WILKI

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

a ja się pytam gdzie tu zrobiłem jakąś wycieczkę osobistą, panie hehe 'modzie'
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Parę osób ogłosiło ostatnio, ze odchodzą i jak ich nie było to był spokój na forum. Sam zauważyłeś, że odeszło "Chamstwo to teraz na forum jesteśmy na "Pan" (powinieneś kojarzyć ten żart).
Powróciły krewkie osoby do pisania i znowu robi się burdel. Nie chciałem dawać bany od razu, bo mimo iż Rattie zachowuje się momentami jak debil, a Student jak prostak i cham to obaj mają coś do powiedzenia, co sam z ciekawością czytam. Jednak napisałem, że to moje ostatnie ostrzeżenie i bez względu na konsekwencje w stosunku do swojej osoby to oboje polecą.
. po raz kolejny się pytam po co są tu moderatorzy?
Tylko pamiętaj, ze jesteś też jednym z pierwszych co się burzy na reakcje moderatorów jak interweniują.

Postanowiłem dać osttnie ostrzeżenie głównie do tych 2ch osób. Następnym razem ban.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Tak Adrian tylko chyba masz problemy z pamięcią, bo o ile sobie przypominam to burzyłem się o kasowanie offtopu i ZAWSZE podkreślałem przy tym, że chamskie wypowiedzi powinny być BEZWZGLęDNIE kasowane i karane warnami!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:a ja się pytam gdzie tu zrobiłem jakąś wycieczkę osobistą, panie hehe 'modzie'
A zauważyłes jakiego posta $*^&&% wczesniej?

A gdzie Rattie pozostawiłeś kulture?? Jeśli chodzi o Ciebie to paręnaście dni temu dostałem PW od jednej z wymienionych osób, ze powinieneś dostać ban za swoje wypowiedzi. To, ze teraz poza przekleństwem nic nie zrobiłeś nie znaczy, że masz czyste konto. Rozrabiasz regularnie co jakiś czas.

[ Dodano: 2010-05-18, 20:07 ]
Scrooge pisze:Tak Adrian tylko chyba masz problemy z pamięcią, bo o ile sobie przypominam to burzyłem się o kasowanie offtopu i ZAWSZE podkreślałem przy tym, że chamskie wypowiedzi powinny być BEZWZGLęDNIE kasowane i karane warnami!
Fakt. Zwracam honor. Czekam na reakcje obu Panów i jeśli ostrzeżenie nie poskutkuje to w najbliższych dniach posłucham się Twojej sugestii.
EVENo

Post autor: EVENo »

Powinienem powiedzieć, ze Rattie to debil.
Po co tekst "powinienem powiedzieć", skoro i tak to w pewien sposób powiedziałeś?
Adrian pisze:na co nam takie wycieczki osobiste?? Co to wnosi do dyskusji?
Jeżeli ktoś chce cos dodać o (w tym przypadku) Wilkach, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dodał. Mnie (podkreśle jeszcze raz - mnie) nie przeszkadza, że w między czasie toczy sie dyskusja na skale osobistą. I tak tego nie zatrzyma nikt, bo zawsze znajdzie sie wypowiedź, która sprowokuje drugą osobę i reakcja łańcuchowa się zaczyna. A rozmowa na PW nie ma sensu zbyt wielkiego, bo każdy chce aby jego jakże genialna wypowiedź była przeczytana przez wszystkich.

Rozumiem, Adrian, że chcesz, aby to forum trzymało poziom i rozmowy toczyły się o muzyce, a nie o avatarze dario_esika (i nie tylko ty z pewnością), ale są też ludzie (np. ja), którzy chcą aby było więcej luzu i gadania o d*pie Maryni (nawet słowo d*pa muszę cenzurować, bo nie mam pewności, czy mogę go użyć). No może bez przesady z tą d*pą Maryni, ale wiadomo o co chodzi. Może, nawet trzeba zrobić temat o podobnym tytule, ciekawe ile postów by się tam znalazło :D

