A odnośnie 1D - jest tam jeden chłopak, który ma całkiem sporo talentu wokalnego i bynajmniej nie jest to ten najbardziej znany pan w loczkach

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Niestety to jest teraz nazywane rockiem, jako że mentalnie jestem w podeszłym wieku to mi te zespoły też nie odpowiadająkikusia28 pisze:El Camino, The Black Keys- zwycięzca
Mylo Xyloto, Coldplay
The 2nd Law, Muse
Blunderbuss, Jack White
Nie wygrał bo jeszcze wtedy nie byłam jego fanką !kikusia28 pisze:Monika jak to się stało, że BS nie wygrał?!
Nie, ale oglądałem na żywo, jak lądowali na komecie. Najpierw nic, tylko wymieniali się zdaniami i patrzeli w monitory i w pewnym momencie wszyscy zamarli. Miny mieli takie, że pomyślałem "Nie udało się, rozbili go". Po trzech sekundach w tym bezruchu wybuchli radością.Agata BJ pisze:Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jara się niesamowicie lotem testowym najnowszego statku kosmicznego NASA - Oriona? Byłoby miło mieć z kim wymienić słowa ekscytacji po jego starcie
Tak, też to oglądałam z zapartym tchemEVENo pisze:Nie, ale oglądałem na żywo, jak lądowali na komecie. Najpierw nic, tylko wymieniali się zdaniami i patrzeli w monitory i w pewnym momencie wszyscy zamarli. Miny mieli takie, że pomyślałem "Nie udało się, rozbili go". Po trzech sekundach w tym bezruchu wybuchli radością.Agata BJ pisze:Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jara się niesamowicie lotem testowym najnowszego statku kosmicznego NASA - Oriona? Byłoby miło mieć z kim wymienić słowa ekscytacji po jego starcie
Tak, już niebawem..EVENo pisze: O której Orion startuje?
[ Dodano: 2014-12-04, 12:26 ]
Okej, mam. Zegar już odlicza 24 minuty.