Szczur jaki jest taki jest, ale na forum tego komentować nie musicie!
Kolejne wypowiedzi będę bezzwłocznie kasować. Chyba, że ktoś w końcu odpowie na to banalne pytanie, które zadał Wam grzecznie i spokojnie.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja miałem zareagować, ale w tamtym temacie od dłuższego czasu nie na temat się nie wypowiadałem.Czemu na to nikt z Was nie zareagowal?
Czy chodzi o ten post?Jakie do kur** nedzy disco polo ? co ze niby tekst na takim poziomie ? cala piosenka? no taaaaak nie ma to jak lata '80 : I'd die for you , Without love oraz '90 np: I want you itp wtedy to byly ambitne teksty naprawde... co Ty synku za bzdury tu wypisujesz ? To nie Summertime jest na poziomie Ich Troje tylko Twoje posty.
Jizes ludzie to mają zachcianki. JA kupuje płytki DVD na mieście i na pewno nie są gorsze jkościowo od tych z Yokochamy, Montrelu czy Kaliforni. ?e też ludzie wpadają na tak głupie pomysły aby ściągać sobie płytki aż z Japonii.P.S
Pippo, czy to nie Ty chciałeś dvd z yokohamy?
Czy ja dobrze rozumiem ... Student dostał ostrzeżenie za swój tekstSkoro student dostaje warna za takiego posta,
Oj, Jovizna...poczułam się urażonajovizna pisze:jak na razie to jeden mod chroni tyłek drugiego.
To ja wlepiłam ostrzeżenie studentowi. Uznałam, że teraz będę w tym konsekwentna i nie będę pozostawiać takich zachowań bez reakcji. To chyba jest sprawiedliwe, hm? Za wszelkie niedopowiedzenia - sorryAdrian pisze:Czy ja dobrze rozumiem ... Student dostał ostrzeżenie za swój tekst
Jeśli tak to to jest zdecydowanie niesprawiedliwe.
P.S
Pippo, czy to nie Ty chciałeś dvd z yokohamy?
Jizes ludzie to mają zachcianki. JA kupuje płytki DVD na mieście i na pewno nie są gorsze jakościowo od tych z Yokochamy, Montrelu czy Kaliforni. ?e też ludzie wpadają na tak głupie pomysły aby ściągać sobie płytki aż z Japonii.
Dbajcie o nasz poleskie produkty a nie dajcie zarobić skośnookim.
oj Adrian, nie myślisz 3D!Chodziło mi o koncert z 96 roku.
Troche to niesprawiedliwe, ze zaczęłaś od studenta. Przed nim było kilka osób innych a sobie tak wybrałaś że o akurat zaczynamy od studenta.To ja wlepiłam ostrzeżenie studentowi. Uznałam, że teraz będę w tym konsekwentna i nie będę pozostawiać takich zachowań bez reakcji. To chyba jest sprawiedliwe, hm? Za wszelkie niedopowiedzenia - sorry
NO bo tu sama nazwa wskazuje że to taka Pippa xDdo Pippolca, który jako admin junior nadzoruje najwięcej to forum wiem, że nie wlepi warna Rattowi, gdy ten swoimi tekstami obraża osobę A czy B. Nigdy tak nie było i nie będzie.
To akurat zrobiłamAdrian pisze: Ja bym jasno powiedział na forum,, że od tej pory kto następny kogoś wyzie itp dostanie ostrzeżenie a nie karać tlyko jedną osobe i mówić, ze bedziesz konsekwentna.
Czyli mam rozumieć, ze ostrzeżenie dałaś pomiędzy postami kłócącej się grupy a tekstem studenta ? Jeśli tak to rozumiem. Jeśli jednak (wydaje mi się ze tak jest) dałas ostrzeżenie po poście studenta i tylko jemu dałaś ostrzeżenie to ja proponuje dać tez innym min SOBIE (kiedys pewnie coś powiedziałem nie tak) a reszty nie che wymieniać aby się nikt nie uraził, ale z 4 ech użytkowników znalazłoby się.To akurat zrobiłam