KondZik pisze:Tyle nowych ludzi na forum przybyło ostatnio...
I czytałem o tych tekstach gimnazjalnych, maturach itd
Powinniśmy zrobić mature ze znajomości BJ dla świeżaków
Ja jestem chętna. Do odważnych świat należy. Chętnie się sprawdzę ;ppp
Nie chce mi się szukać więc pytam: JEST KTOŚ Z MIEJSCOWOŚCI KROKOWA (pomorskie) lub okolic? Widziałem w centrum tego miasta dnia 6 sierpnia około godziny 11:00 osobnika płci żeńskiej w koszulce Bon Jovi. Niestety jechałem w aucie, więc na zauważeniu się skończyło
Dzisiaj przypada dokładnie 20 rocznica zawalenia się masztu radiowego w Konstantynowie, który przez lata był najwyższą konstrukcją wzniesioną przez człowieka (w 2008 roku przebił go wieżowiec Burj Dubai).
I znów doświadczamy historycznego sukcesu dla piłki siatkowej w Polsce! Po raz pierwszy w jednym roku nasi siatkarze wywalczyli medale dwóch wielkich imprez! Brawo
Czy wyobrażacie sobie film Pokemon w którym byliby prawdziwi aktorzy? Oczywiście te potworki byłyby wygenerowane za pomocą grafiki komputerowej CGI, na podobieństwo Alvina i Wiewiórek czy Misia Yogi.
W ramach offtopu chciałabym Wam pokazać cover "Oh Sister" Dylana, zrobiony przeze mnie i znajomy zespół z Lublina - Couleur Cafe Jakość bardzo średnia, nagranie świeże, bo z wczoraj. Enjoy!
Nigdy więcej radia! Dziś na WF-ie byliśmy na siłowni i leciało Radio Złote Przeboje. Nagle zagrali Always. Ja się oczywiście wczułem i już na ciężarku miałem grac solówkę. Tylko, że nie było solówki... Always przerwane w połowie to nie Always!
EVENo pisze:Nigdy więcej radia! Dziś na WF-ie byliśmy na siłowni i leciało Radio Złote Przeboje. Nagle zagrali Always. Ja się oczywiście wczułem i już na ciężarku miałem grac solówkę. Tylko, że nie było solówki... Always przerwane w połowie to nie Always!
Jestem z tobą. Dla mnie jest to też rzecz całkowicie nie do przyjęcia. Mnie też wkurza że w radiu nie grają pełnych wersji piosenek i dlatego nienawidzę tego medium. Always jest za długie by puścić je w całości w radiu (czas trwania 5:53) i dlatego nie mieści się w radiowym limicie 3:30. Całe szczęście że w teledysku (we wszystkich wersjach) jest ta solówka.