The hottest band in the world;)-Kiss

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Stary dobry Glam Rock - to jest to. :cfaniak:

Czekam na płytke, może nawet kupie, bo premiera w okolicach moich urodzin.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Post autor: JasonJovi13 »

Nie znam jeszcze wszystkiego z ich repertuaru, ale te co juz znam mogę stwierdzić, że to "coś pięknego".

"Forever" i "New York Groove" - najlepsze
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

Post autor: LoRdI »

dla zainteresowanych w tym roku wychodzi również solowy ACE ( http://www.youtube.com/watch?v=E2tWsNqnfpk http://www.youtube.com/watch?v=CV2zxovs ... re=related ) i Bruce :)
Awatar użytkownika
lady_in_black17
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: lady_in_black17 »

Twisted Sister pisze:dyskografia Kiss (jak coś pochromolę, to Lordi-poprawiać :mrgreen: )
-KISS (1974)
-HOTTER THAN HELL (1974)
-DRESSED TO KILL (1975)
-ALIVE! (1975) (koncertówka)
-DESTROYER (1976)
-ROCK AND ROLL OVER (1976)
-LOVE GUN (1977)
-ALIVE II (1977)

-PAUL STANLEY (1978)
-PETER CRISS (1978)
-ACE FREHLEY (1978)
-GENE SIMMONS (1978)

-DOUBLE PLATINUM (1978)
-DYNASTY (1979)
-UNMASKED (1980)
-(Music from) THE ELDER (1981)
-KILLERS (1982)
-CREATURES OF THE NIGHT (1982)
-LICK IT UP (1983)
-ANIMALIZE (1984)
-ASYLUM (1985)
-CRAZY NIGHTS (1987)
-SMASHES, THRASHES, and HITS (1988)
-HOT IN THE SHADE (1989)
-BILL and TED'S BOGUS JOURNEY SOUNDTRACK (1991)
-REVENGE (1992)
-ALIVE III (1993)
-UNPLUGGED (1996)
-YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST (1996)
-CARNIVAL OF SOULS (1997)
-GREATEST KISS (1997)
-PSYCHO CIRCUS (1998)
-DETROIT ROCK CITY SOUNDTRACK (1999)
-BOX SET (2002)
-The Very Best Of Kiss (2002)
-Symphony: Alive IV (2003)
-Symphony: Alive IV Single Disc Edition (2003)
i chyba tyle ;) .
Mają przerób, nie powiem :D Prawie jak Krawczyk:D

Przebieram się za Paula na Halloween ^^D
never gonna fall for modern love
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Ten pomysł z muzykami którzy są gigantycznych rozmiarów w ostatnim klipie jest ewidentnie skopiowany z "Love is Strong" The Rolling Stones.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

to ich zaskarż!
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Gem, ewidentnie to masz manie prześladowczą, serio już stajesz się nudny z tymi EWIDENTNYMI plagiatami, zżynaniem, kopiowaniem... ;] To jest forum Bon Jovi, a nie fanów teorii spiskowej dziejów, czy też tropicieli plagiatów :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Nie zapomnij również oskarżyć o to samo Bryana Adamsa, w którego klipie również wykorzystano podobny patent.
Dodatkowo zwróć uwagę na ewidentną Max Payneową zrzynę 'bullet time' z Matrixa, że juz nie wspomnę o 'Mission Impossible', które jest jawną, bezczelną kopia wszystkich możliwych patentów kinowych wykorzystanych w serii z Jamesem Bondem...
kurna.... Family Guy jest kopia Simposnów - i tu i tu, dwoje rodziców, syn, córka, niemowlak i zwierzę
to już nawet mój ukochany Aerosmith jest kopia Stonsów, bo i to i to rock.... :(
Geminiman019

Dobra, nie popadajmy już w paranoję. Wiem, walę głupoty jedna za drugą ale to nie powód by robić sobie ze mnie jaja. Ja zawsze miałem problemy z pisaniem postów na forach internetowych i tam też popełniam podobne gafy. Lepiej zapomnijmy już o tym, by nie robić offtopicu na kilka naście stron.

