MOTLEY CRUE-Born to be my baby
Moderator: Mod's Team
- Sebastian P.
- It's My Life
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Trudno się zgodzić-podobnie jak moi poprzednicy uważam, że covery, jak wszystko dzielą się na dobre i złe ^^. A Motley to w ogóle mistrzowie coverowania-to, co zrobili chociażby z Helter Skelter... :mrgreen: :mrgreen:Sebastian P. pisze:Ech według mnie wszelkie covery, nie ważne jakich zespołów i kto je wykonywał są 100 razy gorsze do oryginału... Wiem, że wielu z was się ze mną nie zgodzi... No ale wolny kraj, wolność słowa
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Moi drodzy.Utwór "Born to be my baby" nie wykonuje Motley Crue,tylko ich byly wokalista John Corabi(zagral na jednej plycie-"Motley Crue"-1994).Kawalek ten pochodzi z jakiegos tribute albumu dla Bon Jovi.Dla kazdego fana Motley Crue,do ktorych ja sie zaliczam,jedynym i prawdziwym wokalista Motley Crue jest Vince Neil.Wrzuccie sobie na You tube haslo Vince Neil Jon Bon Jovi.Obejrzycie duet Vince'a i Jona z koncertu Farm Aid z 1986.Wykonuja utwor z repertuaru Motley Crue "Smoking in the boys room"(zreszta cover grupy Bronsville Station).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanow Bon Jovi
Motleyfan
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanow Bon Jovi
Motleyfan
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Dokładnie, miałem się już wtrącić, bo dyskusja troszkę odbywała się po omacku i zaczynała być irytującaSixx pisze:Moi drodzy.Utwór "Born to be my baby" nie wykonuje Motley Crue,tylko ich byly wokalista John Corabi(zagral na jednej plycie-"Motley Crue"-1994).Kawalek ten pochodzi z jakiegos tribute albumu dla Bon Jovi.
Motleyfan
Oto setlista:
1. Runaway - Alex Mitchell
2. In And Out Of Love - Stevie Rachelle
3. You Give Love A Bad Name - Kelly Hanson
4. Livin' On A Prayer - Marq Torien
5. Wanted Dead Or Alive - Phil Lewis
6. Lay Your Hands On Me - Jani Lane
7. Bad Medicine - Jizzy Pearl
8. Born To Be My Baby - John Corabi
9. Living In Sin - Spike
10. I'll Be There For You - Chaz
11. Blaze Of Glory - Kory Clarke
12. It's My Life - Dangerous Toys (remix, bonus track)
Pzdr 4all
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...