Sport

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Coś niesamowitego, drugie złoto Kamila! Jesteś najlepszy! Bardzo mnie cieszy, że medal zdobył Kasai, choć trochę się bałem, że minimalnie wyprzedzi Stocha. Brąz dla Prevca, załatwił Freunda. Piękny dziś dzień, najpierw Bródka, teraz Stoch. :)
KondZik

Post autor: KondZik »

Piękny dzień. Brawo Kamil, wielki sportowiec. Zawsze mówiłem, że ma talent na miarę tych największych wcale nie mniejszy niż Adam.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

KondZik pisze: Zawsze mówiłem, że ma talent na miarę tych największych wcale nie mniejszy niż Adam.
Nie rozpędzaj się tak drogi Kondziku! O tym czy ma większy talent od Adama zweryfikuje czas. Na dzień dzisiejszy jest po prostu większym szczęściarzem...

Dla mnie dzisiejszego dnia Nr 1 wciąż jest Mr Bródka! To była piękna wygrana :)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

^^ wy to chyba na jakąś randkę musicie sie umówić bo czego by temat nie dotyczył to sie przekomarzacie ;p w końcu kto się lubi ten się czubi

A co do Kamila to to wręcz niewiarygodne. Dwa złota to olbrzymi sukces tego chłopaka, czapki z głów !
Obrazek
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dand pisze:^^ wy to chyba na jakąś randkę musicie sie umówić bo czego by temat nie dotyczył to sie przekomarzacie ;p w końcu kto się lubi ten się czubi
Dand zdaję sobie sprawę, że za mną nie przepadasz, ale dlaczego mi tak źle życzysz? ;)

Tak na poważnie, oby więcej było tak udanych dni w polskim sporcie!
KondZik

kikusia28 pisze:
Dand pisze:^^ wy to chyba na jakąś randkę musicie sie umówić bo czego by temat nie dotyczył to sie przekomarzacie ;p w końcu kto się lubi ten się czubi
Dand zdaję sobie sprawę, że za mną nie przepadasz, ale dlaczego mi tak źle życzysz? ;)

Tak na poważnie, oby więcej było tak udanych dni w polskim sporcie!

Heh pocisk w moją stronę :P
Aż tak źle życzył ? :P

A co do porównania Kamil/ Adam to oczywiście masz racje, bo Małysz to legenda i zdobył bardzo wiele. Oby Kamil miał tyle sukcesów :)
Adamowi brakowało szczęścia na IO ale przyznasz, że Stoch wygrał nie dzięki szczęściu tylko dzięki ciężkie pracy, talentowi i szczęściu które w sporcie jak w życiu jest potrzebne. :)
Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczysz ;)
Ale oczywiście to nieważne, liczą się sukcesy i powinniśmy wszyscy być dumni z naszych sportowców :) Tam nie ma przypadków, to są lata pracy i tak jak dziś komentował Pan Dębowski emocje powinny odbierać nam głos.
Awatar użytkownika
lydia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: lydia »

Wielkie brawa dla naszych obu złotych olimpijczyków :brawo:
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

KondZik pisze: Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczysz ;)
Oczywiście się z Tobą nie zgodzę :D Bródka w 2013 roku, na tym samym dystansie zdobył kryształową kulę. Tak więc w jego przypadku nie ma mowy o szczęściu. W przeciwieństwie do Kamila miała również ogromną konkurencję. W tej dyscyplinie wygrać z Holendrami to jest naprawdę wyczyn. Ale dobra koniec tematu!
Czekamy na drużynówki. Medal mile widziany :))
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Brawo dla Kamila! Wielki wyczyn! :)
Co do Bródki - trzy tysięczne sekundy przewagi nazwałbym jednak ogromnym SZCZĘŚCIEM I FARTEM! Co nie zmienia faktu że medal mu się należał. ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
KondZik

kikusia28 pisze:
KondZik pisze: Bo mówiąc o szczęściu to bardziej tyczy się Bródki więc trochę sobie przeczysz ;)
Oczywiście się z Tobą nie zgodzę :D Bródka w 2013 roku, na tym samym dystansie zdobył kryształową kulę. Tak więc w jego przypadku nie ma mowy o szczęściu. W przeciwieństwie do Kamila miała również ogromną konkurencję. W tej dyscyplinie wygrać z Holendrami to jest naprawdę wyczyn. Ale dobra koniec tematu!
Czekamy na drużynówki. Medal mile widziany :))
Tak, masz racje :)
To potwierdza, że to nie był przypadek :)
Po prostu broniłem Kamila bo nie zgodzę się że miał szczęście głównie.
Ale koniec tematu.
Drużynówka 22.02 prawda?
A ja stawiacie jutro w skokach? Będzie pudło? Żyła czy Kubacki? Ja chyba bym na Dawida postawił mimo sympatii do obu skoczków.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

