Czyż wreszcie zobaczymy Dobka?

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Dobry timing mieliśmy! Właśnie wczoraj obejrzałem.Tomker pisze:Nie serial , ale na raz takich glupot chyba nie dam rady obejrzeć
"Brud" (the Dirt o Motley Crue)... Rzecz nieciekawa i ciekawa. Zalezy jak sie do tego nastawić... Zresztą to tak jak odbiór ich muzyki i "legendy". Ja osobiście mialem nadzieję, ze zrobią z tego lepszy film niż glupawkę dla dzieciaków...
No, ale ok i do tematu: póki co jedyne co mnie ujęło to fakty, że David Costabile zagrał naszego dobrego znajomegoDoca McGhee, a w postać wioślarza Micka Marsa wcielił się "Donald" Zumbach z dywizjonu 3o3; sir Ramsay Bolton z GoT... Ciekawe kto i jak zagra ex Sambory
Co ja pacze
![]()
P. S. Na szczescie druga połowa nadrabia... Pomimo mankamentów typowych dla łopatologii amerykanskiej kinematografii obraz bardziej na plus niz minus i jest sporo wątków do dyskusji dla fanow hard rocka pamietajacych tamte dni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje! Niezła fotka!dobek994 pisze:
Pozdro od Lagerthy!![]()
A mnie możecie zobaczyć w 4 odcinku 6 sezonu
prezes1 pisze:Gratulacje! Niezła fotka!dobek994 pisze:
Pozdro od Lagerthy!![]()
A mnie możecie zobaczyć w 4 odcinku 6 sezonu![]()
A w którym miejscu jesteś? Oglądałem już 4 odcinek i nie zauważyłem. Zerknę jeszcze raz...
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
OK. To ta zgraja co napada na kobiety i dzieci? Nieładnie...dobek994 pisze:prezes1 pisze:Gratulacje! Niezła fotka!dobek994 pisze:
Pozdro od Lagerthy!![]()
A mnie możecie zobaczyć w 4 odcinku 6 sezonu![]()
A w którym miejscu jesteś? Oglądałem już 4 odcinek i nie zauważyłem. Zerknę jeszcze raz...
W 4 odcinku można mnie zobaczyć z grupką bandytów
Napada na kobiety i dzieci a potem dostaje od nich lanieprezes1 pisze: OK. To ta zgraja co napada na kobiety i dzieci? Nieładnie...![]()
![]()
Daj znać jak jeszcze gdzieś będziesz.
No niestety włączyłem sobie jeszcze raz, dawałem stopklatki etc i nie dojrzałem...dobek994 pisze:Napada na kobiety i dzieci a potem dostaje od nich lanieprezes1 pisze: OK. To ta zgraja co napada na kobiety i dzieci? Nieładnie...![]()
![]()
Daj znać jak jeszcze gdzieś będziesz.![]()
Jasne, powinienem jeszcze gdzieś mignąć, ale już nie jako bandyta
Jak lubisz Peaky to powinno Ci się spodobać "The Knick". Seriale w podobnym klimacie chociaż o innej tematyce.Tomker pisze:.
.
.
PEAKY BLINDERS.
.
Niby znowu kolejni "dobrzy źli bohaterowie" i jeszcze z czasów naszych dziadków/pradziadków... Zajrzałem dopiero teraz... i.. Silne 8-9/10! Przyznam, że przydzieliłbym parę minusów jesli chodzi o clue programu... ALE produkcja, muzyka, scenografia, rozpisanie ról, cięcia, przejscia, gra "dotychczasowych drugoplanowych" aktorow.. itd, itp... Kaszkiety z brzytwami z głów!![]()
I to - chyba - skandal, że serial nie dostał jakiejś konkretnej nagrody... I skandal, że nikt mi tego wcześniej nie polecił!