Jakiej kapeli nieznosicie nie jestescie w stanie sluchac bo Was strasznie wkurza :!: A moze jak nie kapeli to piosenki? i Aby bylo trudniej to niech bedzie to w przedziale tylko muzyki wszelkiej rockowej łącznie z heavy
Zespół do likwidacji
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zespół do likwidacji
Juz na forum wymienialismy jakie kapele lubimy i jakie piosenki ,a teraz cos na odwrot...
Jakiej kapeli nieznosicie nie jestescie w stanie sluchac bo Was strasznie wkurza :!: A moze jak nie kapeli to piosenki? i Aby bylo trudniej to niech bedzie to w przedziale tylko muzyki wszelkiej rockowej łącznie z heavy
( jakies techno czy hip hop bylo by za łatwo )
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na razie przychodzi mi na mysl tylko Red Hot Chili Peppers.. nie potrafie zdzierzyc ich obecnego stylu grania.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No własnie a ja mam problem z zaklasyfikowaniem ich do rockaRed Hot Chili Peppers bardzo lubie heeh

Co to w ogóle ma być??
Rowniez zostawilabym virgin. nie uwazam zeby grali zle, wrecz przeciwnie. Biją na glowe wiele innych polskich zespolow, ktore nie wiem w jaki sposób zaistnialy na rynku. A doda.. mnie ni grzeje ni ziebi.
Jak wyzej- limp bizkit, linkin park dzialaja mi na nerwy.
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
A ja bym wysłał na wakacje Linkin Park...
Co do Tokio Hotel, niech ten chłopczyk przestanie się stroić, czesać i malować i niech zagrają dobry rock przez parę lat i kilka płyt to zobaczymy co z nich wyrośnie.
A Pomarań... tfu... Mandaryna to chyba nie rock, mimo że śpiewała You give love a bad name
Ktoś mi może powiedzieć skąd ja tę piosenkę znam? :mrgreen:
Co do Tokio Hotel, niech ten chłopczyk przestanie się stroić, czesać i malować i niech zagrają dobry rock przez parę lat i kilka płyt to zobaczymy co z nich wyrośnie.
A Pomarań... tfu... Mandaryna to chyba nie rock, mimo że śpiewała You give love a bad name

Ktoś mi może powiedzieć skąd ja tę piosenkę znam? :mrgreen:
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.