sobol_77 pisze:Miałem w głowie jedną myśl - kopię WAN na orbitę
A ja myślę, że w głowie miałeś ' cholera jasna, what about now... co mam zrobić z tą piłką....' i to by wyjaśniało, czemu zdążyli Ci zrobić w tym czasie zdjęcie, bo tyle się zastanawiałeś, a piłkę koniec końców Ci zabrali
studentmibm pisze:na tej focie wygladasz jak Klaudiusz S... ten z big brothera
Nie no, we włoskiej koszulce to jak Gianluca Vialli...
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
To jak jesteśmy w piłkarskich klimatach - jedna z moich ulubionych moich fot
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Ricky Skywalker pisze: To jak jesteśmy w piłkarskich klimatach - jedna z moich ulubionych moich fot
Przegraliśmy wtedy, pamiętam. Teraz wiem czyja to wina chociaż
Nieprawda. To był mecz Polska - Czechy, rok 2008, 2:1 dla Polski
studentmibm pisze:na tej focie wygladasz jak Klaudiusz S... ten z big brothera
Nie no, we włoskiej koszulce to jak Gianluca Vialli...
przypomniał mi się klimacik euro
Na tym meczu byłem akurat z Irlandczykami Ale Buffon był niesamowity, przy atakach Włochów spacerował sobie na luzie prawie na środek boiska no i śpiewał prawie jak Jon
No nie Dość , że nawala na BJ to w dodatku lubi tych włoskich krętaczy , którzy wykurzyli z ME moich angielskich chłopaków ! Dajcie mi to całe Magnum 44