Albo nie jestem w temacie albo Adrian jest podpity!!
W tamtym czasie nie
prawda HAND jest pierszą po crash'u płytką która moim zdaniem posiada jakiś klimat, ale jest zbyt jednolita, nudna, nie wnosi nic nowego, ciekawego i że sie brzydko wyraże lize dupe obecnym trendom..
To że ma klimat się zgadzam. To że jest jednolita ja biore jako zalete, bo TDays też jest jednolita, ale mi się też bardzo podoba.
Jeśli Ciebie to nie obchodzi to nie oznacza, że tak jest wszędzie. Kilka osób jednak Jego osoba obchodziła.
A ty swoje

Czy ja napisałem, że on kogoś obchodził, czy jego NARODOWOŚć. A to jest różnica.
Standardzik ----->> nie podoba się - wyp@#%$#$@# bo krytyki nie zniosę (uwielbiam to podejście)
Można kilka razy słuchać tych samych argumentów, ale bez przesady, żeby te same tematy wałkować co chwile.
A no właśnie niektóym to chyba przydałaby się zmiana foruum, zespołu który się słucha. Proponuje nową Britney. Muzyka jak najbardziej ambitna i nie jednolita.
Nudne to jest raczej Twoje ciągłe gloryfikowanie wszystkiego związanego z BJ.
Czy ja ich ciągle gloryfikuje ? Nie obecną płyte gloryfikuje bo jest świetna a w histori mieli dużo złych decyzji.
słowa krytyki na ten temat pojawiły się na tym forum chyba po raz pierwszy...
To coś mało tematów czytasz. Nie pamiętasz naszej kłótni na temat płyt o zgrozo lepszych od HANDA ?
Hmmm....i tu powstaje pytanie-czy lepiej "ze sceny zejść niepokonanym" czy dopuścić do sytuacji, w której zespół jest już maksymalnie znużony, ale co tam, gramy dalej, co z tego że coraz gorzej... *-*
Jeśli mają nagrywać takie płyty jak HAND to niech się zanudzą na śmierć.
Taaaak, tak chyba byłoby najlepiej ^-^. Tylko że niestety Jovisi zapomnieli, co to jest odpoczynek, i robią to, co robią, a nieważne jak im to wychodzi. Co więcej pamiętajmy, że nie wszyscy fani zgodziliby się z nami-są przecież jeszcze fanki, dla których starczy wygląd muzyków, a nie sama muzyka...
Ja fanką nie jestem i uważam, że HAND jest taką płytą na jaką w historii Jovisów czekałem.
Wiecie co jest jednak najlepsze. Dałem ta płytke kilku osobom i starszym i młodszym i tym co słuchają mocniejszego grania i lżesjszego i co ?
Każdy chociaż pochwalił kilka piosenek, a dużó osób mówiło, że naprawde dobra płytka jak nie świetna.
Niektóym to się najbardziej nawet Wildflower podobał (2 osoby).
Myśle, że przydałaby się rotacja fanów, bo "stare" dziadki są zakochane w tym co było i nie patrzą trzeźwym okiem na to co jest teraz.
Adrian milo ze patrzysz na bon jovi jak niektorzy na toruńskie radio bez wymienienia nazwy ze dla całego ogółu poszedłbys do piekla bo tak jest!
Nie zgadzam się z tobą. Po prostu staram się bronić ich przed idiotycznymi sformuowaniami fanatyków z lat 80-tych i 90-tych.
No to chyba na tyle. Póki co bo armia starszaków na pewno błyśnie konstruktywnymi wnioskami w stosunku do HANDA