1.Bon Jovi - Byłem, widziałem i wiem, ze warto. Jak to Jon śpiewał "Thru the wind, thru the snow I will drive to see you again" Dobra nie tak to było, ale jeśli bedzie taka możliwośc to nawet do Japonii sie wybiorę na ich koncert.
----- Bon Jovi jest jedynym zespołem dla którego moge wybrać się poza granice naszego jakże pięknego kraju. Reszta artystów do obejrzenia w Polsce
2.Manic Street Preachers - Świetny zespół. Fajnie wypadają na żywo. Wokalista ma mocny głos a i gitary są charakterystyczne i na żywo fajnie to brzmi. Dzisiaj oglądałem kilka filmików no i jestem pod wrażeniem.
3.Guns N Roses - Nom zobaczyć Slasha na żywo i Axla tańczącego przy Sweet Child O Mine to byłoby przeżycie. Może nawet nie takie nierealne bo cośik słychac o powrocie orginalnego składu.
4.Bloodhound Gang - Ten zespół jest przgigantyczny. Może llive nie jest rewelacja (zależy jaka piosenka i jaki koncert) ale usłyszeć tyle świństw, przekleństw, obrzydliwych i sprośnych rzeczy to na pewno mocne przeżycie. Zresztą wystarczy zobaczyć fragment ich ostatniego przeboju aby wiedzieć o co biega...
"Foxtrot Uniform Charlie Kilo (FUCK)"
Wulkanizować kijek jupi!
W kieszeni z szynki
Bydło wpycha ostrygę do rowu
Używając rakietowego kolana.
Pudding w stylu retro pasuje do luku,
ulala,
--- Nie trzeba być zboczonym aby wiedzieć czym chłopaki śpiewają
5.Oasis - Lubie ich i mają takie piosenki któe na kocertach rewelacyjnie wychodzą. Najbardziej chciałbym usłyszeć Don't Look Back In Anger.
6.U2 - Kiedyś ten zespół byłby na 2gim miejscu. Oglądałem jednak6ich koncert i zawiodłem się na nich. Wiadomo jednak że koncert koncertowi nie równy dlatego jeśli znowu nas odwiedzą to się wybiore.
7.Stonesi - Lubie ich i wogóle i jak przyjadą to się porządnie zastanowie nad bilecikiem.
8.The Killers - Dla samej gitary z Mr Brightside bym się przeszedł na ich koncert.
9.Areosmith - czemu oni do Polski nie trafili ?
10.Jan Michelle Jarre - Jego koncerty to wiualny majstersztyk który chętnie bym zobczył.
Z Polski mam zamiar wybrać się kiedyś na Wilki, Myslovitz i MonstruM,..