Koncerty 2014
Moderator: Mod's Team
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co?
(no chyba że 2 koncerty będą to ok)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
No ja byłam w 2011 jak grał na Life Festival w Oświęcimiu. Było cudownie, więc liczę, że znów do nas zawitaStefanA pisze:Na Jamesa też bardzo chętnie bym się wybrałaBo niestety ostatnio nie miałam okazji pojechać.
Ciekawi mnie co ogłosi MJM, bo jak się okaże, że kilka fajnych koncertów to się zdenerwuję, że nie wygrałam tego ich konkursu
Na Aerosmith też nie będę narzekać
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Swoją drogą to ci artyści też mają swoich fanów i nie rozumiem czemu mamy im życzyć źle? Czekają na swoich ulubieńców tak samo jak my na Bon Jovi. Chyba nikt lepiej nie rozumie tego oczekiwania od nasmadm pisze:Mam nadzieje, że nasze nadzieje nie zostaną rozwiane przez jakąś Miley Cyrus czy One Direction.
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Obawiam się że to drugie badziewie może u nas zagrać z playbacku, przez co dziewczyny w mojej klasie oszaleją, przez co ja zeświruję...madm pisze:Mam nadzieje, że nasze nadzieje nie zostaną rozwiane przez jakąś Miley Cyrus czy One Direction.
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Din_Winter
- Have A Nice Day
madm pisze:Ale nie rozumiem dlaczego to oni mają się cieszyć a nie myCzasami trzeba być egoistą, zwłaszcza, że Miley Cyrus czy One Direction to muzycy którzy mają jeszcze sporo grania przed sobą. Aerosmith powiedzmy sobie szczerze, mimo nieśmiertelności Tyler'a w nieskończoność grać nie będzie.

- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
To akurat prawdamadm pisze:Ale nie rozumiem dlaczego to oni mają się cieszyć a nie myCzasami trzeba być egoistą, zwłaszcza, że Miley Cyrus czy One Direction to muzycy którzy mają jeszcze sporo grania przed sobą. Aerosmith powiedzmy sobie szczerze, mimo nieśmiertelności Tyler'a w nieskończoność grać nie będzie.
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Zwłaszcza w klasie z 23 dziewczynami z których może 3 słucha czegoś dobrego (siema BlackDotAgata BJ pisze: jak...radość tamtych fanów
Był szał jak w podręczniku od angola było imie jakie ma jeden z nich, a tu mowa o koncercie, Panie zmiłuj się...
- StefanA
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Jeśli chodzi o U2 to dla mnie nie ma znaczenia gdzie zagrają,byleby zagrali.prezes1 pisze:Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co?(no chyba że 2 koncerty będą to ok)
O Springsteenie słyszałam i choć wiem, że kończy trasę to i tak nadal mam nadzieję,że przyjedzie
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
No pewnie że nie ma znaczenia. Wszędzie będzie ok. Ale z nimi jest taki problem że bilety się rozchodzą w kilka minut...StefanA pisze:Jeśli chodzi o U2 to dla mnie nie ma znaczenia gdzie zagrają,byleby zagrali.prezes1 pisze:Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co?(no chyba że 2 koncerty będą to ok)
O Springsteenie słyszałam i choć wiem, że kończy trasę to i tak nadal mam nadzieję,że przyjedzie
Chciałbym aby Bruce przyjechał do Polski ale raczej to nierealne. Była wielka szansa w tym roku, miał mnóstwo wolnych dni do obsadzenia. Najbliżej nas - w Pradze zeszłego roku było 25 tys. ludzi i bardzo dużo Polaków(dobrze że wykorzystałem okazję).
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"