I rozumiem też, że wiele osób się obraża o nie wiadomo co. I tu rzeczywiście stwarza się problem, ale na to juz nikt nic nie poradzi.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

aha. Czyli mój tekst
A zauważyłes jakiego posta $*^&&% wczesniej

jest według Ciebie 'wycieczką osobistą'?
Piszesz, że kilkanaście dni temu ktos Ci zapłakał na mój temat? KILKANASCIE dni temu ktos stwierdził że zachowałem się tak okropnie, że powinienem dostać bana, a jakoś przez te KILKANASCIE dni żaden inny mod tudzież admin nie zmienił mi w postach nawet kropki więc wychodzi, że nie masz racji w swoich 'oskarżeniach'.
PS. I grozić (dodatkowo, nie mając ?ADNYCH argumentów) to sobie możesz swojemu domowemu chomikowi.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo... offtop offtopem, też mi nie przeszkadza, a nawet lubię sobie zrobić małe odejście od tematu, pod warunkiem, że jest na poziomie i bez CHAMSTWA, a o chamstwo w tej dyskusji teraz chodzi i o to żebyśmy mieli do siebie chociaż minimum szacunku. Nie będzie Ci przeszkadzało jak napiszę, że moim zdaniem jesteś debilem, przy okazji pojadę po Twoich rodzicach itp...? - oczywiście tak nie myślę, to tylko przykład ;)
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

a co do chamstwa w wypowiedziach, to w tym temacie różne epitety pojawiły się dopiero w wypowiedzi pana 'moda', tak chciałbym tylko zauważyc ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jest według Ciebie 'wycieczką osobistą'?
Bana możesz dostać zarówno za chamskie wycieczki osobiste lub osobno za przekleństwa na forum. Poszukaj regulaminu. Masz zamiar ciągnąć tak temat żeby tłumaczyć Ci każde zdanie jak 5cio latkowi?
Piszesz, że kilkanaście dni temu ktos Ci zapłakał na mój temat? KILKANASCIE dni temu ktos stwierdził że zachowałem się tak okropnie, że powinienem dostać bana, a jakoś przez te KILKANASCIE dni żaden inny mod tudzież admin nie zmienił mi w postach nawet kropki więc wychodzi, że nie masz racji w swoich 'oskarżeniach'.
Jak widzisz modzi rzadko interweniują, bo maja co innego do roboty. Ja to widziałem, ale Cię olałem, bo zwisasz mi i powiewasz.
Tej osobie odpisałem, że zostawię Cię w spokoju, bo Sobol zapowiedział, ze odchodzi. A ty się zachowujesz tak, ze jak Sobola nie ma no forum Cię wali. Jesteś tu dla niego więc jeśli on odchodzi to Ty też.
Zamiast tracić czas na nic nie wnoszące karanie Cie to poczekałem. Sobola nie było z tobą był spokój. Sobol wrócił więc i Ty powróciłeś.
PS. I grozić (dodatkowo, nie mając ?ADNYCH argumentów) to sobie możesz swojemu domowemu chomikowi.
Grozić Ci nie grożę. Dam Ci regulaminowe bany za tamte teksty, które są na forum i za przekleństwa.
EVENo... offtop offtopem, też mi nie przeszkadza, a nawet lubię sobie zrobić małe odejście od tematu, pod warunkiem, że jest na poziomie i bez CHAMSTWA, a o chamstwo w tej dyskusji teraz chodzi i o to żebyśmy mieli do siebie chociaż minimum szacunku. Nie będzie Ci przeszkadzało jak napiszę, że moim zdaniem jesteś debilem, przy okazji pojadę po Twoich rodzicach itp...? - oczywiście tak nie myślę, to tylko przykład ;)
Dokładnie
a co do chamstwa w wypowiedziach, to w tym temacie różne epitety pojawiły się dopiero w wypowiedzi pana 'moda', tak chciałbym tylko zauważyc ;)
A czytasz całość czy tylko wybiórczo?
EVENo

Post autor: EVENo »

