Wasze małe Las Vegas ;)

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Zawsze chciałam się nauczyć grać na gitarze i mieć swoją własną, ale jakoś nie wyszło jak widać :P Kto wie, może kiedyś.
A moje zainteresowania...cóż, uwielbiam dobry film, oglądam ich całkiem sporo. Poza tym oczywiście fotografia :) Grywam w kręgle (uwielbiam to!) i czasem w bilard, a całkowicie amatorsko zajmuję się sztuką fireshow bez ognia :D No i pomijam już zainteresowania związane ze studiami ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: runaway80 »

No no...dwa dni mnie nie było, a tu już taka ładna lista rock'n'rollowych artystów ;] Super !!Cieszę się,że temat przypasował ;]
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Ja na żadnym instrumencie nie gram choć chciałabym bardzo kiedyś sie zmusić i nauczyć. Sportów nie uprawiam bo są niebezpieczne dla życia :P
co do kart to uwielbiam grać w remika... ale nie mam z kim bo do tego to przynajmniej 3 osoby. Lubie też strasznie dwie gry komputerowe: Kodai Mahjong i Tetris (i tetrisopodobne).
Awatar użytkownika
runaway80
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: runaway80 »

Kasiunia pisze:co do kart to uwielbiam grać w remika... ale nie mam z kim bo do tego to przynajmniej 3 osoby.
Hmmm...to ja się zgłaszam do gry, ale kiedy i gdzie to nie wiem :D Fajnie by było zebrać grupkę mieszkającą blisko siebie i pograć w karty przy odpowiedniej muzyce.... ;]
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

hmmm... mam gitare elektryczną chciałbym sie nauczyc grac, ale cos mi nie wychodzi, wogole nie wiem o co w wym chodzi :P potrafię jedynie zagrac intro do i'll be there....

A poza gitarami to jeszcze piłka nożna <grać i oglądać> konsole i chyba tyle narazie..:PP
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
BJbart
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: BJbart »

Gitary przede wszystkim chociaż wybitny w te klocki nie jestem, mam ich kilka. Wokal! kilka lat spędzonych w kapeli a obecnie solowe projekty.

poza tym amator grafik WWW (dobrze płatna robota ;-) ), amator DJ ;-) (weselne biby itp :D )

poza tym... Basen i pływanie... to jest jak narkotyk.

Kolejne 'poza tym', lubię pisać... fotografować polskie góry! Zwłaszcza jesienią... są piękne... Polecam mój prawie-że-rodinny Beskid Śląski i dolinę Popradu, okolice Piwnicznej...

Coś jeszcze? nic więcej nie napiszę bo i tak już a dużo...
"i pokój będzie ostatnim słowem historii"
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Gitara klasyczna. Gram już 9 lat a mam 15 ;) Właściwie ćwiczę 9 lat bo na początku to... :D
Czasem się nudzi, ale jak tyle wytrzymałem to ciągnę to dalej.

Trochę interesowałem się grafiką komputerową, ale ostatnio mi przeszło.
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Filmy, filmy, filmy - uwielbiam, zwłaszcza w kinie, bo seans w kinie ma niepowtarzalny klimat (tracę na to kino połowę swojej miesięcznej pensji). Bardzo lubię czytac książki o historii XX w. - o zgrozo!!! - zawołają uczniowie :D
Z instrumentów - fortepian, ale jestem samoukiem, choc, jak twierdzą słuchacze, jak na samouka dosyc znośnym w odbiorze ;) Z kawałków BJ katuję oczywiście Bed Of Roses...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”