Jestem właśnie na 6. sezonie i uwielbiam ten serial!
Moim absolutnym faworytem jest Doktor grany przez Davida Tennanta. Znajdą się tu jacyś entuzjaści?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Myśle,że po prostu zrobili błąd ,że w 40 minut tyle informacji wcisnęli. Z samego założenia pomysł o weekendzie ślubnym na cały sezon był nietrafiony. Byłoby na pewno mocno emocjonalne gdyby UWAGA SPOILER na biało śmierć matki nie była wspomniana przez 5 sekund ale rozciągnięta przynajmniej na kilka minut i to samo z ostatnią sceną. Dla mnie byłoby to wszystko idealne gdyby na same wydarzenia finałowe przeznaczyli z 5 odcinków a nie 2.Agata BJ pisze:Po dziewięciu sezonach zakończenie powinno wbijać w fotel, być mega emocjonalne.
Dla mnie finał był po prostu za długi o te dwie ostatnie sceny. Ewentualnie mogłoby w ogóle nie być ostatniego odcinka, serial zakończyłby się na ślubie i byłoby dużo lepiej...Dand pisze:Dla mnie byłoby to wszystko idealne gdyby na same wydarzenia finałowe przeznaczyli z 5 odcinków a nie 2.
Nie no, to jest chyba jakiś nowy rekordSmolek pisze: WOW. Co za serial. Już dawno żaden serial AŻ tak mocno mnie nie wciągnął. Nie powiem, miałem obawy, bo co jak co to serial o nastolatkach. Ale już w pierwszym odcinku można było zauważyć, że nie będzie to typowy serial o nastolatkach. Jest to serial bardzo dojrzały, opowiadający o ważnych sprawach, a klimat serialu jest mroczniejszy niż w tego typu serialu. Właśnie dlaczego ten serial jest tak rewelacyjny?