btw. możesz już wywalić tą nonsensopedie, wszyscy już chyba widzą, że to tylko przykrywka dla WikiLeaks
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Typ? Przecież ona jest zupełnie przeciętna. Miliony takich dziewczyn chodzi po naszych ulicach. Nie odnajduje w niej nic nadzwyczajnego, co pozwoliłoby mi zatrzymać ją aż do finału.Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać.
Agata BJ pisze:W programie Top Model żaden z fotografów nie mówił żadnej z dziewczyn jak ma się dokładnie ustawić. Każda z nich sama pracuje na swoje zdjęcia. Ania nie różni się w tym od innych.
10? aż tylu się nie spodziewałam.jovi pisze: Tylko, że ona powiedziała to, gdy patrzyło na nią kilka mln osób a Ciebie czyta max 10 użytkowników tego forum.
No dobra, ale TVN to nie instytucja charytatywna a mam talent to nie konkurs na najlepszy biznesplan. Dziwna jest nasza mentalność. Nieważne czy gwiazda X czy Y umie tańczyć/śpiewać/grac. Spadła tydzień temu z konia, więc oddam na nią swój głos. Niech ma coś od życia!Jako jedyna uczestniczka miała plan jak wydać te pieniądze i swoim chwytliwym "kupie dom dla rodziców" zakręciła łzą w 90% kobiecych oczu.
Ty po prostu nie potrafiłeś docenić mojego talentuNo i dodam najważniejszy argument - ONA POTRAFI ŚPIEWAć
Ja lecę po PePe'go.
No widzisz ... ona pewnie też tylu się nie spodziewała.jovizna pisze:10? aż tylu się nie spodziewałam.jovi pisze: Tylko, że ona powiedziała to, gdy patrzyło na nią kilka mln osób a Ciebie czyta max 10 użytkowników tego forum.
Napisz list do TVNNo dobra, ale TVN to nie instytucja charytatywna a mam talent to nie konkurs na najlepszy biznesplan. Dziwna jest nasza mentalność. Nieważne czy gwiazda X czy Y umie tańczyć/śpiewać/grac. Spadła tydzień temu z konia, więc oddam na nią swój głos. Niech ma coś od życia!Jako jedyna uczestniczka miała plan jak wydać te pieniądze i swoim chwytliwym "kupie dom dla rodziców" zakręciła łzą w 90% kobiecych oczu.
Mam nagrania więc jeśli chcesz opublikuję i tych 10 użytkowników oceni TALENT ... ale pamiętaj, że możesz stracić fanów.Ty po prostu nie potrafiłeś docenić mojego talentuNo i dodam najważniejszy argument - ONA POTRAFI ŚPIEWAćjeszcze o mnie kiedyś usłyszysz...
.
Ej! Nie ja! Nie!EVENo pisze: Kuźde! To przez to się dowiedzieli! Pewnie ktoś stąd zakablował. Przyznawać się kto! Agata? To na bank była Agata!
No widzisz, według Ciebie jest przeciętna. Według mnie ma coś w sobie. Może patrzymy na to pod innym kątem. Mimo tego wszystkiego co napisałaś, ja podtrzymuję to, co pisałam wcześniej.jovizna pisze:Typ? Przecież ona jest zupełnie przeciętna. Miliony takich dziewczyn chodzi po naszych ulicach. Nie odnajduje w niej nic nadzwyczajnego, co pozwoliłoby mi zatrzymać ją aż do finału.Chodzi mi o jej typ urody oraz sposób, w jaki potrafi ją pokazać.
Zastanów się więc dlaczego dotarła aż do finału, gdzie oceniali ją sami fachowcy tacy jak Marcin Tyszka?jovizna pisze:Owszem Agatko, ale jeśli już ktoś pcha się do takiego programu, zostaje wybrany i dociera do finału to wymagania wobec takiej osoby są znacznie większe niż byłyby wobec tej "codziennej" Ani Piszczałki spacerującej sobie ulicami swojego Gradówka zmierzającej do sklepu pani Irenki po świeży chlebek.
Piękno samo w sobie to trochę inne pojęcie niż piękno, które chce się mieć w modelce czy fotomodelce. Nie chodzi o to, żeby dziewczyna była ładniejsza niż wszystkie inne. Chodzi o to by wyróżniała się czymś od reszty, potrafiła pokazać coś ciekawego. ?adna buzia to nie wszystko i nie tylko tym się sugeruję podając tutaj moje faworytki.jovizna pisze: Emilia Pietras??? Widocznie mamy inne poczucie estetyki i piękna
Właśnie myślę nad tym za każdym razem, gdy na nią patrzęAgata BJ pisze:jovizna napisał/a:
Owszem Agatko, ale jeśli już ktoś pcha się do takiego programu, zostaje wybrany i dociera do finału to wymagania wobec takiej osoby są znacznie większe niż byłyby wobec tej "codziennej" Ani Piszczałki spacerującej sobie ulicami swojego Gradówka zmierzającej do sklepu pani Irenki po świeży chlebek.
Zastanów się więc dlaczego dotarła aż do finału, gdzie oceniali ją sami fachowcy tacy jak Marcin Tyszka?Jej długi pobyt w programie nie jest przypadkiem, tak jak to sugerujesz. Zasłużyła sobie na finał według kogoś, kto się na tym zna i siedzi w tym od lat.
Zgadzam się! ale dla mnie Ania nie wyróżnia się ani urodą ani sposobem bycia. Nie widzę w niej również tego innego piękna. Ok mówią, że jest niby tam sobie skromna... ale dla mnie istnieje różnica między skromnością a zahukaniem.Piękno samo w sobie to trochę inne pojęcie niż piękno, które chce się mieć w modelce czy fotomodelce. Nie chodzi o to, żeby dziewczyna była ładniejsza niż wszystkie inne. Chodzi o to by wyróżniała się czymś od reszty, potrafiła pokazać coś ciekawego. ?adna buzia to nie wszystko i nie tylko tym się sugeruję podając tutaj moje faworytki.