Najgorszy zespół świata??
Moderator: Mod's Team
Najgorszy zespół świata??
http://muzyka.wp.pl/gosipId,553809,titl ... lotka.html
to znalazłam wczoraj. Wiem że duża część z was zna twórczość tego zespołu i chciałam się od was dowiedzieć, poznać waszą opinię na temat tego zespołu no i oczywiście poznać wasz punkt widzenia na temat powyższego linku. Według mnie Nickelback to świetny zespół, lubię ich słuchać bo ich teksty piosenek są o czymś, teledyski w pełni oddają cały tekst. Poza tym nie afiszują się ze swoją popularnością, nie są na pierwszych stronach gazet, nie robią głupot i innych by pokazać się światu, oni nam się pokazują przez swoją twórczość. Dla mnie te całe zestawienie było niedorzeczne, głupie i bezsensowne. Jak można powiedzieć czy napisać że Nickelback to najgorszy zespół świata?? Dwie ostatnie płyty były fenomenalne!! A wy co o tym sądzicie?
to znalazłam wczoraj. Wiem że duża część z was zna twórczość tego zespołu i chciałam się od was dowiedzieć, poznać waszą opinię na temat tego zespołu no i oczywiście poznać wasz punkt widzenia na temat powyższego linku. Według mnie Nickelback to świetny zespół, lubię ich słuchać bo ich teksty piosenek są o czymś, teledyski w pełni oddają cały tekst. Poza tym nie afiszują się ze swoją popularnością, nie są na pierwszych stronach gazet, nie robią głupot i innych by pokazać się światu, oni nam się pokazują przez swoją twórczość. Dla mnie te całe zestawienie było niedorzeczne, głupie i bezsensowne. Jak można powiedzieć czy napisać że Nickelback to najgorszy zespół świata?? Dwie ostatnie płyty były fenomenalne!! A wy co o tym sądzicie?
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Hehe w sumie zabawne :bg: . Nickelback jakiś czas temu zaczęli mnie drażnić dość mocno, więc specjalnie ta wygrana w cuglach mi nie przeszkadza, choć być może jest odrobinę krzywdząca. Maroon 5, Tokyo Hotel, Brainstorm czy irytujący strasznie swego czasu Babylon Zoo - to moi faworyci. A tak w ogóle takie rankingi nie mają większego sensu...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Polacy raczej o BJ w ogóle ostatnio z rzadka mówią, więc myślę, że i tu by nie wylądowali. A I miejsce dla Nickelbach IMO krzywdzące, grają naprawdę dobrą muzykę, a ich ostatni album, "Dark Horse" daje czadu, jest ciekawy. No ale takie rankingi zawsze wykrzywiają obraz - to co jest dobre (jak Nickelback) dostaje tytuł najgorszego, a to co jest żałosne (np. ostatnia płyta U2) wygrywa w większości rankingów.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
A tutaj coś na poprawę humoru fanów Nickelback 
http://www.chbcnews.ca/entertainment/Bi ... story.html
http://www.chbcnews.ca/entertainment/Bi ... story.html
Nie znam całej twórczości Nickelbacka, ale ich najlepsze piosenki bardzo mi się podobają. Szczególnie Gotta Be Somebody oraz If Everyone Cared.

No tak, tu też sie muszę zgodzić - coraz częściej tak bywaRicky Skywalker pisze:to co jest dobre (jak Nickelback) dostaje tytuł najgorszego, a to co jest żałosne (np. ostatnia płyta U2) wygrywa w większości rankingów.

-
- It's My Life
- DiamentowaDusza
- It's My Life
-
- It's My Life
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Gdybanie o najgorszym zespole świata ma taki sam sens jak wybieranie najlepszego gitarzysty albo przekonanie Adriana, że są lepsze płyty od HANDa (bez urazy
), mogę co najwyżej wymienić 'zespoły', które szargają definicję muzyki, ale miejsca by mi na monitorze nie starczyło.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!