Kogo znacie/chcecie poznać z Always?

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Agata BJ pisze:To jest super pomysł, tylko jest pewien problem. Bo każdy mieszka gdzie indziej (no, prawie każdy) i jak urządzi się zlot w jakimś konkretnym miejscu to zawsze komuś będzie daleko i nie na rękę. Nie wiem czy da się zorganizować coś takiego...
A ja uważam przeciwnie. Taki zlot jest do zrobienia i to bez większych problemów. Chodzi jedynie o to, żeby niektórzy przełamali swoje lenistwo i ruszyli dupy, a nie zrzucali winę za swoją nieobecność na 'odległość'. Może to będzie dziwne porównanie, ale na koncert BJ to każdy z tego forum by pojechał niezależnie gdzie, niezależnie kiedy, byleby tylko była kasa (niamała), a na zlot gdzie przejazd w jedną strone wyjdzie może 60 zł. to już rzecz straszna i niewykonalna. Myślę, że jakby zlot był orgaznizowany np. we wrześniu to uzbieranie kasy nie byłoby JAKIMKOLWIEK problemem, więc...?? W czym problem.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

eh, narazie to osobiście nie znam jeszcze nikogo,
ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni :D. planuję
przyjechać na zlot, nie wiem jak będzie z zajęciami w
szkole, dlatego myślę o jakimś wakacyjnym :)

a tak naprawdę, to chciałabym Was wszystkich poznać :P
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

wiesz od paru lat sa organizowany zloty hard rockowcow i ludzie z calej
Polski przybywaja i jest bosko i zawsze w innym miescie...jak sie che to sie da a jesli ludzie to leniuchy nic sie nie da zrobic..
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Rattie pisze: Chodzi jedynie o to, żeby niektórzy przełamali swoje lenistwo i ruszyli dupy, a nie zrzucali winę za swoją nieobecność na 'odległość'. Może to będzie dziwne porównanie, ale na koncert BJ to każdy z tego forum by pojechał niezależnie gdzie, niezależnie kiedy, byleby tylko była kasa (niamała), a na zlot gdzie przejazd w jedną strone wyjdzie może 60 zł. to już rzecz straszna i niewykonalna.
Dla niektórych i 60 zł. to niemało. No, ale lepiej nic nie będę mówić, bo jak stwierdziłeś, po prostu nie chce mi się ruszyć dupy :|
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Kasa kasą, ale ode mnie z Bydgoszczy na Śląsk jechałabym przez jedną czwartą Polski *-*... gdyby urządzić ów zlot ewidentnie w Polsce centralnej, gdzie i odległość, i koszty, i czas podróży dla wszystkich będą mniej więcej takie same, zapewne większa część z nas ruszyłaby ową wspominaną tu już kilka razy dupę.
Tak przynajmniej myślę ^-^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

i masz racje jakies centralne miejsce gdzie mniej wiecej ludzie beda mieli podobne koszty..

a tak wogole mam nadzieje ze bedziesz na zlocie hard rockowcow we wrocku.. :jezor: wrazie czego to z mila chcecia ugoszcze...wiedz nie ma problemu z noclegiem.. :lol:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

I tu będę musiała dać odpowiedź tradycyjną-za daleko *-*.
Gdyby był chociażby w W-wie, łatwiej byłoby dojechać ^-^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

i w takich własnie momentach cieszę się szalenie, że mieszkam na Śląsku :D
centralna Polska jak najbardziej da się stopem dojechać... chociaż ja wakacje wolałabym spędzać nad morzem (to taka delikatna sugestia :lol:)
mam też nadzieję, że w wakacje uda się zorganizować zlocik u mnie... i nie miałabym nic przeciwko żeby trwał cały tydzień (co najwyżej moi rodzice zwątpią i się wyprowadzą :P)... rozbijemy namioty... i takie tam... :mrgreen:
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Srutututu kłębek drutu ;]
problem raczej jest w tym że rodzice wielu osób nie puszczą na spotkanie z jakąs forumową sektą :P
a nie gadki że się nie chce ;]
a wydatek... taki sam prawie jak płyta oridżinal, które większośc z was kupuje więc te bajki możecie sobie wsadzić ... w rękaw ;p
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Akurat mnie by puścili, acz NIE na drugi koniec Polski typu Śląsk :P :P .
Ale nie będę się licytować przecież ^-^.
A zloty ogólnopolskie sprawiłyby, że poznalibyśmy się wszyscy, więc jestem całą duszą za tym pomysłem ^-^.
Awatar użytkownika
ewa
I Believe
I Believe

Post autor: ewa »

Akurat mnie by puścili
:D masz odważnych rodziców :D
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

ewa pisze:
Akurat mnie by puścili
:D masz odważnych rodziców :D
Albo wy nie wyglądacie na zjadaczy ludzi ;) ;) .
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Eeeee tam rodzice.... ile razy to się mówiło, że idzie się do kumpla w Zakopcu na imprezę, że się u niego przekima, pomoże mu posprzątać i takie tam i dlatego wróci się dnia następnego po południu, a naprawdę to telepało sie do Krakowa (wiem wiem, niby nidaleko, ale teoria jest dobra :) ) na jakąś popijawę. Tak samo z kosztami, jak to Jovizna napisała, poświęci się płytkę, koszulkę czy coś i da radę :) Generalnie dałoby się przyjechać, grunt żeby się chciało i nie bało długiej podróży.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ankag »

Prawde powiedziawszy każdy rodzic ma indywidualne podejście to owej sprawy,podejrzewa,że moi rodzice raczej by sie nie sprzeciwiali,jesli taki zlot juz bylby organizowany po maturach oczywiscie, ale nie wszyscy rodzice są tolerancyjni i niestety nie puszczą dzieciaka w taką daleką podróż.
Ale to tylko moje zdanie.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ankag pisze:Prawde powiedziawszy każdy rodzic ma indywidualne podejście to owej sprawy,podejrzewa,że moi rodzice raczej by sie nie sprzeciwiali,jesli taki zlot juz bylby organizowany po maturach oczywiscie, ale nie wszyscy rodzice są tolerancyjni i niestety nie puszczą dzieciaka w taką daleką podróż.
Ale to tylko moje zdanie.
A pewnie. Jeden ma bardziej tolerancyjnych rodziców, drugi mniej ^-^. I fuckietycznie, każdy ma inne podejście do sprawy XD. A jeśli ktoś uważa fanów BJ za sektę, która składa podczas zlotów dziewice w ofierze szatanowi-cóż, i takie zdanie mieć można, niekoniecznie, khem, prawdziwe ;) ;) .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”