nasze filmy
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Nienawidzę musicali, ale ten jeden będę musiał zobaczyć
Mowa o filmie Rock Of Ages. Znajomy tytuł co?
http://www.youtube.com/watch?v=B4F3wVQBkoo
2:12 sek. i wszystko jasne
Co myślicie?
Mowa o filmie Rock Of Ages. Znajomy tytuł co?
http://www.youtube.com/watch?v=B4F3wVQBkoo
2:12 sek. i wszystko jasne
Co myślicie?
Let's get rocked!
Byłem i się nie rozczarowałem. Dobre zakończenie świetnej trylogii Nolana. Gorsza od poprzedniej części, ale tamten film było trudno pobić. Bałem się trochę, że Amy Hathaway nie poradzi sobie z rolą Catwoman, ale jednak się pomyliłem, zagrała naprawdę przyzwoicie. Bane nie pobił Jokera, ale taką genialną kreację Heatha Ledgera ciężko pokonać. Ale Bane myślę, że był dobrym przeciwnikiem na koniec trylogii.KondZik pisze:Byl ktos na nowym Batmanie?
Jak sie podobał?
Ja jestem od dawna fanem samej postaci ale i ta trylogia Nolan'a bardzo mi sie podoba. Szkoda ze to juz ostatnia czesc.
W tym roku byłem jeszcze na dwóch filmach - Avengers i Amazing Spider-Man. Jestem fanem superbohaterów, i swoją przygodę z nimi zacząłem dzięki serialowi Smallville, który poznałem w lutym 2010 roku. Od tego serialu zaczęła się moja fascynacja i zainteresowanie superbohaterami i wszystko z nimi związanymi. Teraz mocno się jaram nowym serialem bazującym na superbohaterze Green Arrowie - "Arrow". Moim ulubionych superbohaterem jest Superman, ale lubie też Batmana, Green Arrowa, Flasha, Wonder Woman, Spider-Mana, Hulka i innych.
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Ugh... Szkoda, że Warner ostatecznie wycofał się z dystrybucji Rock of Ages w Europie Środkowo-Wschodniej, bo też cieszyłam się na to jak durna... Ale z nieco nowszych filmów to 'Spadaj Tato' było całkiem niczego sobie, a już na pewno ścieżka dźwiękowa z Rush, Teslą i Van Halen 
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Drogówka. Mówi Wam coś ten tytuł?
Jestem po projekcji kinowej nowego filmu Wojciecha Smarzowskiego. Poszliśmy z żoną. Przed projekcją odrobiłem pracę domową i po trosze wiedziałem na co się nastawić.Teraz na spokojnie mogę napisać, że widziałem jeden z najlepszych o ile nie najlepszy polski triller, kryminał ostatnich lat. Wszyscy wiemy jakie jest polskie kino. Drogówka wywraca ten pogląd o 360 stopni. Mega ciężki wbijający w fotel film. Jak ktoś zobaczy niech da znać. Niestety to film bez happy endu.
Jestem po projekcji kinowej nowego filmu Wojciecha Smarzowskiego. Poszliśmy z żoną. Przed projekcją odrobiłem pracę domową i po trosze wiedziałem na co się nastawić.Teraz na spokojnie mogę napisać, że widziałem jeden z najlepszych o ile nie najlepszy polski triller, kryminał ostatnich lat. Wszyscy wiemy jakie jest polskie kino. Drogówka wywraca ten pogląd o 360 stopni. Mega ciężki wbijający w fotel film. Jak ktoś zobaczy niech da znać. Niestety to film bez happy endu.
Let's get rocked!
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ktoś był na "Drogówce"? Ja byłam dziś i swoją opinię wyrażę krótko:
Film nie na dzisiejsze realia, policja została przedstawiona jako jedna wielka skorumpowana szajka lubująca się w burdelach i przydrożnych dziwkach. Policjanci notorycznie zdradzający żony, pijaczyny przychodzący na służbę po całonocnej libacji. Zawadiacy i niewyżyte seksualnie zwierzęta. Podobał mi się jednak główny wątek tego filmu, czyli niesprawiedliwe oskarżenie Ryszarda o morderstwo kolegi z pracy. Końcówka również mnie zaskoczyła, nie spodziewałam się, że film zakończy się akurat tak, jak się zakończył. Nie robię spojlera, bo może ktoś jeszcze nie oglądał, a ma zamiar. Film trzymający w lekkim napięciu, zmuszający widza do myślenia, a przede wszystkim umiejętnego rozgraniczenia, co jest przedstawione jako realia, a co mocno przesadzone
Film nie na dzisiejsze realia, policja została przedstawiona jako jedna wielka skorumpowana szajka lubująca się w burdelach i przydrożnych dziwkach. Policjanci notorycznie zdradzający żony, pijaczyny przychodzący na służbę po całonocnej libacji. Zawadiacy i niewyżyte seksualnie zwierzęta. Podobał mi się jednak główny wątek tego filmu, czyli niesprawiedliwe oskarżenie Ryszarda o morderstwo kolegi z pracy. Końcówka również mnie zaskoczyła, nie spodziewałam się, że film zakończy się akurat tak, jak się zakończył. Nie robię spojlera, bo może ktoś jeszcze nie oglądał, a ma zamiar. Film trzymający w lekkim napięciu, zmuszający widza do myślenia, a przede wszystkim umiejętnego rozgraniczenia, co jest przedstawione jako realia, a co mocno przesadzone
- wiki525
- It's My Life
No dobra to teraz ja, tez nie bede grupowac kategoriami:
- Rambo (wszystkie części),
- Rocky (wszystkie części)
- Gladiator
- Zielona Mila
- Troja
- Głupi i głupszy (obie części))
- Ace Ventura (obie części)
- Za wszelką cenę (tez fajne)
- Rambo (wszystkie części),