A odnośnie 1D - jest tam jeden chłopak, który ma całkiem sporo talentu wokalnego i bynajmniej nie jest to ten najbardziej znany pan w loczkach
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- misstwisted
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Nawet z gorącego przed dziesięcioma laty boys bandu US5 - Jay Khan, zaczął działać na własny rachunek. Jest mało popularny, właściwie w większości w Niemczech kilka lat temu grano jego muzykę i puszczano teledyski i to zapewne z powodu jego świeżo otwartej działalności gospodarczej na terenie tamtego kraju.
A odnośnie 1D - jest tam jeden chłopak, który ma całkiem sporo talentu wokalnego i bynajmniej nie jest to ten najbardziej znany pan w loczkach
- ma się te młodsze pokolenie w rodzinie 
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
A ja absolutnie nie mam nic do boysbandów (przecież lubię Bon Jovi)
Chodzi o to, że OD nie ma żadnej konkurencji, skoro wygrywają w najważniejszych kategoriach. Biedaki musieli nawet połączyć pop z rock, bo przecież nie mieliby kogo nominować. To jest główny i widoczny problem dzisiejszych czasów, a nie boysbandy, które w zasadzie towarzyszą nam od zawsze.
P.S Nawet BSB za swoich najlepszych czasów nie zdobywali tyle nagród. Ba! Nie zdobywali nawet nominacji!
P.S Nawet BSB za swoich najlepszych czasów nie zdobywali tyle nagród. Ba! Nie zdobywali nawet nominacji!
- Damned
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Kontakt:
American Music Awards to coś w rodzaju ESKA Music Awards 
Czyli uczta dla kolorowych pisemek typu Bravo
Na początku grudnia poznamy nominacje do Grammy, czyli najbardziej prestiżowej nagrody muzycznej na świecie. Tam też doczekamy się profesjonalnych werdyktów i żadnemu boysbandowi nie wróżę większych szans na sukces. Przynajmniej w kategoriach rockowych
Czyli uczta dla kolorowych pisemek typu Bravo
Na początku grudnia poznamy nominacje do Grammy, czyli najbardziej prestiżowej nagrody muzycznej na świecie. Tam też doczekamy się profesjonalnych werdyktów i żadnemu boysbandowi nie wróżę większych szans na sukces. Przynajmniej w kategoriach rockowych
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Teraz nawet Grammy ogląda się bez emocji.
2013:
Najlepszy Album - ROCK
El Camino, The Black Keys- zwycięzca
Mylo Xyloto, Coldplay
The 2nd Law, Muse
Wrecking Ball, Bruce Springsteen
Blunderbuss, Jack White
Monika jak to się stało, że BS nie wygrał?!
Poza tym, Foo Fighters wydali płytę, więc na pewno oni będą nominowani i standardowo wygrają.
2013:
Najlepszy Album - ROCK
El Camino, The Black Keys- zwycięzca
Mylo Xyloto, Coldplay
The 2nd Law, Muse
Wrecking Ball, Bruce Springsteen
Blunderbuss, Jack White
Monika jak to się stało, że BS nie wygrał?!
Poza tym, Foo Fighters wydali płytę, więc na pewno oni będą nominowani i standardowo wygrają.
- Damned
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Foo Fighters się raczej nie załapią na tegoroczne Grammy, bo - o ile dobrze pamiętam - nominowana muzyka musi mieć premierę przed listopadem danego roku. Gdy BJ mięli wydać The Circle, to padła oficjalna zapowiedź w stylu "New Album but not for Grammys" czy coś takiego... oznaczająca, że album będzie wydany po zamknięciu "zgłoszeń" do nominacji 
W tym roku w kategorii rockowej stawiam na Jacka White'a, Bossa, The Black Keys lub Arctic Monkeys... A w przyszłym roku powalczyć powinni AC/DC i właśnie Foo Fighters, choć mnie ten ich nowy krążek nie zachwyca. Co innego kapela z Australii, której album można już odsłuchać na iTunes za darmo
W tym roku w kategorii rockowej stawiam na Jacka White'a, Bossa, The Black Keys lub Arctic Monkeys... A w przyszłym roku powalczyć powinni AC/DC i właśnie Foo Fighters, choć mnie ten ich nowy krążek nie zachwyca. Co innego kapela z Australii, której album można już odsłuchać na iTunes za darmo
- monjovi
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Niestety to jest teraz nazywane rockiem, jako że mentalnie jestem w podeszłym wieku to mi te zespoły też nie odpowiadająkikusia28 pisze:El Camino, The Black Keys- zwycięzca
Mylo Xyloto, Coldplay
The 2nd Law, Muse
Blunderbuss, Jack White
Nie wygrał bo jeszcze wtedy nie byłam jego fanką !kikusia28 pisze:Monika jak to się stało, że BS nie wygrał?!
