o i w koncu temat ponad 18scie latkto ma fajny tylek?? agata?? to nie widzialem
dozwolone od lat 18 :P
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Moderator
-
It's My Life
- Kontakt:
no to trzebabylo zdrobiale jennyjovi pisze:czyli o kogo tylku mowiles wtedy??czy ty misek myslisz ze ja bym tą nazwe długaśną powiedział?Jennifer Love Hewitt
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
I dajcie sobie spokój...

daj wieksze zdjecie bo tutaj nicprawie nie widac
słabo dzis kumaty jestem i szukalem na kobiecym ciele tych 8 litermowilem na poczatku ze ma ladne 4 litery czyli tyleczek (8 liter jak widac tez ma ladne )
misiek chciałbym ale wtedy moje gg bedzie pekało w szwachdaj wieksze zdjecie bo tutaj nicprawie nie widac
C'mon
misiek mało w Tobie wiaryprawie ze krzesla spadlem jak przeczytalem ze masz ladniejszy tyleczek
i wlasnie w tym problem ze mamchcialbys:P
przykuwaja jak mają zbyt długie paznokcie - bo to jest dla mnie ochydne!!!na 8 jest jeszcze paluszek ale one nie przykuwaja tyle uwagi jak tyleczek
wole miec tyle ile mamno to bys mial wiecej i bys juz wogole sie nei nudzil
misiek a Ty jadłes kiedys cebularza? no bo wlasnie 2 wcinam i myslalem ze moze nie jadłes
C'mon
misiek sztuczne, prawdziwe wszystko jest ochydne jak jest zbyt długie :| a u faceta to na odwróttutaj sie z toba zgodze przyklejaja te sztuczne nie wiadomo po co
yhnie jesdlem cebularza ale po nazwie juzsie domysle ze nie bedzie mi smakowal
a ta maszynka potrafi tańczyc?:> skoro ona aż taka dobra na mrozy to moze bym taka sobie kupił ?:>znowu jest zimno w pokoju ale juz wlaczylem maszynke do grzania
C'mon
lekkie poparzenia na taki mróz zawsze się przydają
o misiek mam kalendarze na lodówke - chcesz 1?:> bo mam kilka na zbyciu
C'mon