Sport
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Re: Sport
Brazylia nawet jakby wygrała ten mecz, to wyglądała dziś na drużynę, która może sobie czarować taką Szwajcarię, ale gdy trafią na poważniejszego rywala, na przykład Niemców, to mają ostre lanie. Znowu.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
-
- Little Bit Of Soul
Ja uwielbiam piłkę nożną i wszystko co z nią związane
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Jutro Nasza Reprezentacja rozpoczyna turniej show. Życzę Wszystkim kibicom niezapomnianych emocji. Kochana Reprezentacjo... daj Wam Boże zdrowia i ogłady w głowach bo umięjetności Wam nie brakuje. Jak pierwszy mecz odpali to nic Was nie zatrzyma. Szczęść Boże i do FINAŁU 

Let's get rocked!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Wierzę z całego serca, że 19.06 będzie dla naszych chłopaków równie szczęśliwy co dla mnie.
Bo kiedy jak nie teraz?!
Co do jutrzejszych wyników, chciałabym tak:
Kolumbia Japonia 1:1
Polska Senegal 2:1
Rosja Egipt 0:2
Bo kiedy jak nie teraz?!
Co do jutrzejszych wyników, chciałabym tak:
Kolumbia Japonia 1:1
Polska Senegal 2:1
Rosja Egipt 0:2
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Wygląda na to, że chyba lepiej będzie trafić na Anglików, niż na Belgów. Tak przewidywałem przed Mundialem, bo w składzie Diabełków widzę więcej nazwisk robiących na mnie wrażenie, co jest zadziwiające, bo interesuję się praktycznie tylko ligą angielską. Dzisiejsze spotkania pokazały, że obie te drużyny mają dziury w obronie. Pierwsza połowa meczu Anglii z Tunezją to był jeden wielki festiwal nieczystych kopnięć w piłkę. Czy ktoś w ogóle trafił w nią jak należy? No i Belgia dała radę się rozstrzelać i w drugiej połowie faktycznie przypominała drużynę, która może powalczyć o najwyższe lokaty.
Moi drodzy, jutro wielki dzień!
Moi drodzy, jutro wielki dzień!
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
Sprawdzając informacje o zawirowaniach kadrowych natknąłem się na fotkę piłkarskiego dinozaura - legendy - Erica Cantony, który z prawdziwym makaronem na głowie parodiuje nowy wygląd głowy Neymara hehe. A opisał to tak:
"Styl Neymara... Spaghetti al dente! "

Cantona jak kiedys - uderza bez pardonu!
hehe, panno Neymar! - szczerze życzymy sukcesów, ale póki co wyszło przeciętnie i tak to jest jak się czas spędza u damskiego fryzjera zamiast na treningach
Póki co z "gwiazd" zabłysnął tylko Ronaldo. Messi przyczaił się na razie dla niepoznaki jak przyczajony tygrys, ukryty smok i pewnie jeszcze "odpali", Neymar miesza spaghetti na głowie zamiast grać, Gryzuarez śpi w najlepsze snem zimowym jak byśmy mieli grudzień... i w końcu nadchodzi kolej na naszą gwiazdę - Lewego! Jeśli na tych Mistrzostwach Świata nie przekona świata ile jest wart to Jego marzenie o grze u królewskich nie będzie miało najmniejszych szans na powodzenie, Los daje najprawdopodobniej już ostatnią szansę...
Ma o co walczyć, ale z drugiej strony znając Roberta znowu uczciwie podporządkuje wszystko drużynie. Ale może uda się jedno i drugie zarazem? Tego życzę Robert!
P.S.

"Styl Neymara... Spaghetti al dente! "

Cantona jak kiedys - uderza bez pardonu!
hehe, panno Neymar! - szczerze życzymy sukcesów, ale póki co wyszło przeciętnie i tak to jest jak się czas spędza u damskiego fryzjera zamiast na treningach
Póki co z "gwiazd" zabłysnął tylko Ronaldo. Messi przyczaił się na razie dla niepoznaki jak przyczajony tygrys, ukryty smok i pewnie jeszcze "odpali", Neymar miesza spaghetti na głowie zamiast grać, Gryzuarez śpi w najlepsze snem zimowym jak byśmy mieli grudzień... i w końcu nadchodzi kolej na naszą gwiazdę - Lewego! Jeśli na tych Mistrzostwach Świata nie przekona świata ile jest wart to Jego marzenie o grze u królewskich nie będzie miało najmniejszych szans na powodzenie, Los daje najprawdopodobniej już ostatnią szansę...
Ma o co walczyć, ale z drugiej strony znając Roberta znowu uczciwie podporządkuje wszystko drużynie. Ale może uda się jedno i drugie zarazem? Tego życzę Robert!
P.S.
hehe, dzięki Damned! Tobie też bardzo dobrze idzie i tak btw cieszę się, że doszło więcej typujących niż 2 lata temuDamned pisze:Gratulacje dla Tomkera, który trafił dzisiaj dokładny wynik we wszystkich trzech spotkaniach. Takie rzeczy tylko na BJ.pl

- JonetteBJ
- Keep The Faith
- Ulubiona płyta: These Days
Kolumbia Japonia 2:0
Polska Senegal 2:1 (chciałoby się że 3:0, ale trzeba być realistą)
Rosja Egipt 1:2 (mam nadzieję, że Salah jest już w stanie grać)
Polska Senegal 2:1 (chciałoby się że 3:0, ale trzeba być realistą)
Rosja Egipt 1:2 (mam nadzieję, że Salah jest już w stanie grać)
...And I guess I'd rather die than fade away!