Jakby co to podoba mi się ta gitara basowa Kramera w kształcie topora, na której gra Gene Simmons. Ciekawe czy jest "elektryk" o takim samym kształcie do kompletu.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Wiem, walę głupoty jedna za drugą ale to nie powód by robić sobie ze mnie jaja. Ja zawsze miałem problemy z pisaniem postów na forach internetowych i tam też popełniam podobne gafy.
Ależ to jest doskonały powód by robić sobie z Ciebie jaja. Nie widzisz absurdu w Twojej wypowiedzi? Sam przyznajesz, że piszesz głupie teksty wiec czego wymagasz od innych? Mamy Cie ze zrozumieniem i miłością w oczach pogłaskac po główce? Stary, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz.
Znasz takie powiedzonko - 'lepiej głupio milczeć niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'?
Geminiman019

nasz takie powiedzonko - 'lepiej głupio milczeć niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'?
Chyba coś takiego kiedyś obiło mi się o uszy. Już dobrze, nie ciągnijmy tego bardziej, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Rattie pisze:Ależ to jest doskonały powód by robić sobie z Ciebie jaja. Nie widzisz absurdu w Twojej wypowiedzi? Sam przyznajesz, że piszesz głupie teksty wiec czego wymagasz od innych? Mamy Cie ze zrozumieniem i miłością w oczach pogłaskac po główce? Stary, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz.
Znasz takie powiedzonko - 'lepiej głupio milczeć niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'?
?eby kogoś poprawiać i uczyć tworzenia zdań z sensem samemu najpierw trzeba robić to poprawnie. Posty Geminiego to pikuś przy Twojej wesołej twórczości, którą momentami serwujesz na forum, a jakoś nikt się nie naśmiewa z Ciebie, że jesteś głupi. Gemini przyznał się, że ma swoje problemy, a Ty nic o swoich nam nie mówiłeś. Może powinieneś to bym inaczej oceniał te bzdury, które co jakiś czas nam serwujesz.
Powinieneś posłuchać swojej rady i zamilknąć jako pierwszy, wtedy dasz Geminiemu bardzo dobry przykład, żeby zamiast pisać głupoty można siedzieć cicho.

btw
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami proponuje odnosić się do treści, które Gemini przedstawia, a nie do jego osoby.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Adrian pisze: ?eby kogoś poprawiać i uczyć tworzenia zdań z sensem samemu najpierw trzeba robić to poprawnie.
A co? Kolejne ostrzeżenie dostanę?
btw
Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami proponuje odnosić się do treści, które Gemini przedstawia, a nie do jego osoby.
ależ ja nigdzie nie odniosłem się do gema osobiscie, wszak cały czas podkreślam, ze jego posty, a nie on sam, sa głupie. No chyba, że w moich postach widzisz jakies przekazy podprogowe to mnie możesz skorygować ;)
Geminiman019

?eby poprawić Ci humor Rattie, powiem że ta ostatnia ich piosenka "Modern Day Delilah" bardzo mi się podoba. Byłem naprawdę bardzo spragniony takiego staroszkolnego, gitarowego brzmienia, które nie składa się z kilku akordów na krzyż. No i prawdziwa solówka na gitarze, która należy do rzadkości w obecnych czasach. Była to naprawdę miła odskocznia od tego całego indie-rocka i punkowych brzmień, które mi nie służą. Szkoda że naprawdę niewielu gra w ten sposób co oni. Widać to, że oni pochodzą z czasów gdzie trzeba było umieć grać na instrumentach.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Przecież nie popsułes mi humoru. Po prostu powtórzę to co napisał Scrooge - po prostu stajesz się cholernie irytujący z tymi Twoimi ciągłymi ewidentnymi plagiatami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”