Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Sorry jovi, nie gniewaj się na mnie. Przecież napisałem o tym że mam jakąś manię prześladowczą oraz upośledzenie łepetyny. Mea culpa. Co mam zrobić teraz? Poprosić Admina u skasowanie połowy istniejących postów w tym temacie?
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2010, o 17:05 przez Geminiman019, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no... sorry, ale chyba z Tobą inaczej się nie da, dlatego powiem takGeminiman019 pisze: Teraz z innej beczki. Czytałem gdzieś o najgorszych basistach w historii rocka. Pierwsze miejsce bez wątpienia należy do Sida Viciousa z Sex Pistols. On chyba nawet nie umiał dobrze podłączyć gitary do pieca. Innym kiepskim basistą jest Adam Clayton z U2. Jego gra jest bardzo prosta (punkowa) i ogranicza się tylko do kilku dźwięków.
I KOGO TO K***A OBCHODZI? W ZWI?ZKU Z CZYM TO PISZESZ?! W ogóle na jakiej podstawie oceniasz, że ktoś jest dobrym, albo słabym basistą? Umiesz chociaż grać na basie?
Co z tego, że nie lubisz blogów, jeżeli to co tutaj robisz to blogowanie w czystej postaci. Jak chcesz pogadać o teledyskach to idź na forum miłośników teledysków, jak masz jakiś problem z Claytonem to odsyłam na forum U2 - tam na pewno znajdą się osoby, które zainteresuje to co masz do powiedzenia i z chęcią Ci odpiszą. Bo tutaj sorry, ale robisz z siebie kretyna i trolla walącego bezsensowne posty. Jeżeli natomiast po prostu lubisz sobie popisać od rzeczy to załóż sobie blog i nazwij go srog, skoro boisz się tego terminu
Stukaj bezsensownie w klawisze. Połowa użytkowników nie zauważy różnicy.Geminiman019 pisze:Już dobrze, ale co mam zrobić żeby to wszystko odkręcić? Czy mam w ogóle nic nie pisać na drażliwe tematy, w ramach prewencji?
Albo kopiuj zdania z tego artykułu: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Naj ... ens%C3%B3w
Offtop
browar dla tego co napisze co to za zespół gra 2 pierwsze songi
http://www.youtube.com/watch?v=WmiGC7Wm6lI
http://www.youtube.com/watch?v=WmiGC7Wm6lI
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli to STRANGER, to odpowiedż jest bliżej niż myślisz 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Offtop
mam ten album <debiutancki też> i niestety nie ma tam tych 2 utworów..
It's not where we're coming from