jest top star. Co do kobiet to ponieważ mam już chody u A....BJ, będziemy także negocjować ceny meet&greet... Tak więc Tomker jaka jest twoja cena wyjściowa? :D
Ale o kogo może chodzić z tym "A....BJ" :D Nie znam takiej kobiety. No i czemu Tomker ma płacić? :D Właściwie co tu się dzieje za moimi plecami, hmm? Prezes, Ty lepiej się pochwal innymi fotkami ze znanymi osobistościami.. :D Moich zdjęć jest tu już multum, a wy się obijacie ze swoimi!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

bartekbb23

Agata BJ pisze:Ale o kogo może chodzić z tym "A....BJ" :D Nie znam takiej kobiety.

Nie znasz, bo nie korzystasz. Chodzi o kobietę, która oferuje ANALiBJ. Dlatego taka wygórowana stawka, bo to nie są rzeczy w cenie, trzeba dopłacać. :lol:
Awatar użytkownika
myszorkowa
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: myszorkowa »

Dobra niech stracę :whoeva:

To z lewej, to ja :lol: mam nadzieję, że się nikt nie przestraszy :D
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

I'm such a child :P
bartekbb23

myszorkowa pisze:Dobra niech stracę :whoeva:
Ciekawe ile Prezes weźmie za spotkanie z takimi dwiema haha :D Prezes firmę zakładaj, będziesz spotkania z ludźmi organizował :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”