Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

madzik_78 pisze:Siostra prosiła mnie dzisiaj żebym kupiła kostkę do gry na gitarze dla młodszej córki, po prostu nie mogłam się powstrzymać :D oto owy zakup:
Obrazek
Też mam takie kostki do gitary z Bon Jovi :D. Kiedyś je wrzucę :). Jeszcze w rockmetalshop można zakupić,skórzane pasy do gitary z Bon Jovi.
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Japonia dużo zawdzięcza USA, już od 1854 roku
Why so serious?
Geminiman

Post autor: Geminiman »

Yossarian pisze:Japonia dużo zawdzięcza USA, już od 1854 roku
Czyli obalenie Szogunów z rodu Tokugawa, następnie późniejsze wstąpienie na tron cesarza Mutsuhito (Meiji), który otworzył Japonię na Zachód i zrobił z niej cywilizowany kraj.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

A kto się wypowiada o USA w superlatywach?
To kraj sprzeczności, ma wiele zalet i tyle samo wad. Dla mnie kultura i rozrywka to dziedziny gdzie USA przodują. Muzyka i kino. Sport może jeszcze.
Kiedyś myślenie o USA było inne(i na tak), teraz jest raczej obojętne.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Geminiman

A czy muzyka z Wysp Brytyjskich jest lepsza niż ta USA?
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ciężko powiedzieć Gemini. Co człowiek to opinia. A Ty jak sądzisz?
Największe kapele pochodzą z Anglii(The Beatles, The Rolling Stones, Queen).
Ja lubię i brytyjską muzykę i amerykańską(z tym że emocjonalnie z Ameryką jestem bardziej zżyty). Ale lubię naszego polskiego rocka także. :)
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

kapele z Wysp, jeśli nie zyskują aprobaty w USA, nie zdobywają znacznej popularności, jak np. Uriah Heep
Why so serious?
Geminiman

Tu macie artykuł z Newsweeka, które może wam pomóc.
http://kultura.newsweek.pl/amerykanska- ... 5,1,1.html
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Skurw…y jeb…e! Żal im dupę ściska i zazdroszczą, że jeden człowiek z pomocą wielu, wielu ludzi dobrego serca potrafił zjednoczyć w ten jeden dzień całą PL i nie tylko. :brawo:
Teraz rzucają obelgi, a za kilka lat będą pierwsi pchać swoje tyłki i domagać się leczenia w dobrze wyposażonych szpitalach i klinikach, nie dołożywszy ani grosika. Od razu rzucić ich na pożarcie lwom! :zly:
BJ - It's my life - Always !
Geminiman

Oglądając Franklina zauważyłem że w niektórych odcinkach był zastosowany ten "wynalazek", który wymyśliło studio Hanna-Barbera. Chodzi o ten krawat Misia Yogiego, stworzony po to by obniżyć koszty animacji. A dokładniej żeby przez to "coś" odseparować głowę misia od reszty ciała, tak by można było tymi rzeczami animować niezależnie. Było to głównie w odcinkach zimowych, kiedy postacie nosiły szaliki. To coś też było zastosowane u Pani Piżmakowej w kilku odcinkach.
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hanna-Barbera to świetna wytwórnia, ale z ich dzieł z lat 90. podobały mi się tylko przygody postaci z mojego avatara. Kiedyś spotkałem dziewczynę, fajną dziewczynę i powiedziałem jej, że Johnny Bravo to mój idol. Ona się żachnęła, powiedziała, że Johnny to debil i że jak chcę się na nim wzorować to powodzenia. I to w sumie była nasza ostatnia długa rozmowa.
Why so serious?
Geminiman

Jeżeli chodzi o płyty które chciałbym mieć, to głównie są to podobne "bestsellery" jak album którego okładkę pokażę.
Obrazek
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Yossarian pisze:Hanna-Barbera to świetna wytwórnia, ale z ich dzieł z lat 90. podobały mi się tylko przygody postaci z mojego avatara. Kiedyś spotkałem dziewczynę, fajną dziewczynę i powiedziałem jej, że Johnny Bravo to mój idol. Ona się żachnęła, powiedziała, że Johnny to debil i że jak chcę się na nim wzorować to powodzenia. I to w sumie była nasza ostatnia długa rozmowa.
Johnny Bravo to był gość. Te jego 'yeah, whatever' weszło do języka w moim college'u. W ramach zajęć kulturalnych i tzw. 'obiadów czwartkowych' w moim wynajmowanym mieszkanku oglądaliśmy poszczególne odcinki. Wtedy cartoon network był tylko po angielsku. :) Tak więc u nas Yossarian byłoby Ci lepiej. :D
Geminiman

Teraz wam powiem dlaczego tę płytę nazywam "bestsellerem". Otóż 30 Minut z Życia O.S.T.R.-ego jest albumem wydanym w limitowanym nakładzie 1000 sztuk na całą Polskę, a wszelkie próby wznowienia tego wydawnictwa zostały z góry wykluczone. Cena ta Allegro tej płyty przekracza 500 zł. Na tej płycie jest hip-hop w stylu wolnym. To znaczy że teksty nie zostały wcześniej napisane, tylko rzeczywiście improwizowane.
MarkSteel
I Believe
I Believe

Post autor: MarkSteel »

Yossarian pisze:Kiedyś spotkałem dziewczynę, fajną dziewczynę i powiedziałem jej, że Johnny Bravo to mój idol. Ona się żachnęła, powiedziała, że Johnny to debil i że jak chcę się na nim wzorować to powodzenia. I to w sumie była nasza ostatnia długa rozmowa.
Dobrze, że to była ostatnia "długa" rozmowa, a nie ostatnia rozmowa w ogóle ;)
Przyznaję, że nigdy nie widziałem tej bajki/kreskówki/filmu animowanego czy cokolwiek to jest ;)
Ale wygląda to na ciekawy sposób na zamilknięcie gadatliwej dziewczyny ;D
Ostatnio zmieniony 18 marca 2014, o 08:10 przez MarkSteel, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”