Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

sebcio14 pisze:To ja mogę robić za skarbnika. :D

PS. Dodajcie tego newsa, bo już wczoraj go wysłałem.... ;)
Ja też wczoraj wysłałem. :))
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

sebcio14 pisze:Co do "tematu", to ja mogę przyjmować zakłady.
sebcio14 spryciarzu zdaje się, że swoisty monopol ma na to Skarb Państwa ;)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Skarbu Państwa w to nie mieszajmy.. :P
EVENo

Post autor: EVENo »

Świąteczno-zimowa oprawa rzuca się w oko. Ten Mikołaj mi sie tylko nie podoba.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Brakujące newsy zostały właśnie przeze mnie dodane. Oprawa świąteczna bardzo przyjemna. Eveno idą święta to i Mikołaj musi być. W końcu kto przynosi prezenty? :)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo masz rację, ta nowa oprawa ładnie wygląda. Osobiście nie mam nic do tego mikołaja. :P Nawet dodano świąteczne emotikony, ale to tylko do komentarzy odnośnie newsów na stronie głównej.

PS. Hmm ciekawe co ten mikołaj trzyma w ręce, wygląda mi to na dzwonek, albo na lampkę jakiegoś szampana lub innego alkoholu...Tak, wiem, mam dziwne skojarzenia... :D

[ Dodano: 2010-12-12, 20:51 ]
Frankie pisze:Brakujące newsy zostały właśnie przeze mnie dodane. W końcu kto przynosi prezenty? :)
Good job z tymi dodanymi newsami. Prezenty przynosi ten, kto je kupuje...na pewno nie jest to mikołaj... ;)
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

No nie... ubiegliscie mnie :D Tez chcialam pochwalic swiateczne klimaty :D
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
EVENo

sebcio14 pisze:albo na lampkę jakiegoś szampana lub innego alkoholu...Tak, wiem, mam dziwne skojarzenia... :D
Nie wiem czemu nazywasz "dziwnym" skojarzenie kieliszka z alkoholem :P
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo pisze:
Nie wiem czemu nazywasz "dziwnym" skojarzenie kieliszka z alkoholem :P
Hmm, no wiesz EVENo, św.Mikołajowi nie wypada pić alkoholu w "miejscach publicznych". :P
Jednakże św.Mikołaj, to też człowiek i musi sobie wypić. :D
EVENo

sebcio14 pisze: Hmm, no wiesz EVENo, św.Mikołajowi nie wypada pić alkoholu w "miejscach publicznych". :P
Przyszedł tutaj i miał się z nami nie napić? :D
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Skoro tu przyszedł, to musiał się napić, bo nie miał innego wyjścia. :D
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Wczoraj czytałem o gruntownych zmianach technologicznych, jakie mają być w Formule 1 za parę lat. Obecne wolnossące silniki V8 o pojemności 2400 ccm mają zostać zastąpione czterocylindrowymi 1,6 z bezpośrednim wtryskiem benzyny, turbodoładowaniem i systemem odzysku energii KERS. Zmniejszą też maksymalną ilość obrotów na minutę z 18 tys. do 12 tys. Ponadto paliwa (na każdy tor wymagane jest inne) mają zawierać biokomponenty. Wszystko to z powodu kryzysu i związanego z tym cięciem kosztów. Jak wiecie koszty w Formule 1 podczas danego sezonu są gigantyczne i trzeba je jakoś ograniczyć ze względu na kryzys.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Nie chodzi o koszta tylko o pseudo ekologię... koszt wyprodukowania nowego silnika będzie raczej wyższy niż obecnie, już pomijając fakt, że samo jego opracowanie od podstaw będzie kosztowniejsze niż modyfikacje "starej" jednostki.
A poza tym to żadna rewolucja, prędzej powrót do starego ;) już w latach 80 bolidy F1 miały turbiny :D
EVENo

Wczoraj czytałem o gruntownych zmianach technologicznych, jakie mają być w Formule 1 za parę lat. Obecne wolnossące silniki V8 o pojemności 2400 ccm mają zostać zastąpione czterocylindrowymi 1,6 z bezpośrednim wtryskiem benzyny, turbodoładowaniem i systemem odzysku energii KERS. Zmniejszą też maksymalną ilość obrotów na minutę z 18 tys. do 12 tys. Ponadto paliwa (na każdy tor wymagane jest inne) mają zawierać biokomponenty. Wszystko to z powodu kryzysu i związanego z tym cięciem kosztów. Jak wiecie koszty w Formule 1 podczas danego sezonu są gigantyczne i trzeba je jakoś ograniczyć ze względu na kryzys.
Kolejny przykład bezsensowności Twoich postów.

Jeżeli ktoś się interesuje Formułą 1, to już dawno o tym wie.

Jeżeli ktoś się nie interesuje Formułą 1, to ma to w d*pie.
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

?eby nie pisać głupot, teraz zadam wam takie pytanie. Czy istnieje jakiś sposób na obejście limitów na MegaVideo? Jak wiecie można tam za jednym razem obejrzeć coś koło 75 minut materiału filmowego. Potem godzinka czekania i znowu można obejrzeć taki sam limit.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”