'Tutaj można zbesztać Szczura'

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

No wiecie co. Ja wiem, Szczur ma swoje jazdy, ale (tutaj Agata łapie się za głowę z dobijającej irytacji) jak macie do niego problem to na forum jest taka opcja jak "Wiadomości prywatne", a jak to nie pasuje to pan R. ma również swój numer gg, który znajduje się zaraz pod każdą jego wypowiedzią jak również w jego osobistym profilu. A dokładniej w miejscu z ikonką o wdzięcznej nazwie "GG". Więc jakby ktoś jeszcze miał problem to polecam się tam kierować, a jeśli dalej nie będziecie potrafili znaleźć drogi to ja chętnie pomogę :)
Szczur jaki jest taki jest, ale na forum tego komentować nie musicie!
Kolejne wypowiedzi będę bezzwłocznie kasować. Chyba, że ktoś w końcu odpowie na to banalne pytanie, które zadał Wam grzecznie i spokojnie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Czemu na to nikt z Was nie zareagowal?
Ja miałem zareagować, ale w tamtym temacie od dłuższego czasu nie na temat się nie wypowiadałem.

No i jakby patrzeć student zareagował chamstwem na chamstwo.

Tkst studenta nie był na poziomie ale tekst o Disco Polo dla mnie np jest bardzo chamski, ale nie chciałem robić z tego afery tylko spokojnie z Piotrkiem to wyjaśnic.

Widocznie nie wszyscy mają stalowe nerwy aby jak ktoś miesza ich gust z błotem aby siedzieli cicho.

Co jednak nie zmienia faktu iż student pojechał i za to należy mu się nagana. (tak samo jak paru innym osobom wcześniej).
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Adrian pisze: Co jednak nie zmienia faktu iż student pojechał i za to należy mu się nagana. (tak samo jak paru innym osobom wcześniej).
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na pewno teraz będę bardziej pilnować takich spraw. Ostrzeżenia za przekleństwa, ot co.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na pewno teraz będę bardziej pilnować takich spraw. Ostrzeżenia za przekleństwa, ot co.
jak już tutaj piszesz o tym to powiedz na forum czy można używać słów debil, idiota, kretyn i słów z gwiadkami ty po*****y jestes itp
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Wiadomo - przekleństwo to przekleństwo (przynajmniej dla mnie). Proste i logiczne i w każdej formie przekleństwem będzie. Ale jak mamy się rozdrabniać to słowa "ocenzurowane" jak np. "poje****" są dozwolone, aczkolwiek tylko gdy nie są one kierowane do innego usera, ponieważ wtedy są uznane za obraźliwe.
Aha i, jak to powiedział Pippo, zwroty typu "zajebista płytka" są do zniesienia, ale w ilościach przyzwoitych.
Adrian, myślę że słowa: idiota, kretyn itd. też są w porządku jeśli nie mają one na celu obrażenia kogoś na forum ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

ok, pogadali, posmiali się :P czas wracać to głównego tematu jakim jest odpowiedź na pytanie jakie zdałem :) (jak widać nie tylko jak jestem ciekawy odpowiedzi ;) )
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Jakie do kur** nedzy disco polo ? co ze niby tekst na takim poziomie ? cala piosenka? no taaaaak nie ma to jak lata '80 : I'd die for you , Without love oraz '90 np: I want you itp wtedy to byly ambitne teksty naprawde... co Ty synku za bzdury tu wypisujesz ? To nie Summertime jest na poziomie Ich Troje tylko Twoje posty.
Czy chodzi o ten post?

