Katie Melua
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Katie Melua
Czy jeszcze ktoś z tutaj obecnych, oprócz mnie docenia tak bardzo talent tej młodej artystki? Od kiedy usłyszałam pierwszy raz jej singiel "Nine million bicycles", od razu spodobała mi się jej barwa głosu, styl śpiewania i klimat muzyki. Coś dla kogoś, kto lubi spokojne melodie, nieco jazzowe i nastrojowe. Polecam każdemu, coś wspaniałego - ogromny talent wykorzystany w 100% 
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mowiac szczezre nei slyszalam nic poza ta jedna piosenka
jakze piekna oczywiscie ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Obawiam się, że "So kiss me" nie należy do repertuaru Katie Meluy. Przynajmniej ja o takiej piosence nie słyszałam, a i chcąc ją przed chwilą odnaleźć nie odnalazłam jej wcale. Może pomyliło Ci się z jakimś innym wykonawcą lub poplątałaś tytułynati7777 pisze:ja prawie non stop słucham "spider's web" i "so kiss me"
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Agata BJ pisze:Obawiam się, że "So kiss me" nie należy do repertuaru Katie Meluy. Przynajmniej ja o takiej piosence nie słyszałam, a i chcąc ją przed chwilą odnaleźć nie odnalazłam jej wcale. Może pomyliło Ci się z jakimś innym wykonawcą lub poplątałaś tytułynati7777 pisze:ja prawie non stop słucham "spider's web" i "so kiss me"
Posiadam 2 albumy Katie i takiego utworu tam nie ma. Natti chyba naprawdę pomyliłaś wykonawców
Swoja drogą jesli lubicie taką muzykę to polecam utwory Jamiego Culluma
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, o 11:58 przez Bonjova, łącznie zmieniany 1 raz.
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- skrzatka
- It's My Life
- Kontakt:
Bonjova pisze:Swoja drogą jesli lubicie taką muzykę to polecam utwory Jamiego Culluma
Nie znam. Jeśli podobny styl, to chyba nad tym pomyśle. Ja jestem otwarta na nowych wykonawców
Ktoś wbił w ziemię moje nogi
Ktoś mi zamknął własne drogi
Świat nie rozumie, że je iść muszę
W miejscu szybko się udusze...
Ktoś mi zamknął własne drogi
Świat nie rozumie, że je iść muszę
W miejscu szybko się udusze...
hm...sciągając ją na bearshare pisało ze wykonawcą jest Katie Melua..więc nei wiemAgata BJ pisze: Obawiam się, że "So kiss me" nie należy do repertuaru Katie Meluy. Przynajmniej ja o takiej piosence nie słyszałam, a i chcąc ją przed chwilą odnaleźć nie odnalazłam jej wcale. Może pomyliło Ci się z jakimś innym wykonawcą lub poplątałaś tytuły
Ostatnio ukazał się nowy teledysk "The Flood". Oto link: http://muzyka.interia.pl/teledyski/tele ... ood,274655
-
- Have A Nice Day
Re: Katie Melua
Ja doceniam. Ta dziewczyna urzeka swoim telentem, skromnoscia i uroda. Urzeka do tego stopnia, ze 18 listopada ide na jej koncert w ZabrzuAgata BJ pisze:Czy jeszcze ktoś z tutaj obecnych, oprócz mnie docenia tak bardzo talent tej młodej artystki?
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
O, że ja tego tematu nigdy nie zauważyłem... 
Katie uwielbiam od paru ładnych lat - precyzyjnie mówiąc, od czasu premiery albumu "Pictures", gdy zachwyciłem się piosenką "If The Lights Go Out"
Niesamowity głos, świetne aranżacje, dużo sama od siebie daje w tych piosenkach... cóż, po prostu wspaniała artystka. Jedyna obok Bon Jovi, której mam pełną dyskografię
Mam bilet na jej koncert w Zabrzu i już się go nie mogę doczekać, pomimo faktu, iż wspomniana przez Frankiego "The House" to najsłabsza płyta w jej dorobku, a do tego Kaśce odwala ostatnio nieco - ale mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek formy 
Katie uwielbiam od paru ładnych lat - precyzyjnie mówiąc, od czasu premiery albumu "Pictures", gdy zachwyciłem się piosenką "If The Lights Go Out"
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
-
- Have A Nice Day
a to z kolei dla mnie jej ostatnia plyta jest ta najlepsza. Fakt, jest tam wiecej popu niz na poprzednich albumach ale sama Katie mowila, ze nowy album bedzie bardziej nowoczesny.
Pierwszy singiel - The Flood i Red Baloon to jej zdecydowanie najlepsze piosenki z tych dotychczas wydanych, ktore slyszalem(wszystkie 4 albumy). The Flood - mega ciekawy utwór, pomyslowa aranzacja, muzyka, teledysk.... a Red Baloon chwyta za serce, ten wokal to balsam dla moich uszu
A i bym jeszcze zapomnial.....tytulowe The House - piekne!
Ricky, w ktorym rzedzie siedzisz? bo ja w 3

Pierwszy singiel - The Flood i Red Baloon to jej zdecydowanie najlepsze piosenki z tych dotychczas wydanych, ktore slyszalem(wszystkie 4 albumy). The Flood - mega ciekawy utwór, pomyslowa aranzacja, muzyka, teledysk.... a Red Baloon chwyta za serce, ten wokal to balsam dla moich uszu
Ricky, w ktorym rzedzie siedzisz? bo ja w 3