... która podmieniła swoje superanckie zdjęcie na tapetę pulpitu (why?) ...ale tym bardziej jestem ciekaw...
Show yourselves :)
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Co podmieniłam i gdzie? Przecież jest i moje zdjęcie kilka stron wcześniejTomker pisze:A ja będę się cieszył gdy w Gdańsku spotkam "na żywo" Miss tego forum Agatę
... która podmieniła swoje superanckie zdjęcie na tapetę pulpitu (why?) ...ale tym bardziej jestem ciekaw...
Co do spotkania to z wielką chęcią poznam wszystkich z forum! Ale Ty się Tomker tak nie nastawiaj bo dobrze to ja wyglądam tylko na zdjęciach
Mnie chwyciło bodajże drugie Twoje zdjęcie, takie czarno-białe z włosami na pół twarzy... ech, rozmarzyłem sięAgata BJ pisze:Co podmieniłam i gdzie? Przecież jest i moje zdjęcie kilka stron wcześniejTomker pisze:A ja będę się cieszył gdy w Gdańsku spotkam "na żywo" Miss tego forum Agatę
Co do spotkania to z wielką chęcią poznam wszystkich z forum! Ale Ty się Tomker tak nie nastawiaj bo dobrze to ja wyglądam tylko na zdjęciachJak by nie było - miło mi i dzięki za wszystkie sympatyczne uwagi
Teraz jest tam pulpit z logiem BJ

(s.36)
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
A no teraz już rozumiem. Po prostu w temacie o pulpitach podałam ten sam link, pod którym obecnie jest właśnie screen pulpituTomker pisze:Mnie chwyciło bodajże drugie Twoje zdjęcie, takie czarno-białe z włosami na pół twarzy... ech, rozmarzyłem się
Teraz jest tam pulpit z logiem BJ![]()
(s.36)
Nie rozmarzaj się tak bo się na prawdę rozczarujesz
A gdzie Twoje zdjęcie? A może coś ominęłam?
Hmm... Tapeta zniknęła, ale "moje" ulubione zdjęcie nie wróciłoAgata BJ pisze:A no teraz już rozumiem. Po prostu w temacie o pulpitach podałam ten sam link, pod którym obecnie jest właśnie screen pulpituTomker pisze:Mnie chwyciło bodajże drugie Twoje zdjęcie, takie czarno-białe z włosami na pół twarzy... ech, rozmarzyłem się
Teraz jest tam pulpit z logiem BJ![]()
(s.36)Zapomniałam, że tutaj jest zdjęcie o takiej samej nazwie. No nieważne.
Nie rozmarzaj się tak bo się na prawdę rozczarujesz
A gdzie Twoje zdjęcie? A może coś ominęłam?

P.S. Rzeczywiście swojego zdjęcia nie podałem, jestem ukrywającym się fanem BJ
Ale w Gdańsku na pewno nie będę się ukrywał i chętnie "show myself"
[ Dodano: 2013-02-01, 09:59 ]
[ Dodano: 2013-02-01, 10:00 ]ZB pisze:Kurde, jakie romanseCzyzby kolejna para polaczona miloscia do Bon Jovi?
KM pisze:ZB, po prostu walentynki się zbliżają... ;P
[ Dodano: 2013-02-01, 10:01 ]
Ladies and Gentelman - taki po prostu jestem - zatyka mnie na widok pięknej kobietyKondZik pisze:Hehe dokładnieZB pisze:Kurde, jakie romanseCzyzby kolejna para polaczona miloscia do Bon Jovi?
![]()
No ale cóż muzyka łączy i to bardzo, zresztą kto by nie chciał mieć drugą połówke która tak samo reaguje na nazwe ulubionego zespołu, np Naszego Bon Jovi.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
ZB pisze:Kurde, jakie romanseCzyzby kolejna para polaczona miloscia do Bon Jovi?
Co do pytania o parę połączoną miłością do BJ to chętnie taką poznam, ale przypisywanie tego mi jest trochę...chybioneKM pisze:ZB, po prostu walentynki się zbliżają... ;P