To fakt...Tatiana pisze:Nigdy juz nie wroci Studniowka

ale zawsze można się zakręcić przy jakimś rok młodszym koledze, który by na tą studniówkę zabrał
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Taaak... ja się uczę francuskiego drugi rok i POMIMO talentu językowego ni w ząb nie łapię ^-^. Co więcej, nie znoszę owegoż, a słysząc jakąkolwiek piosenkę po francusku czy cokolwiek w tym języku uciekam na drzewo -_-'.Ankag pisze:No właśnie...nigdy nie nauczę się języka francuskiego, bo jestem do tego chyba zbyt tępai może dlatego go nie lubię,nie polubię i nie podoba mi się on
Ja dwa lata, i też jestem mniej więcej na tym poziomie *-*.Ankag pisze:Star Wars i Jurassic park tez nie ogladałam :| a Pottera a i owszem czytałam i widziałam
Twisted - francuskiego ucze sie 3 lata i nie potrafie sklecic poprawnie jedne zdania poza wyuczona na pamieć formułką: Je suis czy Je m'apelle... :evil:
jovizna pisze:nie widziałam zadnej czesci star wars
No to, drogie panie, macie się czego wstydzić. To trzeba obejrzeć. Wystarczy raz i już można sie zakochać w SWAnkag pisze:Star Wars i Jurassic park tez nie ogladałam :|
Nigdy nie zrozumiem osób, które nawet nie widziały SW i pozostałych dzieł z gatunku "całej tej fantastyki", a uważają się za ekspertów i krytykują, jak wlezieTatiana pisze:Tez nie przepadam za ta cala fantastyka
Yyyyy... mnie raczej chodziło o książkęRokitka pisze:"Nigdy nie przebrnęłam do końca przez żadną część Władcy Pierścieni ^-^."
no ja tez wogole takie filmy mi sie nie podobaja ..chociaz sma temtyka bardzo sie podoba.. :mruga: