MOTLEY CRUE-Born to be my baby

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Sebastian P.
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sebastian P. »

Ech według mnie wszelkie covery, nie ważne jakich zespołów i kto je wykonywał są 100 razy gorsze do oryginału... Wiem, że wielu z was się ze mną nie zgodzi... No ale wolny kraj, wolność słowa :czytaj:
What is the distance between a bullet and a gun?
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Toś chłopie mało słyszał. Wig Wam z 'I turn to you', Metallica z 'Whiskey in the jar', Yngwie Malmsteen 'Gimme Gimme' i wiele innych.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

"Wiele innych" np Gunsow i ich cover Knockin'....
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Sebastian P. pisze:Ech według mnie wszelkie covery, nie ważne jakich zespołów i kto je wykonywał są 100 razy gorsze do oryginału... Wiem, że wielu z was się ze mną nie zgodzi... No ale wolny kraj, wolność słowa :czytaj:
Trudno się zgodzić-podobnie jak moi poprzednicy uważam, że covery, jak wszystko dzielą się na dobre i złe ^^. A Motley to w ogóle mistrzowie coverowania-to, co zrobili chociażby z Helter Skelter... :mrgreen: :mrgreen:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Sixx
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Sixx »

Moi drodzy.Utwór "Born to be my baby" nie wykonuje Motley Crue,tylko ich byly wokalista John Corabi(zagral na jednej plycie-"Motley Crue"-1994).Kawalek ten pochodzi z jakiegos tribute albumu dla Bon Jovi.Dla kazdego fana Motley Crue,do ktorych ja sie zaliczam,jedynym i prawdziwym wokalista Motley Crue jest Vince Neil.Wrzuccie sobie na You tube haslo Vince Neil Jon Bon Jovi.Obejrzycie duet Vince'a i Jona z koncertu Farm Aid z 1986.Wykonuja utwor z repertuaru Motley Crue "Smoking in the boys room"(zreszta cover grupy Bronsville Station).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanow Bon Jovi
Motleyfan
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Sixx pisze:Moi drodzy.Utwór "Born to be my baby" nie wykonuje Motley Crue,tylko ich byly wokalista John Corabi(zagral na jednej plycie-"Motley Crue"-1994).Kawalek ten pochodzi z jakiegos tribute albumu dla Bon Jovi.
Motleyfan
Dokładnie, miałem się już wtrącić, bo dyskusja troszkę odbywała się po omacku i zaczynała być irytująca :). Utwór zaśpiewał John Corabi (swoją drogą jedyna płyta Motley z nim na wokalu to jedna z moich ulubionych) - kawałek znalazł się na "Tribute to Bon Jovi - "Covered Dead or Alive", którą oczywiście posiadam hehe,
Oto setlista:
1. Runaway - Alex Mitchell
2. In And Out Of Love - Stevie Rachelle
3. You Give Love A Bad Name - Kelly Hanson
4. Livin' On A Prayer - Marq Torien
5. Wanted Dead Or Alive - Phil Lewis
6. Lay Your Hands On Me - Jani Lane
7. Bad Medicine - Jizzy Pearl
8. Born To Be My Baby - John Corabi
9. Living In Sin - Spike
10. I'll Be There For You - Chaz
11. Blaze Of Glory - Kory Clarke
12. It's My Life - Dangerous Toys (remix, bonus track)

Pzdr 4all ;]
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”