![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a co na tych kalandarzach jest??
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
nie mam zadnych zwierzatek
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
to tak jak z kobietamitylko wiesz w niej regualcji nie ma albo jest chloda jak lod albo goraca jak slonce
no styczeń, luty, marzec , kwiecień, maj, czerwiec, lipiec , sierpien, wrzesien, październik, listopad i grudzien i cyferek pełnoa co na tych kalandarzach jest??
myslisz ze t tak łatwo?:> i pewnie naucze go jeszcze wode spuszczac i lapki myc?:>nie mam zadnych zwierzatek to naucz kotka zeby do muszli robil
i tka nikt nie uwiezy18 nie skonczylam i niech tak zostanie
ja widzialem ale ciii (bo sie mi dostanie )jovi nie zagladales mi w legitymacje wiec nei wiesz
to idz szybko zaplac bo jak ci urosna idsetki to bedziesz musial kolekcje bj sprzedac :d
no wlasnie ja tego tez nie rozumiemzaryzykuje wy tamkobiety zazdrosne poprstu jestescie o inne i mowice na inne ze sa brzydkie
ja tak nie lubie paznokci ze wyrywam sobieno z dlugoscia u mnie to hmmm no zalezy kiedy czasami nawet do 3mm
ha ha hacrasz pisze:zaryzykuje wy tam kobiety zazdrosne poprstu jestescie o inne i mowice na inne ze sa brzydkie
no to ja zostawie tamte tobie a wezme jenniferKrzys jest wiele ładniejszych kobiet ktore mi sie hmmm podobaja bardziej:P niz ta cała Twoja jennifer
mrauo co miałabym byc zazdrosna ?
mrauo tyłek ktorego chyba brak ? heh
mrauo biust.. ? no dobra o biust mogłabym być
mrauale parafrazujac to jak sie nie ma co sie chce to sie lubi co sie ma
wlasnie krzysKrzys jest wiele ładniejszych kobiet ktore mi sie hmmm podobaja bardziej:P niz ta cała Twoja jennifer
i jeszcze mnie obsmarowywuje na forum no co za typano tak jakos wyszlo jovi sie pogniewal nikt inny nie che pisac :/
no tak jest bon jovi to po co kumple :| yhno ale nie smuce sie bo przyszly do mnie nowe koncert na dvd bj i humor mam zaje....
nie dośc ze wolnosci słowa tutaj zabraniają to jeszcze wolnosci mrauczeniaco ty tak mrauczysz
bylem sikunikogo nie obsmarowuje tylko mowie jak jest no co nie bylo ciebie kilka dni
ta a jakby tam bomba byla?:> he? też byś mnie posluchal ?:>a sam mnie namawiales zeby paczke otworzyc to twoja wina
co zrobic przeciez Jon jest taki cudny - yh ah oh ehprzy jakich ludziach i tak nikt tego inny nie czyta
po co czytujesz jak piszesz nie do cytatuCytat:
przy jakich ludziach i tak nikt tego inny nie czyta
co zrobic przeciez Jon jest taki cudny - yh ah oh eh
nie pije misiekto ty ile browcow wypiles ze tyle w wc czasu spedziles
a znaczek byl?:> bo myslalem ze taki kanadyjski to se pani z poczty wzielajak by to byla bomba to bym juz pewnie nie pisal, a pozatym t oprzez urzad celny w wawie przeszlo wiec zagnej bomby ani waglika napewno nmie ma
a teraz wytlumaczenie dla miskaCytat:
przy jakich ludziach i tak nikt tego inny nie czyta
co zrobic przeciez Jon jest taki cudny - yh ah oh eh
jogurt zjadlem ale na swoja obrone moge powiedziec ze wstalem o 6 a jutro o 9 wstajeilu juz wypiles bo ja 2 narazie
nie dosc ze wstalem o 6 to Ty literkujesz i musze skladac literkit ozacznij wystarczy tylk ozakupty zrobic
no ale mowie to nicnie byl oznaczkow tylk otaka naklejka co jest z kwota
ot i 3cia o samym Tobieno to pisz tak odrazu nie nie szyframi;]
yh misiek juz jest 21no do 9 to jeszcze daleko