Sport
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Nie rozpędzaj się tak drogi Kondziku! O tym czy ma większy talent od Adama zweryfikuje czas. Na dzień dzisiejszy jest po prostu większym szczęściarzem...KondZik pisze: Zawsze mówiłem, że ma talent na miarę tych największych wcale nie mniejszy niż Adam.
Dla mnie dzisiejszego dnia Nr 1 wciąż jest Mr Bródka! To była piękna wygrana
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dand zdaję sobie sprawę, że za mną nie przepadasz, ale dlaczego mi tak źle życzysz?Dand pisze:^^ wy to chyba na jakąś randkę musicie sie umówić bo czego by temat nie dotyczył to sie przekomarzacie ;p w końcu kto się lubi ten się czubi
Tak na poważnie, oby więcej było tak udanych dni w polskim sporcie!
kikusia28 pisze:Dand zdaję sobie sprawę, że za mną nie przepadasz, ale dlaczego mi tak źle życzysz?Dand pisze:^^ wy to chyba na jakąś randkę musicie sie umówić bo czego by temat nie dotyczył to sie przekomarzacie ;p w końcu kto się lubi ten się czubi![]()
Tak na poważnie, oby więcej było tak udanych dni w polskim sporcie!
Heh pocisk w moją stronę
Aż tak źle życzył ?
A co do porównania Kamil/ Adam to oczywiście masz racje, bo Małysz to legenda i zdobył bardzo wiele. Oby Kamil miał tyle sukcesów
Adamowi brakowało szczęścia na IO ale przyznasz, że Stoch wygrał nie dzięki szczęściu tylko dzięki ciężkie pracy, talentowi i szczęściu które w sporcie jak w życiu jest potrzebne.
Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczysz
Ale oczywiście to nieważne, liczą się sukcesy i powinniśmy wszyscy być dumni z naszych sportowców
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oczywiście się z Tobą nie zgodzęKondZik pisze: Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczysz
Czekamy na drużynówki. Medal mile widziany
Tak, masz racjekikusia28 pisze:Oczywiście się z Tobą nie zgodzęKondZik pisze: Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczyszBródka w 2013 roku, na tym samym dystansie zdobył kryształową kulę. Tak więc w jego przypadku nie ma mowy o szczęściu. W przeciwieństwie do Kamila miała również ogromną konkurencję. W tej dyscyplinie wygrać z Holendrami to jest naprawdę wyczyn. Ale dobra koniec tematu!
Czekamy na drużynówki. Medal mile widziany
To potwierdza, że to nie był przypadek
Po prostu broniłem Kamila bo nie zgodzę się że miał szczęście głównie.
Ale koniec tematu.
Drużynówka 22.02 prawda?
A ja stawiacie jutro w skokach? Będzie pudło? Żyła czy Kubacki? Ja chyba bym na Dawida postawił mimo sympatii do obu skoczków.
Drużynówka jest jutro.KondZik pisze: Drużynówka 22.02 prawda?
A ja stawiacie jutro w skokach? Będzie pudło? Żyła czy Kubacki? Ja chyba bym na Dawida postawił mimo sympatii do obu skoczków.
[ Dodano: 2014-02-16, 19:25 ]
Jednak Żyła. Dwa razy lepiej skoczył dziś na treningu od Kubackiego, co przesądziło o tym wyborze. Jednak trzeba przyznać, że oddał bardzo dobre skoki. Aby tylko nie zawalił jutro skoków.. Piotrek wierzę w ciebie, daj czadu!
Pytałem o drużynówkę na łyżwach, bo skoki to ja dobrze wiem.Smolek pisze:Drużynówka jest jutro.KondZik pisze: Drużynówka 22.02 prawda?
A ja stawiacie jutro w skokach? Będzie pudło? Żyła czy Kubacki? Ja chyba bym na Dawida postawił mimo sympatii do obu skoczków.Ja bym postawił jednak na Kubackiego, bo może nie zachwyca odległościami, ale jest stabilny, i na pewno nie jest gorszy od Żyły, który ostatnio jest dla mnie nieprzewidywalny w negatywnym znaczeniu. Kubacki zdobył brąz do tego na MŚ rok temu, ja bym postawił na niego. Ale pewnie zdecydują jutrzejsze treningi. Co do poniedziałkowych zawodów, mamy oczywiście Stocha, w świetnej dyspozycji jest Kot, popatrzcie miał wczoraj najgorsze warunki ze wszystkich chyba skoczków (+10 i +8), a zajął dobre miejsce. Do tego mamy Ziobro, który nie schodzi ze swojego dobrego poziomu. Liczy się 6 drużyn o medale, trzymajmy kciuki za Polaków.
![]()
[ Dodano: 2014-02-16, 19:25 ]
Jednak Żyła. Dwa razy lepiej skoczył dziś na treningu od Kubackiego, co przesądziło o tym wyborze. Jednak trzeba przyznać, że oddał bardzo dobre skoki. Aby tylko nie zawalił jutro skoków.. Piotrek wierzę w ciebie, daj czadu!
Brawo Ziobro dziś, Kot swoje zrobił, Stoch trochę ten pierwszy skok spóźnił no a Żyła...
No cóż. Ja osobiście byłem za Kubackim bo miałem nadzieję, że skoczy 2 razy po te 125m (dałoby to samo co dziś Żyła). No ale cóż dobry wynik, niestety na dziś to za mało.
Nie ma rozpaczy, szkoda ale nie ma co płakać.
Na marginesie:
Dla mnie ciekawsze jest to że CHYBA wygraliśmy drugą serie, zresztą Kamil też mówił że 1 seria zaważyła.
Więc skoro tak było, to dlaczego ludzie którzy się tym zajmują i biorą za to pieniądze nie potrafią czegoś takiego powiedzieć a taki Heller w wywiadzie mówi tylko o 2 złotach Stocha i że szuka pozytywnego myślenia bla bla bla. Dziennikarze ? Pff.
To zawsze Kurzajewski mnie irytował ze swoim "sportowym dziennikarstwem" na miano wygrania telekamery jako dziennikarz sportowy (ha ha ha) ale Heller mnie ostatnio przy tych wywiadach też irytuje. Pytania w kółko o to samo.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bo wszystkie Janki to są fajne chłopaki, zapamiętajKondZik pisze: Brawo Ziobro dziś
Co do dziennikarzy. Heller, Szczęsny ... wszyscy są po jednych pieniądzach. Podniecają się wtedy, gdy nie trzeba. Sebuś niech wraca do Rmf, tam się lepiej sprawdzał