hahaha czuję się dowartościowanaRattie pisze:nie gadamy, ino ja o nich napomknąłem co wywołało falę kompleksów wśród damskiej częsci użytkowniczek. pamiętajcie moje drogie - małe też jest piękne
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Alicia 478
- It's My Life
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Geminiman019 pisze:EVENo, a czy ty w ogóle wiesz co to znaczy że coś skończyło się na "Kill'em All"? Jeżeli nie, to profesor Geminiman zaraz Ci to wyjaśni. "Kill'em All" to pierwszy album Metalliki. Gdy dany wykonawca wydaje pierwszy album, to zaczyna na nim zarabiać pieniądze i staje się komercyjny. To jest równoznaczne z utratą rangi artysty i degradacją do rangi zwykłego rzemieślnika. Ktoś to powiedział, momentalnie zaraziło to wszystkie ludzkie umysły i jest to powszechnie kopiowane i rozpowszechniane masowo przez wszystkich, w praktycznie każdym kontekście. I tak powstał najpopularniejszy mem w naszym kraju. Widzicie że to jest jest dużo bardziej zaraźliwe niż wszystkie odmiany grypy razem wzięte. Najgorsze jest to że ludzie są tak głupi, że nadużywają tego nawet nie wiedząc co to dokładnie oznacza i skąd pochodzi. Innym memem, tym razem z branży gier elektronicznych jest when is done. Jest to związane z praktykami 3DRealms, związanymi z grą "Duke Nukem Forever". Studio to nie mogąc podać konkretnej daty wydanie tej gry, powiedziało że DNF ukaże się kiedy będzie gotowy. I tak podchwycili to wszyscy producenci gier, a szczególnie Blizzard-Activision. Ja na uczelni mam zajęcia związane z socjologicznymi aspektami kultury i to może mi się w przyszłości przydać.

To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Już teraz mogę powiedzieć który polski album muzyczny, wydany w 2010 roku uważam za najgorszy. Jest nim debiutanckie wydawnictwo projektu braci Waglewskich (tych z Fisza) noszącego nazwę Kim Nowak. Tym razem porzucili gramofony i didżejskie konsolety, a w zamian podłączyli gitary do pieców i zaczęli na nich grać. Twierdzili że będzie to proste, surowe i brudne gitarowe z lat 60, bez żadnych efektów, lecz mogę to między bajki włożyć. To dla mnie nie jest żadna muzyka. To jakieś niesłuchalne jęki i zgrzyty nienastrojonych gitar. Chyba wiecie że dzisiaj nie ma popytu na mocną, głośną rockową muzykę z wykopem i powerem. Według mnie Kim Nowak powinien pozostać muzyczną "jednorazówką", podobnie jak coś takiego jak Lenny Valentino z 2001 roku, a Waglewscy wrócić do tego w czym czują się najlepiej, czyli w rapie i muzyce klubowej.
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spryciarz ze mnie i postanowiłem sobie sam odpowiedzieć na zadane przezemnie pytanie
Wydaje mi się, że zdjęcie zostało zrobione podczas American Music Awards 2008 http://www.life.com/image/83799500