Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Przy tym nagraniu Britney wyraźnie ktoś majstrował, bo te fałsze są strasznie nienaturalne.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Geminiman pisze:Zatem to jednak prawda, że współczesna muzyka rozrywkowa jest jedną z najgorszych ludzkich krzywd.
tak jest mam nadzieję że narodzi się coś co ocali współczesnych artystów.
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Geminiman

Post autor: Geminiman »

Fromasz 1899, obawiam się że teraz może być już za późno. Ta cała plastikowa tandeta tak bardzo się rozpanoszyła, że przypomina Smitha-wirusa z dwóch ostatnich Matrixów.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Geminiman pisze:Fromasz 1899, obawiam się że teraz może być już za późno. Ta cała plastikowa tandeta tak bardzo się rozpanoszyła, że przypomina Smitha-wirusa z dwóch ostatnich Matrixów.
nadzieja umiera ostania... ehh wiem że jest ciężko.. ale trzeba mieć nadzieję. :) lub nadzieja w cover/tribute bandach :)
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Geminiman

nadzieja umiera ostania... ehh wiem że jest ciężko.. ale trzeba mieć nadzieję. :) lub nadzieja w cover/tribute bandach :)
Tyle że to o czym mówisz, to dla mnie kolejny gwóźdź do trumny jeśli chodzi o muzykę. To tylko kopiści, którzy odtwarzają to co kiedyś powstało.
KondZik

Post autor: KondZik »

Granie smyczkiem na gitarze aaaaa !!
Więcej nic nie powiem :zly:
Geminiman

Chyba wiecie o tym, że limuzyna obecnego Prezydenta USA, to nie Bestia tylko Barakowóz.

Ciekawe co Obama będzie robił po 2016 roku, gdy skończy się jego druga prezydencka kadencja? O fotel prezydencki w wyborach, które będą za dwa lata, chce walczyć była Pierwsza Dama z lat 1992-2000, czyli Hillary Clinton. Jednakże jej stan zdrowia jest delikatnie mówiąc zły (ma poważne problemy z sercem a jej organizm ma tendencję do wytwarzania zakrzepów). Ona w końcu ma 67 lat, a w tym wieku trzeba się oszczędzać. Choroby związane z układem krążenia są bardzo niebezpieczne.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Zarąbisty Staruszek! - video :brawo: :o

http://wpolityce.pl/lifestyle/206410-we ... -mlodszych

Ps. Ale musiał wywijać w młodości :tancze:
BJ - It's my life - Always !
Geminiman

Jeśli chodzi o samochody amerykańskie, to chyba zauważyliście, że europejskie tablice rejestracyjne rozmiarowo nijak nie pasują do samochodów wyprodukowanych po drugiej stronie Atlantyku. Mało tego, większość samochodów w USA, ma jedynie z tyłu tablicę rejestracyjną. Mówię to, ponieważ zauważyłem że w niektórych samochodach (np: Daewoo), wnęka na tablicę rejestracyjną z tyłu ma taki rozmiar, by zmieściła się w niej zarówno bardziej kwadratowa koreańska tablica, jak i europejska prostokątna. Wiecie o tym, że koreańskie tablice rejestracyjne mają podobny kształt jak amerykańskie, lecz są od nich nieco większe.

Poniżej przykładowy koreański samochód: Daewoo Tacuma
Obrazek
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Why so serious?
Geminiman

Czy ktoś zna jakieś argentyńskie zespoły rockowe, bo ja żadnych nie kojarzę.
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Dla tych, których razi akcja #ALSIceBucketChallenge i nie widzą jej głębszego sensu:
https://www.youtube.com/watch?v=vZl19VT3Aqo
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Geminiman

W 2007 roku Robert Leszczyński napisał felieton Nadęci i Zbuntowani, w którym wylał wiadro pomyj na zespół Genesis, jednocześnie wychwalając pod niebiosa Iggy'ego Popa. Napisał tam takie rzeczy, że wybitny wirtuoz gitary jest na poziomie średnio utalentowanego skrzypka czy pianisty, a do prawdziwego wirtuoza skrzypiec czy jazzowego saksofonisty jest mu dalej niż Piotrowi Rubikowi do Krzysztofa Pendeckiego. Według niego tak jest bardzo dobrze, ponieważ rock nie jest muzyką wirtuozów. Twierdzi też że rock nie jest grany przez profesjonalistów dla koneserów, tylko przez młodych ludzi dla ich rówieśników, a kto tego nie wiedział automatycznie przegrywał. Jakie wasze jest zdanie na ten temat, zwracając uwagę na pogrubiony tekst.
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Dziś 43. urodziny obchodzi Carla Gugino, znana nam ze względu na rolę w teledysku Always.
Why so serious?
Geminiman

Yossarian pisze:Dziś 43. urodziny obchodzi Carla Gugino, znana nam ze względu na rolę w teledysku Always.
A ja dodam że za kilka tygodni minie dokładnie 20 lat, kiedy teledysk Always ujrzał światło dzienne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”