Wiadomo, że każdemu zdarzają się mniej lub bardziej wybuchowe posty, z tą różnicą, że Rattowi zdarzają się one za często i uderzają ciągle w te same osoby! I on mówi o tolerancji? Gdzie połowa jego postów to prostackie zaczepki? Nikt nie zwróci Ci uwagi, bo niby kto z grona moderatorów miałby to zrobić? tak się dalej koło toczy, aż w końcu przez Twoje prowokujące teksty ktoś ląduje z ostrzeżeniem ;]

Skoro student dostaje warna za takiego posta, to dlaczego nigdy nie dostał go Piotrek, którego większa cześć postów przy kłótniach z Adrianem (których jest tu multum o zgrozo) jest właśnie naszpikowana takimi tekstami? (bez urazy Piotrek, ale staram się być obiektywna) Nikt nic nie widzi, dopóki nie zacznie się afera.Przy liczbie ok 13 stałych aktywnych użytkowników forum, liczba 7 moderatorów jest jak dla mnie zdecydowanie za duża! Albo ustalcie jakieś wspólne zasady co do tego, kiedy post powinien być usunięty,albo niech admin zredukuje pewne stanowiska, bo jak na razie to jeden mod chroni tyłek drugiego.

Kiedyś napisałeś Ratt, że masz dosyć tego forum i nie zamierzasz się już więcej tu odzywać. Szkoda, że tylko rzucasz słowa na wiatr. Nie zamierzam privovać więcej z Tobą, bo nie ma to najmniejszego sensu. Masz ochotę- wlep mi bana.

Ty przecież i tak zawsze będziesz miał rację! Niczego bardziej tak nienawidzę jak cwaniactwa i ludzi bez pokory!

P.S
Pippo, czy to nie Ty chciałeś dvd z yokohamy? :P
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2007, o 09:03 przez jovizna, łącznie zmieniany 1 raz.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

P.S
Jizes ludzie to mają zachcianki. JA kupuje płytki DVD na mieście i na pewno nie są gorsze jkościowo od tych z Yokochamy, Montrelu czy Kaliforni. ?e też ludzie wpadają na tak głupie pomysły aby ściągać sobie płytki aż z Japonii.
Dbajcie o nasz poleskie produkty a nie dajcie zarobić skośnookim.

Wracając do tematu.
Skoro student dostaje warna za takiego posta,
Czy ja dobrze rozumiem ... Student dostał ostrzeżenie za swój tekst ??
Jeśli tak to to jest zdecydowanie niesprawiedliwe.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

jovizna pisze:jak na razie to jeden mod chroni tyłek drugiego.
Oj, Jovizna...poczułam się urażona :) Wolałabym nie być mieszana w jakieś "chronienie czyjegoś tyłka" bo na prawdę daleko mi do takich postaw. Myślę, że nie mam sobie nic do zarzucenia jeśli chodzi o moje moderatorstwo. A jeśli jednak coś ze mną nie tak to chętnie przyjmę słowa krytyki.
Adrian pisze:Czy ja dobrze rozumiem ... Student dostał ostrzeżenie za swój tekst ??
Jeśli tak to to jest zdecydowanie niesprawiedliwe.
To ja wlepiłam ostrzeżenie studentowi. Uznałam, że teraz będę w tym konsekwentna i nie będę pozostawiać takich zachowań bez reakcji. To chyba jest sprawiedliwe, hm? Za wszelkie niedopowiedzenia - sorry ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

P.S

Jizes ludzie to mają zachcianki. JA kupuje płytki DVD na mieście i na pewno nie są gorsze jakościowo od tych z Yokochamy, Montrelu czy Kaliforni. ?e też ludzie wpadają na tak głupie pomysły aby ściągać sobie płytki aż z Japonii.
Dbajcie o nasz poleskie produkty a nie dajcie zarobić skośnookim.
:hahaha: oj Adrian, nie myślisz 3D! :P Chodziło mi o koncert z 96 roku.

Z całym szacunkiem i może nawet odrobiną sympatii :P do Pippolca, który jako admin junior nadzoruje najwięcej to forum wiem, że nie wlepi warna Rattowi, gdy ten swoimi tekstami obraża osobę A czy B. Nigdy tak nie było i nie będzie. Reszta udaje, że sprawy po prostu nie ma, Ratt ma rację i jego zdania się nigdy nie podważa ;] Nie ma taryfy ulgowej dla nikogo!!! Jeśli wlepiacie ostrzeżenie śmiertelnikowi, który niby obraził inna osobę to wlepcie i szczurowi!

