Czego własnie słuchacie?

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Jak dla mnie powinno byc jakos zaznaczone na forum, aby w tym temacie pisac nastepny post jak wypowie się juz np 10 osób. Bo po jakiego grzyba pisac tu kilka razy dziennie :?: Nie żebym cos do kogos miała , ale jak ktos ma taką potrzebę to niech notuje sobie w zeszycie co słuchał przez cały dzień
:) :)

A u mnie aktualnie cala płyta Audioslave - Revelations :lol:
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

A ja sie rozwodzil nie bede:
nowy Iron Maiden "A Matter of Life and Death" - swietny album. taki Bruce'owy hehe. Wreszcie :D .
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

culles pisze:Ratt, masz racje, ale nie do konca...

gdyz iz...

Moim zdaniem, nie chodzi o pisanie tutaj rzadziej, ale pisanie w jakims konkretniejszym celu. Mam na mysli to, zeby swoj post zrobic troche bardziej ciekawy niz tylko tytut i wykonawca tj. dopisac swoje zdanie na temat piosenki, solowki, wokalu itd... zeby jakis pozytek z tego byl, a nie tylko wylanie z siebie suchych faktow... bo do takiego czegos sluza skrypty ktore mozna umiescic w podpisie...
No niby dobry pomysł, ale..... takie cos to też można pisać co chwila. Jakbym się uparł to mógłbym Ci wypisać wszystkie utwory które słucham od 2 godzin i dodać do nich moje refleksje.

A ja, tak jak Sobol - 'A matter of Life and Death' Maidenów - płytka wspaniała, cały czas stary, dobry Maiden. Ekipa mnie nie zawiodła :)

[ Dodano: 2006-09-09, 14:44 ]
ok, po konsultacjach stwierdzilismy, że po ostatnich wydarzeniach (czytaj - zrobienie z tego tematu chatu) ten temat nie ma większego sensu, nic ciekawego nie wnosi więc zamykam.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Zablokowany

Wróć do „Muzyka”