CHCIA?(A)BYM...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Fantaghiro7
- Have A Nice Day

- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Ale jest zimno! To ja już wolę życie z kropelkami... xDimp pisze:u mnie jeszcze gorzej:Agata BJ pisze:Zupełnie jak ja. Tylko u mnie plączą się myśli o UK.Frankie pisze:Mam czasami takie chwile, że chciałbym wszystko rzucić i wyjechać do USA.
na Antarktydę!
tam ponoć nie ma uczulających pyłków...
A żeby nie offtopować, chciałabym przełamać zastój TFUrczy w kwestii pracy magisterskiej, bo pierwsze strony po 'rozruchu' są dość podłej jakości... *-*
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
-
usunięty użytkownik 4858
99, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że możesz mieć niemoc twórczą99-in-the-shade pisze: A żeby nie offtopować, chciałabym przełamać zastój TFUrczy w kwestii pracy magisterskiej, bo pierwsze strony po 'rozruchu' są dość podłej jakości... *-*
A żeby nie offtopować dopowiem, że chciałbym móc Ci pomóc w tej pracy - jeśli w swojej idealnej pracy chcesz mieć coś do czego będzie mógł się przyczepić promotor, daj znać!
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
Tomker - you made my eveningTomker pisze:99, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że możesz mieć niemoc twórczą99-in-the-shade pisze: A żeby nie offtopować, chciałabym przełamać zastój TFUrczy w kwestii pracy magisterskiej, bo pierwsze strony po 'rozruchu' są dość podłej jakości... *-*
A żeby nie offtopować dopowiem, że chciałbym móc Ci pomóc w tej pracy - jeśli w swojej idealnej pracy chcesz mieć coś do czego będzie mógł się przyczepić promotor, daj znać!
A widzisz... jak się siądzie po ponad miesiącu rozjazdów i coverdale'owskiego 'I don't know where I'm going, but I sure know, where I've been', włączy laptopa (który przez ten czas zdążył zapaść w tak twardy sen, że przez kilka minut po podłączeniu do ładowania nawet nie reagował, powodując stan przedzawałowy
Co do rzeczy, do których promotor mógłby się przyczepić - nie wiem, czy zdaje on sobie sprawę z faktu, że ostatni rozdział będzie wybuchową mieszanką popkultury z propagandą i po stronach będzie skakał David Bowie, Iggy Pop, Roger Waters, U2, Elton John, Alfred Hitchcock... i jeszcze kilka innych ciekawych osobistości. Znając szanownego profesora, to cóż... chciałabym, żeby jednak to przyjął
- imp
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Kontakt:
easy baby dopisz tam Tomkera -zaliczysz wszystko99-in-the-shade pisze:Co do rzeczy, do których promotor mógłby się przyczepić - nie wiem, czy zdaje on sobie sprawę z faktu, że ostatni rozdział będzie wybuchową mieszanką popkultury z propagandą i po stronach będzie skakał David Bowie, Iggy Pop, Roger Waters, U2, Elton John, Alfred Hitchcock... i jeszcze kilka innych ciekawych osobistości. Znając szanownego profesora, to cóż... chciałabym, żeby jednak to przyjął
-
usunięty użytkownik 4858
Imp, chyba jako niezależnego recenzentaimp pisze:easy baby dopisz tam Tomkera -zaliczysz wszystko99-in-the-shade pisze:Co do rzeczy, do których promotor mógłby się przyczepić - nie wiem, czy zdaje on sobie sprawę z faktu, że ostatni rozdział będzie wybuchową mieszanką popkultury z propagandą i po stronach będzie skakał David Bowie, Iggy Pop, Roger Waters, U2, Elton John, Alfred Hitchcock... i jeszcze kilka innych ciekawych osobistości. Znając szanownego profesora, to cóż... chciałabym, żeby jednak to przyjął
99 - co to za praca, po której stronach skaczą tak zacne dinozaury, jesteś na archeologii?