Ja również święta nie byłam i wiele rzeczy mi się tu nie podoba, ale nauczyłam gryźć się w język i nie czytać tego, co drażni mnie już na początku. Najwyższa pora, aby pan ?. też tą umiejętność nabył!
Gdybyś chociaż kiedykolwiek użył słowa- PRZEPRASZAM- w stosunku do osób, które obraziłeś. Nie! Ty idziesz w zaparte sądząć, że to wszyscy wokół są sobie winni a nie Ty.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

oj Adrian, nie myślisz 3D! :P Chodziło mi o koncert z 96 roku.
:) Ktoś tu nie zajrzył ironii xD Uwielbiam to ...
To ja wlepiłam ostrzeżenie studentowi. Uznałam, że teraz będę w tym konsekwentna i nie będę pozostawiać takich zachowań bez reakcji. To chyba jest sprawiedliwe, hm? Za wszelkie niedopowiedzenia - sorry
Troche to niesprawiedliwe, ze zaczęłaś od studenta. Przed nim było kilka osób innych a sobie tak wybrałaś że o akurat zaczynamy od studenta.

Ja bym jasno powiedział na forum,, że od tej pory kto następny kogoś wyzie itp dostanie ostrzeżenie a nie karać tlyko jedną osobe i mówić, ze bedziesz konsekwentna.
do Pippolca, który jako admin junior nadzoruje najwięcej to forum wiem, że nie wlepi warna Rattowi, gdy ten swoimi tekstami obraża osobę A czy B. Nigdy tak nie było i nie będzie.
NO bo tu sama nazwa wskazuje że to taka Pippa xD :)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Adrian pisze: Ja bym jasno powiedział na forum,, że od tej pory kto następny kogoś wyzie itp dostanie ostrzeżenie a nie karać tlyko jedną osobe i mówić, ze bedziesz konsekwentna.
To akurat zrobiłam ;) I tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. A konsekwentna - owszem, będę. Dla KA?DEGO. Nieważne czy to będzie teraz Rattie, czy student czy ktokolwiek inny. Dziękuje za uwagę.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Pozwole sobie wtrącić moje 3 grosze
jak rozumiem dostałam 2 ostrzeżenia za to, ze poruszałam publicznie temat szczura, tak? No ok. Ale nie rozumiem jednej rzeczy. A mianowicie: szczur zakazał pisać o sobie na forum, mówiac ze jeśli ktoś ma do niego jakies "ale" to zaprasza na priva czy gg. Ok, to też rozumiem. Ale skoro sam szczur miał jakieś "ale" dot. studenta, czemu sam do niego nie napisał na priva, he?!!!! Po co poruszał temat studenta publicznie? Czyli po raz kolejny wychodzi na to, że są równi i równiejsi. "obgadywać" bienego szczura na forum nie można, ale sam szczur innych, czemu nie?!!!!! Gasz!!!!! Jeśli wszycy mamy być fair play, to wszyscy. A jak nie, zróby z forum totalną "szmire" i dajmy sobie przywolenie na chamstwo i prostactwo na calej linii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteśmy na dobrej drodze.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To akurat zrobiłam ;)
Czyli mam rozumieć, ze ostrzeżenie dałaś pomiędzy postami kłócącej się grupy a tekstem studenta ? Jeśli tak to rozumiem. Jeśli jednak (wydaje mi się ze tak jest) dałas ostrzeżenie po poście studenta i tylko jemu dałaś ostrzeżenie to ja proponuje dać tez innym min SOBIE (kiedys pewnie coś powiedziałem nie tak) a reszty nie che wymieniać aby się nikt nie uraził, ale z 4 ech użytkowników znalazłoby się.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Ptysia pisze:Ale skoro sam szczur miał jakieś "ale" dot. studenta, czemu sam do niego nie napisał na priva, he?!!!!
Z tego co się orientuje, to on zadał pytanie do wszystkich, a nie napisał 'coś' do studenta, albo go wyzwał itd itp... więc nie wyobrażam tego sobie na PW :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”