KondZik pisze: Drużynówka 22.02 prawda?
A ja stawiacie jutro w skokach? Będzie pudło? Żyła czy Kubacki? Ja chyba bym na Dawida postawił mimo sympatii do obu skoczków.
Drużynówka jest jutro. ;) Ja bym postawił jednak na Kubackiego, bo może nie zachwyca odległościami, ale jest stabilny, i na pewno nie jest gorszy od Żyły, który ostatnio jest dla mnie nieprzewidywalny w negatywnym znaczeniu. Kubacki zdobył brąz do tego na MŚ rok temu, ja bym postawił na niego. Ale pewnie zdecydują jutrzejsze treningi. Co do poniedziałkowych zawodów, mamy oczywiście Stocha, w świetnej dyspozycji jest Kot, popatrzcie miał wczoraj najgorsze warunki ze wszystkich chyba skoczków (+10 i +8), a zajął dobre miejsce. Do tego mamy Ziobro, który nie schodzi ze swojego dobrego poziomu. Liczy się 6 drużyn o medale, trzymajmy kciuki za Polaków. :)

[ Dodano: 2014-02-16, 19:25 ]
Jednak Żyła. Dwa razy lepiej skoczył dziś na treningu od Kubackiego, co przesądziło o tym wyborze. Jednak trzeba przyznać, że oddał bardzo dobre skoki. Aby tylko nie zawalił jutro skoków.. Piotrek wierzę w ciebie, daj czadu!
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

No i nie udało się. Ale i tak mamy najlepszy wynik w historii! Brawo dla naszych skoczków! Za 4 lata będzie lepiej! ;)
KondZik

Smolek pisze:
KondZik pisze: Drużynówka 22.02 prawda?
Drużynówka jest jutro. ;) Ja bym postawił jednak na Kubackiego, bo może nie zachwyca odległościami, ale jest stabilny, i na pewno nie jest gorszy od Żyły, który ostatnio jest dla mnie nieprzewidywalny w negatywnym znaczeniu. Kubacki zdobył brąz do tego na MŚ rok temu, ja bym postawił na niego. Ale pewnie zdecydują jutrzejsze treningi. Co do poniedziałkowych zawodów, mamy oczywiście Stocha, w świetnej dyspozycji jest Kot, popatrzcie miał wczoraj najgorsze warunki ze wszystkich chyba skoczków (+10 i +8), a zajął dobre miejsce. Do tego mamy Ziobro, który nie schodzi ze swojego dobrego poziomu. Liczy się 6 drużyn o medale, trzymajmy kciuki za Polaków. :)

[ Dodano: 2014-02-16, 19:25 ]
Jednak Żyła. Dwa razy lepiej skoczył dziś na treningu od Kubackiego, co przesądziło o tym wyborze. Jednak trzeba przyznać, że oddał bardzo dobre skoki. Aby tylko nie zawalił jutro skoków.. Piotrek wierzę w ciebie, daj czadu!
Pytałem o drużynówkę na łyżwach, bo skoki to ja dobrze wiem.

Brawo Ziobro dziś, Kot swoje zrobił, Stoch trochę ten pierwszy skok spóźnił no a Żyła...
No cóż. Ja osobiście byłem za Kubackim bo miałem nadzieję, że skoczy 2 razy po te 125m (dałoby to samo co dziś Żyła). No ale cóż dobry wynik, niestety na dziś to za mało.
Nie ma rozpaczy, szkoda ale nie ma co płakać.

Na marginesie:
Dla mnie ciekawsze jest to że CHYBA wygraliśmy drugą serie, zresztą Kamil też mówił że 1 seria zaważyła.
Więc skoro tak było, to dlaczego ludzie którzy się tym zajmują i biorą za to pieniądze nie potrafią czegoś takiego powiedzieć a taki Heller w wywiadzie mówi tylko o 2 złotach Stocha i że szuka pozytywnego myślenia bla bla bla. Dziennikarze ? Pff.
To zawsze Kurzajewski mnie irytował ze swoim "sportowym dziennikarstwem" na miano wygrania telekamery jako dziennikarz sportowy (ha ha ha) ale Heller mnie ostatnio przy tych wywiadach też irytuje. Pytania w kółko o to samo.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

KondZik pisze: Brawo Ziobro dziś
Bo wszystkie Janki to są fajne chłopaki, zapamiętaj ;)

Co do dziennikarzy. Heller, Szczęsny ... wszyscy są po jednych pieniądzach. Podniecają się wtedy, gdy nie trzeba. Sebuś niech wraca do Rmf, tam się lepiej sprawdzał :) Najlepszy jest Mr Szaranowicz! Kocham jego przemowy. Jak kiedyś zakończy swoją karierę, będzie mi go brakować. Podobnie jak Szpakowskiego :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Chłopaki wyrwali brąz. Gratulacje! :)
A za chwilę dziewczyny w finale...

[ Dodano: 2014-02-22, 16:31 ]
Gratulacje! Mamy srebro! :)
I to już chyba koniec medali Polski na tej imprezie! Jest 6 ale za to jakich! :D
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”