Czekam na płytke, może nawet kupie, bo premiera w okolicach moich urodzin.
Moderator: Mod's Team
Mają przerób, nie powiemTwisted Sister pisze:dyskografia Kiss (jak coś pochromolę, to Lordi-poprawiać :mrgreen: )
-KISS (1974)
-HOTTER THAN HELL (1974)
-DRESSED TO KILL (1975)
-ALIVE! (1975) (koncertówka)
-DESTROYER (1976)
-ROCK AND ROLL OVER (1976)
-LOVE GUN (1977)
-ALIVE II (1977)
-PAUL STANLEY (1978)
-PETER CRISS (1978)
-ACE FREHLEY (1978)
-GENE SIMMONS (1978)
-DOUBLE PLATINUM (1978)
-DYNASTY (1979)
-UNMASKED (1980)
-(Music from) THE ELDER (1981)
-KILLERS (1982)
-CREATURES OF THE NIGHT (1982)
-LICK IT UP (1983)
-ANIMALIZE (1984)
-ASYLUM (1985)
-CRAZY NIGHTS (1987)
-SMASHES, THRASHES, and HITS (1988)
-HOT IN THE SHADE (1989)
-BILL and TED'S BOGUS JOURNEY SOUNDTRACK (1991)
-REVENGE (1992)
-ALIVE III (1993)
-UNPLUGGED (1996)
-YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST (1996)
-CARNIVAL OF SOULS (1997)
-GREATEST KISS (1997)
-PSYCHO CIRCUS (1998)
-DETROIT ROCK CITY SOUNDTRACK (1999)
-BOX SET (2002)
-The Very Best Of Kiss (2002)
-Symphony: Alive IV (2003)
-Symphony: Alive IV Single Disc Edition (2003)
i chyba tyle.
Ależ to jest doskonały powód by robić sobie z Ciebie jaja. Nie widzisz absurdu w Twojej wypowiedzi? Sam przyznajesz, że piszesz głupie teksty wiec czego wymagasz od innych? Mamy Cie ze zrozumieniem i miłością w oczach pogłaskac po główce? Stary, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz.Wiem, walę głupoty jedna za drugą ale to nie powód by robić sobie ze mnie jaja. Ja zawsze miałem problemy z pisaniem postów na forach internetowych i tam też popełniam podobne gafy.
?eby kogoś poprawiać i uczyć tworzenia zdań z sensem samemu najpierw trzeba robić to poprawnie. Posty Geminiego to pikuś przy Twojej wesołej twórczości, którą momentami serwujesz na forum, a jakoś nikt się nie naśmiewa z Ciebie, że jesteś głupi. Gemini przyznał się, że ma swoje problemy, a Ty nic o swoich nam nie mówiłeś. Może powinieneś to bym inaczej oceniał te bzdury, które co jakiś czas nam serwujesz.Rattie pisze:Ależ to jest doskonały powód by robić sobie z Ciebie jaja. Nie widzisz absurdu w Twojej wypowiedzi? Sam przyznajesz, że piszesz głupie teksty wiec czego wymagasz od innych? Mamy Cie ze zrozumieniem i miłością w oczach pogłaskac po główce? Stary, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz.
Znasz takie powiedzonko - 'lepiej głupio milczeć niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'?
A co? Kolejne ostrzeżenie dostanę?Adrian pisze: ?eby kogoś poprawiać i uczyć tworzenia zdań z sensem samemu najpierw trzeba robić to poprawnie.
ależ ja nigdzie nie odniosłem się do gema osobiscie, wszak cały czas podkreślam, ze jego posty, a nie on sam, sa głupie. No chyba, że w moich postach widzisz jakies przekazy podprogowe to mnie możesz skorygowaćbtw
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami proponuje odnosić się do treści, które Gemini przedstawia, a nie do jego osoby.