Solówka Phila Collena do White Lightning zagrana 31.03.2012.
http://www.defleppard.com/
Wspaniałe czasy
Moderator: Mod's Team
KTF w listopadzie.michael pisze:Odnośnie jubileuszy z okazji 20 lat mały offtop. Adrenalize wyszła w marcu a Keep the Faith chyba w październiku 1992. Podkreślam grubą kreską: To były czasy
sobol_77 pisze:Wiadomość jak dla mnie szokująca - ale te nowe wersje praktycznie się nie różnią, albo ja jestem głuchy.
No wlasnie- ja slysze... Na gorsze... Bardziej to wszystko jakies takie "syntetyczne" jest... Po cholere nagrywac tak samo, skoro te kawalki, to epicki rozmach sam w sobie, nie potrzebujacy, tak naprawde, zadnych, "kosmetycznych" poprawek ? Moim zdaniem- bez sensu, ale pewnie to jakis zabieg marketingowy przed trasaimp pisze:Zdaje się mam tę samą przypadłość...
albo ten rocznik tak ma;)
Czyli wydanie This Left Feels Right to musiał być zawał sercasobol_77 pisze:Wiadomość jak dla mnie szokująca - ale te nowe wersje praktycznie się nie różnią, albo ja jestem głuchy.
Żadnych kontynuacji. To tylko epizod związany z faktem, że PSSOM i ROA znalazły się w nowym filmie w którym gra Tom Cruise. Tyle. Panowie kończą pisać materiał na nowy album.imp pisze:A to nagrywanie 'na nowo' ma mieć jakąś kontynuację? Kolejne kawałki w planach?
Cóż za szczery subiektywizmMiracle-BJ pisze:W przypadku moich ukochanych chłopaków z BJ wszystko mi się podoba, nawet „odgrzewane kotlety”. W stosunku do innych zespołów, piosenki „na nowo” niezbyt pochwalam. Tak już ze mną jest.
Tak jak już pisałem wszystko zrobione pod film Rock Of Ages. Zapowiada się świetny musical z kawałkiem zajebistego rock n rolla z Leps na czeleROCKSTAR pisze:Moim zdaniem- bez sensu, ale pewnie to jakis zabieg marketingowy przed trasa![]()