Queen
Moderator: Mod's Team
Queen
Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o nadnym z największych zespołów rockowych - grupie Queen. Jak dla mnie jest to świetny zespół, mam ich kilka płyt i myślę, że mają wspaniałe utwory typu: We Will Rock You, The Show Must Go On, Who Wants To Live Forever itd... Napiszcie co sądzicie o tym zespole.
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Jako osoba wychowana na Queen przyznaję bez bicia-świetny zespół, jeden z-moim zdaniem ofc- najlepszych epoki lat 70. Mam ich ostatnią płytę Made In Heaven-po prostu świetna. A Freddie był niesamowitym wokalistą...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
['] ['] [']
Naprawdę niesamowita osobowość sceniczna i równie niepowtarzalny wokalista....
.... a rok 1991 to przecież także rok, w którym oprócz Freddiego odeszli również gitarzysta Def Leppard Steve Clark i perkusista Kiss Eric Carr....
...smutny pod wieloma względami był ten rok dla rock'n'rolla. [']
Naprawdę niesamowita osobowość sceniczna i równie niepowtarzalny wokalista....
.... a rok 1991 to przecież także rok, w którym oprócz Freddiego odeszli również gitarzysta Def Leppard Steve Clark i perkusista Kiss Eric Carr....
...smutny pod wieloma względami był ten rok dla rock'n'rolla. [']
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Beerdrinker
- I Believe
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
W odpowiedzi cytuję artykuł z Teraz Rocka:
'.... ostatni utwór z Revenge jest wspomnieniem zmarłego jesienią 1991 roku Erica Carra-długoletniego perkusisty Kiss...'
Ale nie będę się kłócić
.
'.... ostatni utwór z Revenge jest wspomnieniem zmarłego jesienią 1991 roku Erica Carra-długoletniego perkusisty Kiss...'
Ale nie będę się kłócić
- Beerdrinker
- I Believe
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
- Beerdrinker
- I Believe
Bardzo lubię zespół Queen i podobają mi się niektóre z ich piosenek i miałam nawet jedną kasetę tyle, że nie pamiętam tytułu. Obecnie niestety nie posiadam owej kasety nawet nie wiem co się z nią stało 
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive