Jak jest nas czwórka, to możemy już organizować zlot
Ja sensu w słuchaniu nowego Nocnego nie widzę absolutnie żadnego. Przed tą płytą wydali jeden cover w tym samym stylu i trzeba być upośledzonym, żeby wybierać ich Tribjut zamiast oryginalnego. Chyba, że jest na tej składance jakiś utwór, którego nie znam, to chętnie poznam
Ten trzeci, hiszpański The Warning bardzo smaczny! Jeśli dziewczyny mają tak brzmieć muzycznie, to mogą śmiało odpuścić sobie śpiewanie po angielsku, bo tutaj muzyka się sama broni.
Odkurzam starocie: dzisiaj trafiłem na empik.com best ofa Proletaryatu za 12 złotych, lepszy taki biznes, niż próba wyczarowania całej dyskografii

Dorzuciłem do tego best of Van Halen, ale nie wiem czy będę po niego sięgał tak często, jak po goldy Abby

Swoją drogą ten jeden nowy singiel fajny (Don't Shoot Me Down), ale po co miałbym się interesować albumem studyjnym Abby? Nie mam pojęcia

Losowo odtwarzałem też sobie płyty Closterkeller i Cyan z 1996 roku chyba najlepszy. Kto dawno (lub nigdy) nie słuchał, powinien spróbować.
Dzisiaj na mycharts poruszany był temat teaserów i wyjaśniałem dlaczego ich nie słucham i tak sobie teraz przypomniałem, że Rychu cośtam jakieś snippety czy Jakto się to w ogóle nazywa xD Nie sprawdzałem i nie mam zamiaru, czekam na jakąś piosenkę. Całą.
Boję się tylko, że ten zatracony człowiek już sporo czasu temu przestał zadowalać się alkoholem i poszedł też w narkotyki. Tym bardziej, że Ori wygląda na taką, co lubi sobie przyćpać. Ale nie wiem, nie znam się, ja tu tylko stukam. W klawiaturę.