where a the chempions??!! WHERE A THE CHEMPIONS??!! Kurna aż się zalogowałem jak to przeczytałem. Znowu będzie, że się czepiam, ale szlag chce mnie trafić jak widzę coś takiego. Po pierwsze - skoro o jakimś utworze ktos mówi, że to jego ulubiony to powinien się nauczyć pisać jego tytuł bez 4 błędów. Po drugie - Queen należy do zespołów, których tytuły utworów powinno sie zawsze poprawnie wymawiać i pisać bo inaczej będzie to jawne świętokradztwo (przynajmniej według mnie)damian pisze:Queen to tez moj ulubiony zespol ale nie tak jak Bon Jovi lubie piosenki queena
ale jest jeden najlepszy moim zdaniem ( where a the chempions )
Queen
Moderator: Mod's Team
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Beerdrinker
- I Believe
- Beerdrinker
- I Believe
Uhaha! Faktycznie. Nie dopatrzyłem.
Gdzie? -Gdzie jest ta litera i jak się nazywała? Już wiem!
A - to okrzyk, który miał na celu rzec: patrzcie! znam pierwsza literę alfabetu! - tylko wyjdę z podstawówki, może poznam co jest dalej!
Chempions - widocznie jest fanem pokemonów i może o to mu chodziło
Gdzie? -Gdzie jest ta litera i jak się nazywała? Już wiem!
A - to okrzyk, który miał na celu rzec: patrzcie! znam pierwsza literę alfabetu! - tylko wyjdę z podstawówki, może poznam co jest dalej!
Chempions - widocznie jest fanem pokemonów i może o to mu chodziło
cyt z google: PokeForum dla PokeManiaków:
... odcinku Ash i Misty sie pocalowali jest to 2 czesci ligi chempons mozna powiedziec ze jest dluga przerwa jak w 1 czesci..Narazie 2 czesci ligi chempions jest w ... "
Call Me black, call Me white, call Me anything You like, jus dont call Me late for the party.
80's rocks !
80's rocks !
Chyba mało znasz tych 'piosenek queena' skoro ten oklepany przeciętniak uważasz za najlepszy. ;P (oczywiście jeśli chodzi Ci o We Are The Champions a nie o jakąś tajną produkcję)damian pisze:Queen to tez moj ulubiony zespol ale nie tak jak Bon Jovi lubie piosenki queena
ale jest jeden najlepszy moim zdaniem ( where a the chempions )
Wybacz, o 3 nad ranem mam nastrój na czepianie się szczegółów, nie wyrażanie własnej opinii. 8)
A wracając do tematu to polecam wszystkie płyty z lat '70, z wyjątkiem News Of The World, z którego pochodzą wspomnieni 'Chempioni' (tam jest może kilka fajnych kawałków), oraz Innuendo - niesamowita płyta. :]
A wracając do tematu to polecam wszystkie płyty z lat '70, z wyjątkiem News Of The World, z którego pochodzą wspomnieni 'Chempioni' (tam jest może kilka fajnych kawałków), oraz Innuendo - niesamowita płyta. :]
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Poza ewidentymi hitami mam ogromna slabosc do Another Bites The Dust (w sumie tez hicior
), Under Pressure i The Invisible Man i Scandal. Heh, tak naprawde wszystkie sa znane i mozna je nazwac hitami hehe. Dlatego pomijam juz utwory typu We Will Rock You, I Want To Break Free, The Show Must Go On i podobne.
Jeden numer zajmuje szczegolne miejsce w moim sercu.... My Baby Does Me...Moja Marcia go uwielbiala. Nie moge go sluchac, od razu cos we mnie peka.. I robi sie nieciekawie.......Troszke wsytyd....
Jeden numer zajmuje szczegolne miejsce w moim sercu.... My Baby Does Me...Moja Marcia go uwielbiala. Nie moge go sluchac, od razu cos we mnie peka.. I robi sie nieciekawie.......Troszke wsytyd....
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Powiedzmy ze zgdzam sie w polowie... nie dwa dobre ale moze z 8Queen?? 2 dobre kawałki a że gosiu sobie "kitnął" zrobili z nich super zespół
Ty tez cchesz wyskoczyc na klaty?Oj jovi, lekko przesadziles . Jestem zniesmaczony...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...