Zespół do likwidacji
Moderator: Mod's Team
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Do Adriana:
Oj, miałbyś jeszcze z czego wybierać
Mógłbyś słuchać np.: różnorodnych oper itp. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A tak na poważnie: nie zapominaj że istnieją jeszcze inne zespoły rockowe![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jeszcze na myśl mi przyszło, że do usunięcia dałabym także:
-Lady Gagę
-Akon'a
i coś tam jeszcze się znajdzie![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Oj, miałbyś jeszcze z czego wybierać
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A tak na poważnie: nie zapominaj że istnieją jeszcze inne zespoły rockowe
Jeszcze na myśl mi przyszło, że do usunięcia dałabym także:
-Lady Gagę
-Akon'a
i coś tam jeszcze się znajdzie
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
naat93 pisze:Rammstein,
Nie zgadzam sie ze R+ to emo gniot bo slucham ich od 8 lat a gdybyscie przeczytali ich teksty, to byscie mieli nad czym siedziec zeby zrozumiec co chcieli przekazac.Jovinka pisze:Wszelakie EMO GNIOTY do wyrzucenia beż dwóch słow
Ta piosenka bardzo dobrze pasuje do Kaczynskiego
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
Zdecydowanie The Jonas Brothers. Ci idole nastolatek wypromowani przez Disney Channel to typowa pusta papka, jaką łykają w nadmiarze współczesne małolaty. I pomyśleć że pochodzą z New Jersey, podobnie jak Bon Jovi. Myślą że jak mają te badziewne Pierścionki Czystości oraz jak zostaną prawiczkami do ślubu to jest super cool. Wróć, jeden z tej trójki parę miesięcy temu się ożenił. The Jonas Brothers zostało wybrane najgorszym zespołem, który powstał w pierwszej dekadzie XXI Wieku. Jako ciekawostkę powiem że Tokio Hotel zajmują na tej liście pozycję nr 4. Ponadto niedawno zostali nagrodzeni Złotymi Malinami, jako najgorsi aktorzy. Zdecydowanie zasłużyli na to.
[ Dodano: 2013-01-28, 22:06 ]
Te wszystkie nowo powstałe boysbandy, takie jak brytyjskie One Direction czy amerykańskie Big Time Rush. Ponadto wkurza mnie to całe Far East Movement (czy jakoś tak). Jeżeli oglądasz EskęTV, to wiecie o co mi chodzi.
[ Dodano: 2013-01-28, 22:06 ]
Te wszystkie nowo powstałe boysbandy, takie jak brytyjskie One Direction czy amerykańskie Big Time Rush. Ponadto wkurza mnie to całe Far East Movement (czy jakoś tak). Jeżeli oglądasz EskęTV, to wiecie o co mi chodzi.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2012, o 10:26 przez Geminiman019, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
kij z tym. Najgorszy jest fakt, że obecnie jest to nazywane rockiem :/Geminiman019 pisze:Zdecydowanie The Jonas Brothers. Ci idole nastolatek wypromowani przez Disney Channel to typowa pusta papka, jaką łykają w nadmiarze współczesne małolaty. I pomyśleć że pochodzą z New Jersey, podobnie jak Bon Jovi
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Wydaję mi się, że czasy kiedy "nienawidziłem jakiegoś zespołu" dawno minęły... Jak coś nie podchodzi to po co tym się katować? Bywały momenty, że strasznie irytowało mnie Bon Jovi - nosiłem się nawet z zamiarem wyj...a przez okno niemal wszystkich albumów tego zespołu. Co za duzo...
Spróbuję jednak sięgnać pamięcią... Kolejność jest stricte przypadkowa.
1. PARKIN LIMP
(oczywiście LINKIN PARK) - dzisiaj patrzę na to nieco przychylniejszym okiem (głównie po MINUTE AFTER MIDNIGHT)
2. IRA - te kobiece teksty Gadowskiego...
3. EVANESCENCE - wokalistkę ogląda się z przyjemnością... Słucha niekoniecznie
4. DEPECHE MODE - czy to w ogóle jest rock?
5. ŁŻY - rozpłakać się można
Zmęczyłem się
Spróbuję jednak sięgnać pamięcią... Kolejność jest stricte przypadkowa.
1. PARKIN LIMP
2. IRA - te kobiece teksty Gadowskiego...
3. EVANESCENCE - wokalistkę ogląda się z przyjemnością... Słucha niekoniecznie
4. DEPECHE MODE - czy to w ogóle jest rock?
5. ŁŻY - rozpłakać się można
Zmęczyłem się