Żeby nie offtopować - chciałbym być recenzentem magisterki 99
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
Politologię, a moja praca magisterska dotyczy Berlina 
(Teraz powinnam napisać, że osoba, która odgadnie związek wymienionych powyżej postaci z pracą i kierunkiem studiów ma u mnie piwo, i równocześnie wykluczyć z zabawy Tomkera... xD)
(Teraz powinnam napisać, że osoba, która odgadnie związek wymienionych powyżej postaci z pracą i kierunkiem studiów ma u mnie piwo, i równocześnie wykluczyć z zabawy Tomkera... xD)
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2013, o 21:49 przez 99-in-the-shade, łącznie zmieniany 1 raz.
99, świetne, że piszesz o tym, co (jak rozumiem) cię interesuje i wplatasz takie smakowite kąski w postaci wymienionych artystów.
Jak się pisze, o czymś co ekscytuje i na czym się człowiek zna to bez kitu, promotor przyjmie z pocałowaniem ręki. Żeby tylko! Się potem okaże, że konieczna zmiana maila, bo profesor będzie potem nagabywał na jakieś wspólne wyprawy po meandrach rocknrollowego zepsutego świata
Jak się pisze, o czymś co ekscytuje i na czym się człowiek zna to bez kitu, promotor przyjmie z pocałowaniem ręki. Żeby tylko! Się potem okaże, że konieczna zmiana maila, bo profesor będzie potem nagabywał na jakieś wspólne wyprawy po meandrach rocknrollowego zepsutego świata
-
usunięty użytkownik 4858
no widzicie? Czasami spełnienie się życzenia "chcę wiedzieć więcej" może negatywnie skutkować stratą piwa.99-in-the-shade pisze:Politologię, a moja praca magisterska dotyczy Berlina
(Teraz powinnam napisać, że osoba, która odgadnie związek wymienionych powyżej postaci z moją pracą i kierunkiem studiów ma u mnie piwo, i równocześnie wykluczyć z zabawy Tomkera... xD)
Tak, że uważajcie z tym "chciał(a)bym", bo gdy się coś zyska inne można stracić...
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
HaahahaKarcia pisze:99, świetne, że piszesz o tym, co (jak rozumiem) cię interesuje i wplatasz takie smakowite kąski w postaci wymienionych artystów.
[ Dodano: 2013-07-19, 23:55 ]
Tomker, może nie tyle wątpię, że ktokolwiek zacznie odgadywać, ile wątpię, że ktokolwiek trafi, także spokojna głowa
99 mentalna stara data, rozumiem: powaga, na twarzy wypisana kostnica na 60 osób, przez ten mur solidnego profesora z zasadami nic się nie przeciśnie. Ale ty go rozmieciesz w pył, tylko niech może Iggy się na tę okazję ubierze 
Do tematu: chciałabym posnuć się nocą na motocyklu z kimś kto potrafi ten motocykl prowadzić, a w tle proszę ustawić "Love Is Strong" Rolling Stones'ów.
Do tematu: chciałabym posnuć się nocą na motocyklu z kimś kto potrafi ten motocykl prowadzić, a w tle proszę ustawić "Love Is Strong" Rolling Stones'ów.
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
Karcia, indeed
Ów profesor był jednym z czynników, dla których porzuciłam styl ubierania się a'la '80's wiecznie żywe', bo jak mnie widział w obcisłych jeansach, kowbojkach, w koszulce HRC/jakiejś kapeli i z chustką w którymś strategicznym miejscu, to o rany, jak go skręcało. xD Bardzo widocznie. Ale prowadził fantastyczne wykłady (dlatego miał pecha oglądać mnie co tydzień), a na egzaminie liczyła się wiedza, a nie jakieś wyimaginowane uprzedzenia. Naprawdę, mój ulubiony wykładowca. 
I mogę się podpiąć pod Twoją zachciankę...
I mogę się podpiąć pod Twoją zachciankę...