Koncerty 2014

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ja tam mam cichą nadzieję na Jamesa Blunta i powtórkę z 2011, tylko tym razem może nieco bliżej :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
StefanA
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: StefanA »

Na Jamesa też bardzo chętnie bym się wybrała ;) Bo niestety ostatnio nie miałam okazji pojechać.
Ciekawi mnie co ogłosi MJM, bo jak się okaże, że kilka fajnych koncertów to się zdenerwuję, że nie wygrałam tego ich konkursu :P
Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ

Post autor: madm »

Tylko Aerosmith!
It's my life!
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co? ;) (no chyba że 2 koncerty będą to ok)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

StefanA pisze:Na Jamesa też bardzo chętnie bym się wybrała ;) Bo niestety ostatnio nie miałam okazji pojechać.
Ciekawi mnie co ogłosi MJM, bo jak się okaże, że kilka fajnych koncertów to się zdenerwuję, że nie wygrałam tego ich konkursu :P
No ja byłam w 2011 jak grał na Life Festival w Oświęcimiu. Było cudownie, więc liczę, że znów do nas zawita :) Tym bardziej, że w 2014 wybiera się w trasę z nową płytą.

Na Aerosmith też nie będę narzekać :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mam nadzieje, że nasze nadzieje nie zostaną rozwiane przez jakąś Miley Cyrus czy One Direction.
It's my life!
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

madm pisze:Mam nadzieje, że nasze nadzieje nie zostaną rozwiane przez jakąś Miley Cyrus czy One Direction.
Swoją drogą to ci artyści też mają swoich fanów i nie rozumiem czemu mamy im życzyć źle? Czekają na swoich ulubieńców tak samo jak my na Bon Jovi. Chyba nikt lepiej nie rozumie tego oczekiwania od nas ;) Każdy lubi co innego.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

madm pisze:Mam nadzieje, że nasze nadzieje nie zostaną rozwiane przez jakąś Miley Cyrus czy One Direction.
Obawiam się że to drugie badziewie może u nas zagrać z playbacku, przez co dziewczyny w mojej klasie oszaleją, przez co ja zeświruję...
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ale nie rozumiem dlaczego to oni mają się cieszyć a nie my ;) Czasami trzeba być egoistą, zwłaszcza, że Miley Cyrus czy One Direction to muzycy którzy mają jeszcze sporo grania przed sobą. Aerosmith powiedzmy sobie szczerze, mimo nieśmiertelności Tyler'a w nieskończoność grać nie będzie.
It's my life!
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

madm pisze:Ale nie rozumiem dlaczego to oni mają się cieszyć a nie my ;) Czasami trzeba być egoistą, zwłaszcza, że Miley Cyrus czy One Direction to muzycy którzy mają jeszcze sporo grania przed sobą. Aerosmith powiedzmy sobie szczerze, mimo nieśmiertelności Tyler'a w nieskończoność grać nie będzie.
:brawo:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

madm pisze:Ale nie rozumiem dlaczego to oni mają się cieszyć a nie my ;) Czasami trzeba być egoistą, zwłaszcza, że Miley Cyrus czy One Direction to muzycy którzy mają jeszcze sporo grania przed sobą. Aerosmith powiedzmy sobie szczerze, mimo nieśmiertelności Tyler'a w nieskończoność grać nie będzie.
To akurat prawda :) Też trzymam kciuki za "nasze" propozycje koncertowe, ale jeśli przyjedzie ktoś inny to trzeba znaleźć w tym plusy takie jak...radość tamtych fanów :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata BJ pisze: jak...radość tamtych fanów :D
Zwłaszcza w klasie z 23 dziewczynami z których może 3 słucha czegoś dobrego (siema BlackDot :D )
Był szał jak w podręczniku od angola było imie jakie ma jeden z nich, a tu mowa o koncercie, Panie zmiłuj się...
Awatar użytkownika
StefanA
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: StefanA »

prezes1 pisze:Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co? ;) (no chyba że 2 koncerty będą to ok)
Jeśli chodzi o U2 to dla mnie nie ma znaczenia gdzie zagrają,byleby zagrali.
O Springsteenie słyszałam i choć wiem, że kończy trasę to i tak nadal mam nadzieję,że przyjedzie ;)
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

O kurcze, ale się cieszę, że na forum jest tak wielu lubiących Aerosmith!
Bardzo na to liczę, że się pojawią, bo po czerwcowym koncercie Bon Jovi, to właśnie na nich teraz czekam :)
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

StefanA pisze:
prezes1 pisze:Bruce kończy ponad 2 letnią trasę w marcu 2014 w Australii. W Europie był już dwa razy więc nie liczyłbym na niego. Co do U2 - na razie jeszcze płyty nowej nie ma. Ma być next year więc to teoretycznie możliwe ale wątpię bo taki zespół to wyprzeda Narodowy lub inny stadion post-euro a grać na festiwalu w Oświęcimiu to chyba nie szczyt marzeń Bono&co? ;) (no chyba że 2 koncerty będą to ok)
Jeśli chodzi o U2 to dla mnie nie ma znaczenia gdzie zagrają,byleby zagrali.
O Springsteenie słyszałam i choć wiem, że kończy trasę to i tak nadal mam nadzieję,że przyjedzie ;)
No pewnie że nie ma znaczenia. Wszędzie będzie ok. Ale z nimi jest taki problem że bilety się rozchodzą w kilka minut... :) Ostatnio o godz. 0.05 nie było już płyty(a sprzedaż ruszyła o północy). Na Śląskim stawiło się 70 tys. ludzi.
Chciałbym aby Bruce przyjechał do Polski ale raczej to nierealne. Była wielka szansa w tym roku, miał mnóstwo wolnych dni do obsadzenia. Najbliżej nas - w Pradze zeszłego roku było 25 tys. ludzi i bardzo dużo Polaków(dobrze że wykorzystałem okazję). ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”