Scrooge pisze:offtop offtopem, też mi nie przeszkadza, a nawet lubię sobie zrobić małe odejście od tematu, pod warunkiem, że jest na poziomie i bez CHAMSTWA, a o chamstwo w tej dyskusji teraz chodzi i o to żebyśmy mieli do siebie chociaż minimum szacunku.
W sumie racja, ale nasuwa się pytanie - gdzie zaczyna się chamstwo? I po głębokim zastanowieniu stwierdzam, że dla każdego zaczyna się ono gdzie indziej, a to oznacza, że samo rozpoczęcie offtopu może być chamskie.
Scrooge pisze:oczywiście tak nie myślę, to tylko przykład
Ufff... :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Super. Modzi nie mają czasu na modowanie, ale za to mają czas na pisanie różnych postów. Po drugie banujesz mnie za przekleństwa? Spoko, ale siebie tez zbanuj (albo szybciutko przeedytuj swoje posty), bo zaraz otworzę sobie piwko, przeszukam forum i Ci przytoczę Twoje własne strasznie srogie przekleństwa. Po trzecie
Ja to widziałem, ale Cię olałem, bo zwisasz mi i powiewasz.
za coś takiego powinieneś wylecieć z tej prostej przyczyny, że sam się przyznałeś, że Ci nie zależy na utrzymaniu, jak to mówisz, 'czystości' forum, za robotę bierzesz się kiedy Ci się podoba oraz kierujesz się pobudkami osobistymi.
po czwarte:
Grozić Ci nie grożę. Dam Ci regulaminowe bany za tamte teksty, które są na forum i za przekleństwa.
które teksty? Poproszę razem z odpowiednim punktem regulaminu.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo pisze:
Scrooge pisze:offtop offtopem, też mi nie przeszkadza, a nawet lubię sobie zrobić małe odejście od tematu, pod warunkiem, że jest na poziomie i bez CHAMSTWA, a o chamstwo w tej dyskusji teraz chodzi i o to żebyśmy mieli do siebie chociaż minimum szacunku.
W sumie racja, ale nasuwa się pytanie - gdzie zaczyna się chamstwo? I po głębokim zastanowieniu stwierdzam, że dla każdego zaczyna się ono gdzie indziej, a to oznacza, że samo rozpoczęcie offtopu może być chamskie.
Słyszałeś o czymś takim jak wulgaryzmy? ;) No i ogólnie przyjęte normy współżycia społecznego... chodzi o to, żeby nie obrażać się wzajemnie tzw. wycieczkami osobistymi. Zamiast napisać jesteś idiotą, można napisać nie zgadzam się z Tobą, nie masz racji czy nawet "wypisujesz bzdury". Odnosisz się wtedy do wypowiedzi, opinii, a nie osoby ją wygłaszającej.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 18:46 przez Scrooge, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Dajcie Adiemu bana tudziez warna i bedzie po sprawie ;) tak jak jestem uczulony na wszelkie forumowe chamstwo tak akurat cala ta sytuacja mnie mega smieszy ;)
Wielkie halo o byle gowno......
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Super. Modzi nie mają czasu na modowanie, ale za to mają czas na pisanie różnych postów.
Co w tym dziwnego. Wpadam na 5 minut i zamiast wyłapywać Twoje zachowanie poniżej krytyki to czytam newsy, posty, coś odpisze (teraz rzadko) i spadam.
za coś takiego powinieneś wylecieć z tej prostej przyczyny, że sam się przyznałeś, że Ci nie zależy na utrzymaniu, jak to mówisz, 'czystości' forum, za robotę bierzesz się kiedy Ci się podoba oraz kierujesz się pobudkami osobistymi.
Gdybym kierował się pobudkami osobistymi to Twoje IP dawno byłoby zablokowane.
banujesz mnie za przekleństwa? Spoko, ale siebie tez zbanuj (albo szybciutko przeedytuj swoje posty), bo zaraz otworzę sobie piwko, przeszukam forum i Ci przytoczę Twoje własne strasznie srogie przekleństwa. Po trzecie
Czekam. Z miłą chęcią przeczytam to co mi podasz o ile coś takiego znajdziesz.
które teksty? Poproszę razem z odpowiednim punktem regulaminu
Podam, ale jak je wkleję to dam Ci za nie należytego bana, bo nie mam czasu się bawić w odnajdowanie Twoich przekleństw i wycieczek osobistych. A jak to zrobię to żeby miało to ręce i nogi dam Ci za to od razu ostrzeżenie za każdą wypowiedź z osobna. Ok??
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Nie wiem, mam się POSRAć ze strachu przed Twym majestatem? Czekam na te moje teksty i jakiś milion ostrzeżeń.
Mam nadzieję tylko, że ukażesz w swej nieogarnietej łaskawości iskierkę sprawiedliwości i gniew Twój spłynie również na pozostałych uzytkowników, którzy zbrodni jednakowych osmielili się dopuscić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”