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- misstwisted
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Siła internetu, a właściwie youtube'a, jest tak ogromna, a wciąż nowych artystów wybiera się poprzez telewizyjne talent showy, w których jury składa się z ustawionych pod konkretnego już od samego początku lidera, przez co w finałach widzowie nie mają już kogo wybrać i wybierają mniejsze zło. Najlepiej ogląda mi się takie programy na etapach eliminacji. Dalej to już strasznie nierówna walka. O ile polskie programy bywają jeszcze w miarę obiektywne co do uczestników, tak oglądając chociażby brytyjskie X Factory i Mam Talenty, wydaje mi się, że jurorom słoń po uszach deptał i lecą na... wygląd. I pufff, tak powstaje boys band.
Tymczasem ludzie utalentowani wstawiający swoje poczynania na yt (ich lubię subskrybować
) muszą prosić widzów o zbiórkę na nowy instrument, z racji zepsutego lub mało profesjonalnego obecnego, a za ileśtam subskrypcji otrzymują jedynie głupią pozłacaną statuetkę przycisku "play". Ewentualnie zbijają "biznes" z reklam przed filmikami.
Tymczasem ludzie utalentowani wstawiający swoje poczynania na yt (ich lubię subskrybować
-
EVENo
Widzowie wybierają? HAHAHAHAHA. Facet w sukience też pewnie dostał więcej sms-ów od cycatych dziewczyn Donatana.
https://www.youtube.com/watch?v=JPt6c9ADumc
https://www.youtube.com/watch?v=JPt6c9ADumc
Jest ktoś w stanie polecić mi jakiś dobry power bank? Kupiłam już raz z Allegro jeden z tych najtańszych chińskich za trzy dychy i... przekonałam się, że na tym nie warto oszczędzać. A że mój telefon okazał się telefonem przewodowym, to muszę się rozeznać w temacie... 
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
EVENo
Nie, ale oglądałem na żywo, jak lądowali na komecie. Najpierw nic, tylko wymieniali się zdaniami i patrzeli w monitory i w pewnym momencie wszyscy zamarli. Miny mieli takie, że pomyślałem "Nie udało się, rozbili go". Po trzech sekundach w tym bezruchu wybuchli radością.Agata BJ pisze:Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jara się niesamowicie lotem testowym najnowszego statku kosmicznego NASA - Oriona? Byłoby miło mieć z kim wymienić słowa ekscytacji po jego starcie
O której Orion startuje?
[ Dodano: 2014-12-04, 12:26 ]
Okej, mam. Zegar już odlicza 24 minuty.
- Agata BJ
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Tak, też to oglądałam z zapartym tchemEVENo pisze:Nie, ale oglądałem na żywo, jak lądowali na komecie. Najpierw nic, tylko wymieniali się zdaniami i patrzeli w monitory i w pewnym momencie wszyscy zamarli. Miny mieli takie, że pomyślałem "Nie udało się, rozbili go". Po trzech sekundach w tym bezruchu wybuchli radością.Agata BJ pisze:Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jara się niesamowicie lotem testowym najnowszego statku kosmicznego NASA - Oriona? Byłoby miło mieć z kim wymienić słowa ekscytacji po jego starcie
Tak, już niebawem..EVENo pisze: O której Orion startuje?
[ Dodano: 2014-12-04, 12:26 ]
Okej, mam. Zegar już odlicza 24 minuty.
Dla jasności - tu można oglądać na żywo: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/#