Koncerty 2014
Moderator: Mod's Team
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ja to aż się boję przyszłego roku.
Na Stonesów to pojadę chyba wszędzie jeżeli będą u nas, jeżeli nie to chyba jestem w stanie zdecydować się na jakieś najbliższe mi miasto.
Jeżeli chodzi o Bossa, to gdzieś, kiedyś słyszałam plotki, że ma w końcu do nas przybyć, że ktoś coś ponoć załatwił.. Ile w tym prawdy? Zobaczymy.
Na Aero też bym chętnie pojechała.
Przed chwilą został ogłoszony koncert Bryana Adamsa w Czechach, więc może też u nas? Kolejnego koncertu Bryana nie odpuszczę, choćbym miała jechać do Szczecina!
Koncertem Robbiego Williamsa też bym nie pogardziła.
O innych wolę nawet nie myśleć, jak już napisałam boję się co za wykonawcy nas odwiedzą w przyszłym roku, trzeba będzie przeprowadzić ostrą selekcję
Na Stonesów to pojadę chyba wszędzie jeżeli będą u nas, jeżeli nie to chyba jestem w stanie zdecydować się na jakieś najbliższe mi miasto.
Jeżeli chodzi o Bossa, to gdzieś, kiedyś słyszałam plotki, że ma w końcu do nas przybyć, że ktoś coś ponoć załatwił.. Ile w tym prawdy? Zobaczymy.
Na Aero też bym chętnie pojechała.
Przed chwilą został ogłoszony koncert Bryana Adamsa w Czechach, więc może też u nas? Kolejnego koncertu Bryana nie odpuszczę, choćbym miała jechać do Szczecina!
Koncertem Robbiego Williamsa też bym nie pogardziła.
O innych wolę nawet nie myśleć, jak już napisałam boję się co za wykonawcy nas odwiedzą w przyszłym roku, trzeba będzie przeprowadzić ostrą selekcję
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niejaki pan Stephen MullDamned pisze:Może mu kolega z New Jersey naopowiadał że Polacy to fajny naród i w końcu dał wiaręTalia pisze:Jeżeli chodzi o Bossa, to gdzieś, kiedyś słyszałam plotki, że ma w końcu do nas przybyć, że ktoś coś ponoć załatwił..
http://www.polskieradio.pl/6/13/Artykul ... t-w-Polsce
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Rok 2014 zapowiada się już dla mnie w tym momencie baaardzo koncertowo, aż strach pomyśleć, co jeszcze ogłoszą, bo nie wiem, skąd na to wszystko kasę wezmę
Na ten moment wybieram się na (pogrubione te, na które mam już bilet bądź na pewno nie odpuszczę):
Luty:
- Civil War (Katowice)
- Deep Purple (Katowice)
- Steel Panther (Warszawa)
Kwiecień:
- Rock Meets Classic - Alice Cooper feat. Orianthi, Joe Lynn Turner i inni (Drezno)
- Robbie Williams (Praga)
Czerwiec:
- Aerosmith (Berlin / ew. Polska?)
- Black Sabbath (Łódź)
Sierpień:
- Skid Row (Woodstock - Kostrzyn nad Odrą)
...i oczywiście czekam na ogłoszenie tras Stonesów (być może już jutro), KISS i solowego występu Orianthi w Europie
Bryana w Brnie rozważę pewnie krótko przed koncertem, zależnie od stanu kasy
Tak czy inaczej, będzie się działo
Luty:
- Civil War (Katowice)
- Deep Purple (Katowice)
- Steel Panther (Warszawa)
Kwiecień:
- Rock Meets Classic - Alice Cooper feat. Orianthi, Joe Lynn Turner i inni (Drezno)
- Robbie Williams (Praga)
Czerwiec:
- Aerosmith (Berlin / ew. Polska?)
- Black Sabbath (Łódź)
Sierpień:
- Skid Row (Woodstock - Kostrzyn nad Odrą)
...i oczywiście czekam na ogłoszenie tras Stonesów (być może już jutro), KISS i solowego występu Orianthi w Europie
Bryana w Brnie rozważę pewnie krótko przed koncertem, zależnie od stanu kasy
Tak czy inaczej, będzie się działo
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dzięki za linka Talia!Talia pisze:Niejaki pan Stephen MullDamned pisze:Może mu kolega z New Jersey naopowiadał że Polacy to fajny naród i w końcu dał wiaręTalia pisze:Jeżeli chodzi o Bossa, to gdzieś, kiedyś słyszałam plotki, że ma w końcu do nas przybyć, że ktoś coś ponoć załatwił..
http://www.polskieradio.pl/6/13/Artykul ... t-w-Polsce
Gdzieś o tym słyszałem, ale chyba nie czytałem.
A tak swoją drogą to myślę że gdy Jon spotyka się prywatnie z Brucem, to rozmawiają również o tym, gdzie jest jaka publika.. zwłaszcza jeżeli mowa o nieodkrytych terenach, takich jak PL, więc myślę że po 19. czerwca referencje mamy całkiem niezłe
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Na Aerosmith z miłą chęcią bym się wybrała ! Ale zawsze mam ten sam problem, brak towarzystwa, które ewentualnie by ze mną zagościło na koncercie
Bardzo wahałam się co do koncertu Adamsa w Poznaniu, właściwie miałam juz kupowac bilety w czerwcu, ale cos mnie tknęło i pomyślałam, "a co jak się w końcu zachce jaśniepanom nas odwiedzić w 2013
Skąd ja kase wezme na te ich cholernie drogie bilety
'' i odpuściłam Adamsa, odłożyłam pieniadze, chyba zrobiłam dobrze 
Bardzo wahałam się co do koncertu Adamsa w Poznaniu, właściwie miałam juz kupowac bilety w czerwcu, ale cos mnie tknęło i pomyślałam, "a co jak się w końcu zachce jaśniepanom nas odwiedzić w 2013
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
No właśnie o tym samym pomyślałam, że fajny ''mini zlot'' Bon Jovi mógłby wyniknąć w ramach koncertu Aerosmith ! Jeżeli zbierze się grupa chętnych, termin i cena będzie dogodna to ja się pisze !Yana pisze:Ale popatrz ile osób stąd chętnie by się wybrało, spokojnie dałby radę skompletować jakąś paczkę;)
Oczywiście Damned mam nadzieje, że Prezesi zaszczycą mnie swoja obecnością
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Z FB Live Nation:

Soundgarden na Life Festival Oświęcim 2014
Organizator Fundacja Peace Festival.
Sprzedaż biletów rusza równo o 9:00 na www.lifefestival.pl
Komplet informacji na temat festiwalu można znaleźć na stronie www.lifefestival.pl i na www.facebook.com/LifeFestivalOswiecim.

Soundgarden na Life Festival Oświęcim 2014
Organizator Fundacja Peace Festival.
Sprzedaż biletów rusza równo o 9:00 na www.lifefestival.pl
Komplet informacji na temat festiwalu można znaleźć na stronie www.lifefestival.pl i na www.facebook.com/LifeFestivalOswiecim.
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...